18
-
SchumiBacsi #18 Jó lesz az napi 85millió hordónak is... -
kwili #17 micsoda kamuszöveg hogy lebomlott a nagyrésze... kb úgy csinálnak mint a ruszkik Chernobil után, hogy ugyan nincs itt semmi baj és ami van azis megszűnik magától... közben meg hazavágták a Mexikói-Öböl tengerpartját 50évre. gratt. -
shandix #16 "az azonban jelenleg még megjósolhatatlan, hogy a katasztrófának milyen hosszú távú környezeti hatásai lesznek"
Nos én utána néztem és hát sok partszakaszon katasztrófa helyzet van már most és felfoghatatlan környezeti károk, kb mint amikor a szovjet unió elakarta tusolni Csernobilt ugyan ott tartunk. Kíváncsi vagyok mikor fogják azt mondani hogy "....döglik a bolygónk bár csak tudtuk volna..." -
tntmax #15 Kivonják a vízbűl a zolajat. -
#14 Igen képzeld. Ha nem túl vastag az olajréreg, akkor lebontják egyes organizmusok. Ugyanis a kőolaj az szerves anyag. Jóreggelt... -
DontKillMe #13 És ugyan ki készítette azokat a jelentéseket? Kik voltak a megbízók? Ezerszáz, hogy "függetlenek" :))): -
stukov #12 Ez a kb 5millió hordó olaj a világ teljes EGY (!!!) napi felhasználása. -
maxy182 #11 Aha, "lebontotta" a természet... Hát a jó kurva anyjukat... Nagy barom, aki ezt elhiszi... Fulladna bele az olajába ez a hataloméhes, nagyképű, hazudozó nemzet... Mind1, még néhány évtized, és úgyis elfogy az olaj... Csak addigra már késő lesz a Földnek... -
#10 Melyik poszt? A #4-es v a #6-os? -
Pares #9 "Végéhez közeledik a BP szivárgással folytatott küzdelme"
Ja, mert elfogyott az olaj...
-
#8 Hát ha ennyivel megúsznék egy ilyen balhét, én is elégedett lennék.
Amúgy képzeljétek el mekkora hal a BP, ha ennyi pénzkiadás után is működőképes vállalat... -
Loverman #7 inkább eszjÚví -
#6 Attól, hogy olaj ellenes hangulat van, attól olaj kell. Mellesleg ez a poszt csak azt mutatja, hogy egyes "környezetvédők" mennyire ostobák... -
#5 Obama mitől elégedett? -
duke #4 Kikene baszni veluk, tonkre kene tenni a lezarast, hogy meg nagyobb legyen a botrany, es az olaj ellenes hangulat. -
T0nk #3 Mennyivel jobb lett volna ezt mint elkipufogni tízhengeres háromtonnás környezetkímélő eszjóvíkkel. Gonoszrossz olajcég, kiöntötte, és elmaradt a fun. -
dscholtz #2 kicsit sok lesz az a "megközelítőleg 4,9 milliárd hordónyi" nyersolaj... -
#1 bla..bla..bla.!!