18
  • WW3hereWEcome
    #18
    Nekem FAT PSP van, és azzalis full meg vok elégedve. :D Custom FW alatt ezt a legkönnyebb modokkal telerakni, és a szerviz is olcsóbb. ^^ Tök kizárt, hogy ilyet fogok venni...Meg sztem is csak vmi rajongói cucc ez. Már az úgynevezett PSP2-ről is láttam képeket, ami ugyan az mint a PSP 1000-3000 széria, csak 2 analog kar van rajta(Ugyanis 1-2 oldalon írtak-mostanra már kitalációnak vélt-híreket, hogy a PSP2 majd elviszi a PS2 Game-ket).
  • Sir Ny
    #17
    ha nem fizeted ki a játékot, hanem letöltöd ingyé torrentről, akkor kell fölraknod a SONY kártyájára, hogy a SONY-nak mindenképpen fizess. ha SD kártyára raknád föl, akkor is fizetnél, csak akkor nem a SONY-nak.
  • ppista
    #16
    Ha már egyszer kifizetted a játékot,azt bármikor le tudod tölteni percek alatt.
    Legalábbis a PSN Store-ról amit PS3-ra megvettem cuccot,az így működött. Nem hiszem hogy ezen változtatna a Sony.
  • Seth
    #15
    Még mindíg csak egy rajongói alkotás XD
  • laca70
    #14
    Azért arra kiváncsi leszek, hogy ha a bal vagy jobb triggert erősen megnyomom, visszacsúszik-e játék közben...

  • n3whous3
    #13
    #12
    #11:

    Ne csak a méretet nézzétek, az elérési sebesség, meg az, hogy megbízható adat olvasás-írás. Nem tudom pontosan milyen egy SD, de az SD-Micro kártyáimmal nem egy gépben volt már adatkapcsolati hiba. Egy játék közben nagyon fasza lehet nyomni restartot...
  • kvp
    #12
    "mindenhol az van és má ocsóé adják."

    Pont ez a gond. A sony ragaszkodik a sajat formatumaihoz, mind memoriakartyaban, mind optikai adathordozoban. Egyebkent ha valaki vesz online egy jatekot es lehetoseg lenne a kulso tarolora mentesere, akkor meg mindig ott a problema, hogy vennie kell a joval dragabb sony fele memoriakartyakbol, hogy legyen min tarolnia a mar egyszer kifizetett programot. Akarhogy is nezzuk, a sony mostanaban nem tul jo otletekkel all elo.
  • Julius Caesar
    #11
    a mostani UMD egyrétegű 900 mega, a kettő 1800 mega. de sztem ma már inkább a 2 rétegűt használják, szóval átlagban ja, 1500 mega lehet egy gém.

    ja memory stick pro duo meg mik vannak, el is felejtettem... SD mé nem jó? mindenhol az van és má ocsóé adják.
  • Renátó1985
    #10
    muilyen 150-200 játék? amikor most egy jobb psp játék 1500 mega
  • Rexhawk
    #9
    "SD kártya lesz benne? mert még a 16 giga is kevéske sztem. 5 játék meg közepes mennyiségű zene, 1 film és nagyjából be van telve. ha mg van rajta SD (már pedig mé ne lenne), akkor sok tört játék lesz."
    haha az a 16 giga elég 4000 dal vagy 150-200 játék vagy 2000++ percnyi avi videó. Egyébként már bejelentették a 32 gigás változatot szoval ha megjelenik, akkor kétszer ennyi adatot lehet majd tárolni. Amúgy meg SDhez is van másolásvédelem. De az is lehetség hogy mivel a két flash kártya egyre jobban közelít egymáshoz, ezért mind2 kártyatipust kezelheti akár
  • asddsa0147
    #8
    szerintem nem lesz benne SD kártya, az nem szokása a sonynak, de a MemorySticket nem hiszem, hogy kihagyák
  • Renátó1985
    #7
    a kép alatt olvashatod hogy egy újabb rajongói alkotás nem így fog kinézni
  • xido
    #6
    És ha felcsúsztatom a képernyőt..ott fogok alatta "nyomorogni" az ujjaimmal az L+R gombok miatt?:)))
  • Julius Caesar
    #5
    SD kártya lesz benne? mert még a 16 giga is kevéske sztem. 5 játék meg közepes mennyiségű zene, 1 film és nagyjából be van telve. ha mg van rajta SD (már pedig mé ne lenne), akkor sok tört játék lesz.

    amúgy pénzt nem adnék értük, de elfogadnám.
  • Renátó1985
    #4
    francnak se kell egy ujratatarozott szarság nekem második generációs psp-t csináljanak francba már
  • aKIRAkechi
    #3
    Inkább felhajtható megoldás kellett volna. Vagy legyen dönthető a kijelző (pl. HTC touch pro 2) és a felső gombok ne ott legyenek, hanem az alsó rész tetején. ...és ha itt tartunk: billentyűzet és érintőképernyő a nethez, ill. beépített mozgásérzékelő és 2. analog joy a játékokhoz...:D
  • GG
    #2
    MI van, kezdik kapisgálni, hogy a UMD lemez halott ötlet?
  • kvp
    #1
    Azert a nintendo valamivel innovativabb volt. Ok egy gyengebb gepet tudnak eladni sokkal tobb feature-rel. Az, hogy a meglevo umd-s jatekokkal meg mit csinalnak az emberek, vagy akkor ha betelik a 16GB a letoltott jatekkokal vagy zenekkel arrol nem igazan beszelnek. Ez valoszinuleg olyan megoldas lesz, mint az iphone eseten, ahol csak itunes-ra csatlakoztatva (a sony eseten ps3-as konzolra) lehet modositani a megvasarolt keszletbol eppen aktiv jatekokat. Ezzel szemben a sony masik reszlege, a mobiltelefongyarto egyseg engedelyezi a letoltott drm-es jatekok memoriakartyara torteno masolasat, igy tehat lehetoseg van offline archivalni mindent ami kell. Ezt hasznalja a microsoft a xbox360 konzol eseten is. Igy viszont akar memoriakartyan is lehet programokat venni, amit viszont a nintendo alap strategiaja.