28
  • sanyicks
    #28
    A jobbikkal az a probléma, hogy kicsit rosszul kommunikál. Nem zsidózni kéne (mert aki nem utálja őket csakazért is, látja hogy nem a zsidókkal van bajuk mint embercsoport, hanem Izraellel, és a cionistákkal, ami nem egy halmaz), bár végül is tök mindegy, mert manapság sajnos aki izraelt vagy a cionistákat szídja azt már rögtön lenáczyfasisztázzák, és egyébként itt is nyal vissza a fásisztázóknak a fagyi, mert amikor összemossák izraelt, a zsidóságot, és a cionistákat, azzal azt követik el ami ellen állandóan kapálódznak, az általánosítást...
    Amúgy én jobbikot nem hallottam még cigányozni, csak cigányBŰNÖZŐZNI. Nagy a különbség, de sajnos a másodikból van több, és ez valóság, tény.

    Lehet hisztizni, de NAGYON sok radikális párt van a világon, és ezek a radikális pártok általában komoly és gyors változásokat hoznak, a pozitív irányban, felváltják a szüttyögést, és a látszatpolitikát. Persze csak a negatív radikálisokat reklámozza és ezekkel hasonlítja össze mindenhol a politikai élet az új radikálisokat, mert az az érdekük hogy ne változzon semmi, nyugotan mutyizhassanak...
    És bizony az lmp-t is NYUGODTAN lehet radikálisnak nevezni, ugyanúgy mint a jobbikot.

    Én egyesekkel ellentétben, mindenfelé szétnézek, ismerem az összes pártot.
    Nem hiszem el amit a tv mond (mert jópárszor hazudtak bizonyítottan a híradókban, a csúsztatás, ferdítés, cenzúrázgatás viszont mindennapos), utánanézek a neten a dolgoknak lehetőleg független oldalon, ha ilyen nincs akkor többfélén. Így látok rá rendesen a pártokra, és bizony mindben van sok nem kívánatos (bűnöző vagy idióta, vagy komcsi vagy egyszerűen szar alak, vagy gyanús) elem (bár van egy olyan párt ahol mind előfordul sokszor kombinálva, és 90% ilyenekből áll :D).

    Ja és megjegyzem, nem vagyok jobbikos ;) még sem hiszem el amit fröcsög róla a mainstream média, sőt már gyakorlatilag semmit sem hiszek el ami a mainstream médiából folyik, mert az mese habbal, nem tény és nem hír...
  • sanyicks
    #27
    hát a "liberális" baloldal meg ennyit képes mondani: "ráászistááá", "fásisztááá", "szélsőséges", "mártírusz", "kurva anyád", "tiltsuk be", "56 nyilasforradalom volt", "hazudtunk", "hopp leesett a szappan a dutyiban" :))

    Na és akkor mi van.
  • sanyicks
    #26
    igazi "liberális" vagy, gondolom volt szdsz szavazó, hiszen hozzászólásodból látszik a "mindenki hülye és kussoljon aki nem ért velünk egyet különben fásisztá rászistááá szélsőséges" alapelv :)

    Én is szoktam mondani hogy a magyarság már/még nem érett meg a demokráciára, mert olyanoknak van szavazati joguk mint neked, mert olyanok szavazhatnak, akik néhány jópofa szlogentől, tévériporttól, ígéretektől bedőlnek az egyik oldalra.
    Igen sajnos a magyar átlagemberből a komcsik kiirtották a gondolkodás képességét, legalább is a politika terén.
  • Balumann
    #25
    Akár hiszed akár nem (tudom, hogy elvből inkább nem és nem is fogod elfogadni), de bizony az olvasó a hülye. Aki egy cseppnyi rasszizmust, fasizmust, szélsőséget lát a Jobbikban, az rosszul látja. Az nem is próbálta megérteni sem - az ő szemszögükből, hogy miért beszélnek külön cigányokról és zsidókról is időnként. Teljesen függetlenül attól, hogy egyetért valaki a politikai céljaikkal és eszközeikkel - mert az nem muszáj, senkinek (legyen az cigány, zsidó) nem akarnak ártani, aki nem vét a társadalom ellen,vagy nem - úgymond - élősködik, kihasználja a jogait de kötelességeit nem, kihasználva a korrupció lehetőségeit emberek sokaságát teszik tönkre, és lehetne sorolni.

    Engem magasról nem érdekel, hogy ki milyen párt politikájával szimpatizál, de te szimplán nem vagy normális, félrevezetett vagy, és félrevezetsz másokat is az egyoldalú ismereteiddel.
  • A1274815
    #24
    Hol írtam LMP-ét? Én inkább a jelenlegi szavazótáboruk egyrészére értettem, mint sem rájuk.
  • Ferrer
    #23
    Nem tudom, én még nem hallottam LMP-s politikust fasisztázni (ők inkább a konstruktív gondolatokkal foglalkoznak), ellenben a Jobbiknál folyamatosan megy a zsidózás, cigányozás. De természetesen minden "kiragadott mondat", szóval az olvasó a hülye.
  • A1274815
    #22
    Helyette csak senkiházizni, a demokráciábán nics helyüközni meg mondogatni, hogy üldözni kellene őket. Ja és aki nem ért a hangadókal és hiveikkel egyet az áltaslában anti-demokrata, radikális, rasszista, fasiszta(bár ennek a szónak az igazi értelmét általában nem is ismerik), náci, anti-szemita, etc.-nek nevezik.

    Mennyível mássabb, attól, hogy másra ráerőltetni a liberális világnézetet, vagy különben le anti-demokratázni, anit-szemitázni, stb. őket, mint hogy ők meg le anti-magyarozzák a hasonlókat?
  • Ferrer
    #21
    Bocsi, de ez inkább a radikálisokra jellemző. Nem mi szoktuk mondogatni, hogy fel kellene akasztani a más pártban lévő ellenzéki politikust (LÓGJON) vagy leantimagyarozni aki nem velünk ért egyet.
  • A1274815
    #20
    Óvatosabban fogalmazz!
    Így pár nanosec alatt ezzé tudom alakítani:
    "Az ilyenek miatt szoktam azt gondolni, hogy a magyarok nem érdemlik meg a demokráciát." -> Ergo ha valaki nem úgy gondolkodik, mint én, akkor nekem kötelességem ráerőltetni (diktatorikusan) a HELYES nézőpontot.

    És tudod, mi a legszebb? Az hogy erre pára még azt is mondanák, hogy igazam van, ha ezt látom a liberálisok gondolkodásába. Úgyan is tényleg jó néhány hangadó liberális így gondolkodik.
  • Ferrer
    #19
    Az ilyenek miatt szoktam azt gondolni, hogy a magyarok nem érdemlik meg a demokráciát.
  • Murder3
    #18
    Azért picit érdekes h a kalóz párt pl amellet az álláspont mellet áll h a illegális fájlmegposztás ne legyen az...
    tehát ha én készítek vmiylen zenei albumot, vagy játékot, akár filmet pl 100k-ból.
    És azt várom h vegyék és jöjjön vissza és legyen belőle több.
    Jönnek a torrentes srácok, akik leszedik, még a kiadás se jön vissza ergó bukás van és van ez a párt ami szeretne bejutni a parlamentbe h ott az ilyen torrentesek pártját képviselje.
    Valahol azért kurvára nem szeretném h ezek ott legyenek.
    és ez azért érthető is.

    Nem vagyok ellenük sőt, csak ez nem éppen túl szimpatikus...


  • sanyicks
    #17
    nincs jobbikos média, szdsz/mszp média van+ kis fidesz.
    Nem kell ismernem személyesen őket, hogy tudjam, hogy ifjúszoci újnemzedékes, volt szdsz, költségtérítésből ebédelgető párt jó nem lehet. (és ez nem az általad elképzelt "jobbikos média"-ból van, hanem tényekből, megtörtént esetekből)
  • Ferrer
    #16
    Én azt javaslom, hogy ne higgy a jobbikos médiának, hanem ismerd meg személyesen az LMP-t. Teljesen más véleményed lesz róla. És jó lenne, ha ezt a barátaidnak is elmondanád, mert a felületes szemlélés az nem (lenne) jó.
  • immovable
    #15
    pont mint a fityisz
  • sanyicks
    #14
    persze persze mondani bármit lehet, de sajnos egy ifjú szocival (gyurcsánnyal haverkodott anno) a vezetőségükben, és szdsz-re hajazó kijelentésekkel elég hiteltelenek, főleg a költségtérítésből haverral vacsizás kikotyogása után :)
    De hát a magyar választó mindig is hiszékeny volt.
    LMP= Látszatpolitikával Meggyőző Párt
  • A1274815
    #13
    Általában szoktam követni, de ha tudsz adni videót, ahol épp' a warez legalizálásáról van felszólalásuk, elismerem és szíves-örömest veszem.
  • Narxis
    #12
    Ne félj, tenni ők sem fognak semmit, beszélni meg bárki tud erről.
  • winnie
    #11
    akkor nem szoktad nézni a parlamenti közvetítéseket.
  • A1274815
    #10
    Valahogy nem igazán hallottam, hogy e mellett kardoskodtak volna valamikor is a parlamnetben.
  • TreDoR
    #9
    Ezt én csak a szavazás után tudtam meg, p*csába, hogy nem rájuk szavaztam :(
  • bakagaijin
    #8
    De voltak ilyenek, pl a Wikileaks és alapítója elleni lejárató támadás.

    Az, hogy most mi volt az jó kérdés. A PP logóját az egész választási kampány alatt egyszer nem lehetett látni, nem szólaltak fel, a választási listákon sem mindenhol szerepeltek. Az SD meg nyomta magát a médiában. Most meg persze mindenki fel van háborodva, hogy úúú, bejutottak, és hová jutunk így. LOL :).
  • levelhun
    #7
    Svédországban az egy legfejlettebb ország - az általad felsorolt problémák nem léteznek ott (legalábbis messze nem olyan mértékben, mint itt). Nem kell mindig a mi dübörgő gazdaságunkból - és egyéb nyalánkságainkból kiindulni.
  • bippo
    #6
    Elfogyott a hype.
  • arty
    #5
    Szomorú.

    Sanyix, kussolj már, ha fogalmad sincs.
  • B0nFire
    #4
    Most komolyan. Mégis mit vártak? A lelkesedés, mint tudjuk, szalmaláng. Ha nem táplálják, ellobban hamar. És amióta a Pirate Bay per lezárult, hallgatnak, mint a csuka.

    No, meg aztán egy pártnak, aki kormányozni szeretne nem elég kizárlólag a sajtószabadság és az internetszabadság védelmét a zászlajára tűzni. Egy ország vezetésében ezek majdhogynem a legutolsó szempontok. Mi van a gazdasággal? A szociális hálóval? A közbiztonsággal, oktatással, munkanélküliséggel, egészségüggyel, adóval, kultúrával, más országokkal való kapcsolatok ápolásával, külpolitikával? Egy pártnak ilyen apróságokkal is foglalkozni kell, ha valaha is labdába akar rúgni. Nem elég zöld zászlóba burkolózva tüntetni a szelektív hulladékgyűjtés mellett, főleg, ha az embernek nincs munkája, jövedelme, magas az adója, vagy éppen nem dübörög a gazdaság, mint minálunk. Akkor a szelektív hulladékgyűjtés meg a warezvédelem lesz az utolsó szempont, ami alapján a választópolgár dönteni fog. Azt mondja magában. Persze, szimpatikusan ezek a gyerekek, de azért én mégis valaki komolyabbra adom a voksomat, aki kormányképes.

    Az EP parlamenti eredményüket pedig soha nem fogják tudni megismételni. Pont akkor ment a PirateBay-per, ha jól emlékszem. Minden orgánum arról cikkezett kétnaponta, mondhatni a csapból is az folyt. Könnyű volt meglovagolni a szenzációt, ők kerültek a reflektorfénybe, mindenki tőlük várta a megváltást. Aztán a PirateBay bukott (de attól függetlenül a mai napig is köszöni, jó megvan), a kalózpárt meg elmehet kapálni. A kutya nem kíváncsi rájuk többé. Ez az igazság.
  • badsector
    #3
    fail!

    http://kalozpart.org/

    a Kalózpárt az LMP egyik "ága", velük szimpatizálnak mert itthon nincs akkora támogagatottságuk(meg médiájuk) ahhoz hogy tényleges pártként funkcionáljanak.
    igy lett egy szimpatikus társadalmi szervezet végül.
  • sanyicks
    #2
    lol az lmp szdsz utódpárt, köze sincs a kalózokhoz.
  • Ferrer
    #1
    Nálunk szerencsére bejutott az LMP és a kalózpárt!
    Országunk békéjét védi már s apái mellett küzd az ifjúság.