80
  • dez
    #80
    Nagyon beégett az agyadba az a kis video... Azért nem minden "nyugger" ilyen. Fidesz bulikon is lehetne pár érdekes felvételt készíteni, csak egy kicsit szánalmas a dolog.

    Mellesleg ez a Fidesz felé való teljes elfogultság, elvakultság is felvet bizonyos mentális kérdéseket. (Mondom ezt úgy, hogy közöm nincs az MSZP-hez. De amíg az emberek nagy részének elég, ha azt mondják nekik, amit hallani akarnak, a valósággal mit sem törődve, addig itt semmi értelmes sem lesz.)
  • uniu
    #79
    Igen hallottam. Valami rendőrpribék volt. Illetve volt egy másik csajszi is, ott vannak az adatai a kurucon. Az iwiw-es lapja szerint Gyurcsány fan volt és minden idejét a PÁRTnak szentelte. Vannak mentálisan sérült emberek is... nem véletlen, hogy el kellene venni tőlük a szavazati jogot.
  • Epikurosz
    #78
    k->m
  • Epikurosz
    #77
    Nem, mert még nem tartok ott, de remélek majd ott fogok tartani.
    Elvből nem helyeselem az ilyen kizárásos játékokat. Ameddig valami alkotmányos, addig okés. A III.15-i bekiabáló száját nem egy nyugger, hanem egy fiatal csaj fogta be, egyébként.
  • Molnibalage
    #76
    Annak idején? 1914-ben volt erre példa utoljára szerintem.
  • djw
    #75
    errő Erdélyt is meg kéne kérdezni, nemde?
  • uniu
    #74
    Ugy erzem szemelyes tamadasnak latod ezt a dolgot. Nem az. Nem is inkabb a nyugdijas ferfiakkal hanem az oreglanyokkal van a gond... Nezd csak meg, hogy ok alkottak a felvonulasokon is a Gyurcsanyista kemeny magot.
  • uniu
    #73
    nagyot tevedsz!
    Pont, hogy a magyarsag baja az, hogy tulzottan is tolerans nemzet!
    Nalatok messze nem csinalhatjak meg a ciganyok amiket itt nalunk megtehetnek!
    Nekem is van erdelyi magyar kollegam es minden OK vele. O csodalkozott, hogy soha nem kerdeztunk arra ra, hogy honnan jott... Nezd meg, hogy a Kozma gyilkossag is hogy felhaboritotta a nemzetunket, pedig sem o sem a megserult baratja nem magyar szuletesuek voltak!
  • Vogel
    #72
    Mivel népszavazás lenne a nyugger-kérdésből, úgyis leszavaznák, mert többen vannak a nyuggerek. Valószínű maguk ellen szavaznának:) Más megoldás kell.
  • Epikurosz
    #71
    Sanyikám, azt hiszem értelek:
    A nyuggerek is "büdösek, ostobák, és undorítóak".
    Nehogy megöregedj!
  • Sanyix
    #70
    Ez már ott elbukik, hogy kivéve nyugdíjas... max úgy lehetne, hogy dolgozó nyugdíjas. Különben semmi nem változna, mert a semmittevő nyuggerek úgyis arra szavaznak aki a nagyobb nyugdíjt ígéri, ráadásul ott a "nahát nahát régen jobb vót a rencer, jobb mint ebben a fenenagy kápítálizmusban vagy mi", merthogy ők akkor fiatalabbak voltak, és az milyen jó már, és akkor jön az emeszpé, és szétbassza az országot. Nem szabad hogy ez még 1x megtörténjen.
  • eto demerzel
    #69
    tudod mikor lesz erdely a tietek. remelem soha. ha atmegyek hozatok budos olah vagyok itt meg bozgor. ugyan olyanok vagytok. de inkabb itt mint veletek. toled semmi sem kellene. olyan sok benned a gyulolet es a massag elitelese...
  • dez
    #68
    tanulságos
  • JungleGeorge
    #67
    En szabad es fuggetlen Erdelyt akarok. Nyugi, nem kell toled semmi.
  • Epikurosz
    #66
    A te magyar útleveled miben több, akkor?
    Na, mindegy, ez a vita engem nem érdekel, én amúgy is elég radikális nézeteket vallok.
    Dióhéjban: aki nem fizet adót, az ne szavazhasson (kivéve a nyugdíjas és nagykorú diák), és mindenkinek munkát és lakhatást kell adni, aki dolgozni akar, aki meg nem akar dolgozni, annak segély sem jár.
  • vasziszdasz
    #65
    Minek? Miben lenne több mint egy magyar kártya vagy kisdobos igazolvány?
  • Epikurosz
    #64
    Vagy: nem itt lakók csak a szenátusi jelöltekre szavazhassanak. Szenátus nincs, azt is kell csinálni. :-)
    És még sok vagy van, de a maszop-szadesz aljassága nem megoldás, az nem vagy-vagy, hanem "sem".
  • Epikurosz
    #63
    Vagy módosítani kell a választójogi törvényt, és a szavazati jogot, a külképviseletek dolgozóinak kivételével, Mo-i lakhelyhez kötni.
  • Epikurosz
    #62
    Kell csinálni.
  • vasziszdasz
    #61
    De olyan meg nincsen. Csak sima állampolgárság.
  • Epikurosz
    #60
    A külhoni állampolgárság, szavazati jog nélkül, teljesen rendben lenne.
  • vasziszdasz
    #59
    Szuros es a tobbiek nem tagjai a Fidesznek, semmi kozul hozza.
    a korábban a baloldalhoz kötődő közszereplők megnyerésével (Pozsgay Imre, Szűrös Mátyás) igyekezett bővíteni bázisát.
    Ezt is beszoptad.
  • uniu
    #58
    Nagyon érdekes, hogy ezek a hírek szinte 100%-ban agyon vannak hallgatva!
  • vasziszdasz
    #57
    Orban KISZ tagsaga urban legend (lehet tippelni, hogy kik terjesztik).
    Na tippeljél!
    "A gimnáziumban alapszervezeti KISZ-titkár volt."
  • uniu
    #56
    Eto: annyira látod jól a viágot amennyire jó a helyesírásod(most nem az ékezetek hiányára gondolok)....
  • vasziszdasz
    #55
    Neked meg mit jár itt a szád, ha nem is vagy magyar? Külföldiek ne is kapjanak magyar állampolgárságot, csak ha itt laknak. Úgy könnyű nyomkodni a gombot, hogy rájuk nézve semmi következménye. Én is nyugodtan megszavaznék egy 100%-os adóemelést Amerikában, úgyse én fizetem... Majd ha Erdély ismét magyar föld lesz, akkor jár nekik is az állampolgárság, mert akkor a saját faszukat (is) verik a csalánba, nem a másét.
  • vasziszdasz
    #54
    Valóban, mert csak azt éneklik, nincs mivel felváltsák.
  • vasziszdasz
    #53
    És te mit akarsz, román megszállást Budapestre?
  • vasziszdasz
    #52
    Hát igen, a fasiszták mindenben cionizmust látnak, gondolom Lovas "Cion" Pityukát ítéled el a legjobban...
  • vasziszdasz
    #51
    Hát igen, a ruszkik is csak "ideiglenesen" voltak itt 40 évig, az is más mint megszállni...
  • vasziszdasz
    #50
    Fecóka is abbahgyta.
  • szlovákiai hun
    #49
    Akik kételkednek, jó lenne, ha ellátogatnának egy pár zsidó portálra, nem a cionistákéra, ha nem rendes zsidóéra, akik ugyan úgy elitélik a cionizmust és a világmegosztó mocskukat...

    Elég ha ennyit beírtok a gooliba:

    ZSIDÓK A CIONIZMUS ELLEN

    Megfogtok kételkedők lepődni, hogy mennyi zsidó a megosztó cionizmust nem holmi rasszista ideológiának tekintik, hangsúlyozom és ezt szép számmal maguk zsidók állítják, hogy igen is van háttérhatalom!!!!!!!

    Hogy kik ezek a rendes zsidók? Ők az anticionisták, kik szintén átlátnak a szitán!!!!
  • Lami
    #48
    Végre már gyerekek. Örömmel tapasztalom hogy egyre többek számára nyílt tény, hogy a cionizmus az elsőrendű világmegrontó közösség.
  • Skyline
    #47
    Tény Olaszliszkát elnéztem,de nem teljesen értem ki a francot érdekel mi van Olaszországban amikor ahogy kell ott már KATONASÁGOT VETNEK BE A ROMÁKOK ELLEN (jogosan), nállunk meg a rendőröket is visszafogják,és néma csöndben tűrik hogy a magyar népet megsemmisítsék. Persze ha roma esik áldozatul (lsd: Tatárszentgyörgy) egyből: Magyarországon Cigányholokauszt van (itt jegyezném meg halkan a zsidó holokauszt avagy kamukauszt mint olyan 90%-ban hazugságokból áll de ez megint más tészta nem ide való)!! Mai napi jönnek olyan kamu infók: Az egyik 6 éves kislány rendőr ruhát látott az elkövetőkön (egyrészt honnan ismerne fel vaksötétben egy tanulatlan kislány egy rendőrruhát amit valószínüleg életében nem látott,másrészt mióta tartozik egy kiskorú 6 éves gyerek hiteles források közé), meg fekete jeep árpádsávos zászlóval (Én is úgy megyek bankotrabolni hogy a szélvédőre kiírom a nevem,hagyjuk már egymást),ráadásul a rendőrség már megállapította: Nem volt rasszista indíték sem nyom,ráadásul nagyon valószínü hogy Cosma gyilkosainak cigánymaffia tagjai tették elterelésből...Persze a médiában meg sok oldalon a mai napig csak a rasszista indítékról beszélnek,sok külföldi országban meg már Rasszista országnak ítélnek minket a sok fajvédő hazudozása miatt!.
    Most már tényleg befejeztem, reménykedj hogy nem kerülsz szembe 5-10 cigánygyerekkel az utcán,mert ezeknek mondhatsz bármit...

  • eto demerzel
    #46
    csak a mibelet miatt: jo lenne ha visza olvasnal. en olaszorszagrol irtam (italy) nem olaszliszkarol. sotetseg meg a te oldaladon all. szoval igy alunk. mivel nem veszed a fardsagot hogy helyesen vegig olvazsd. idezleg teged:"Jééééézusom ekkora baromságot írni...." ja nem nezem sem a rtl-t sem a tv2-t. azt hiszem kicsit atestel a lo masik oldalara. mint mar irtam olvas.
  • Epikurosz
    #45
    A Moldovában élő gagauzok tiltakoztak a Kisinyevben történt rombolás miatt.
  • Skyline
    #44
    Volt pár gyilkosság olaszhonban? Ember te teljesen sötét képben vagy az ügyben hogy mi a helyzet az országban!
    300 fős cigány maffia tartja szinte egész délbalatont rettegésben! Számtalan faluban elszaporodtak a romák és félnek az emberek mert nem tesz értük senki semmit! Magyarokat késelnek szurkálnak meg nap mint nap! Öreg embereket nyomorítanak meg,és mindig még a gyerekeket és az idős embereket is többségben túlerőben támadják meg!
    Jééééézusom ekkora baromságot írni....
    Nézzél már utánna ember! Ne tv2 hírtv rtlklub meg a szőánalmas fajvédő hírportálokon!
    Youtubon megtalálod azt a videót is ahol CIGÁNY ember jelenti ki: 20 elkövetőből 19 cigány,mi ez ha nem cigánybűnözés????
    De tessék:
    Tudod mi történt olaszliszkán? (román cigányok lol)...
    A gyermekei szeme láttára lincselték meg a családapát miközben ordította az egyik cigányluvnya hogy ÖLD A MAGYART! Erre több tanú is van
    A fő kancigány miután végeztek apuval betörte az autó hátsó szvélvédőjét és a kislányt meg akarta erőszakolni,félmeztelenre volt már vetkőzve amikor a rendőrök kiértek ERRE is több tanú van!
    A helyi normális cigányok kitálaltak az embereknek,miszerint rengeteg család arra neveli a gyermekeit hogy ha autó jön kisétáljanak eléjük majd a fékező autót a romahadak kirabolják!
    De tessék legyen budapest: pár hónapja 22 késszúrással öltek meg egy srácot,a rendőrség ismeri a tetteseket,még sem tesznek (igen cigányok) semmit!
    Sétálj már be a Vasgereben utcába nyugodtan ember! Cigányhordák lakják és napi szinten mennek onnan bejelentések: A cigánygyerekek verik a magyar gyerekeket,elveszik az mp3 lejátszójukat stb...Egy komplett edzőterembe bement vagy 20 cigány és a bennt lévő 2-3 embert szarrá verték!
    Nevezzem nevén az egyént? Nem lehet nevén egyezni egy egyént sem mert tény a cigányok 90%-a bűnöző! Több százezer embert soroljak a nevén??? Vagy gondolod 1-2 zsidó okozta a gazdasági válságot? Magyarország eladósítását? Vagy bármit a világban ami zsidó tettekhez köthető?
    Olvassál már picit utánna és na a fajvédők szövegeléséből legyél okos,mert annak a valóság alapja szinte 0.
    Üsd csak be Gúgliba hogy CIGÁNYBŰNÖZÉS kapsz bőven kielégítő információt.
    Cigány ember kijelenti hogy van cigány bűnözés,mindeközben a mocksos média és a fajvédők már ott tartanak hogy embereket csukassanak le ha ezt a szót ki meri mondani! Szerinted?:)
    Én csak azokat a kevés tisztességes roma családokat sajnálom akiknek az egészhez közük nincs,nem fialnak évi 5-10 gyereket,nem lopnak csalnak gyilkolnak, hanem próbálnak úgy élni mint egy rendes normális értelmes család! Ritka,nagyon ritka. De ilyen is van,és pont ők azok akik elismerik: Van cigány bűnözés!

    Mindenesetre sem a hely sem azok amiket írtál nem alkalmasak arra hogy én további beszélgetést folytassak erről, tök felesleges fajvédőkkel vitatkozni akik teljesen homályos képet adnak arról mi a helyzet.

    A topic a moldovaiakról szól hát szóljon tovább arról,csak azért írtam ide mert egyesek már rendesn olyan nevetséges dolgokat írtak le a magyar állapotokról,hogy azon már rendesen röhögtem.
    Ha valaki akar itt valamit az országban az 14.-én jöjjön a parlamenthezés ahogy mi sem,ne vonuljon haza mint a fideszes bamba szavazók! Ennyi!
  • eto demerzel
    #43
    ok. egyet ertek. csak akkor anyit fuznek hoza meg ehez hogy hagyad ki a zsido szot es nevezd neven az egyent. mert igy altalanositol. volt par gyilkossag meg eroszak olaszhonban es az elkovetok romaniai ciganyok voltak. de az ujsagok nem azt irtak hogy cigany vala az elkoveto hanem hogy roman. ebbola ztan sok artatlan ember szivot. bunuk csak anyi hogy romanok voltak. ez igy van zsidokkal is. most epp unnep van, de ha keszen alsz egy konstruktiv eszmecserere (privatban ha irsz, neked is es gaben71-k is szivesen megadom az emil cimem), akkor egy 7 mulva allok elebe.

    @gaben71: tenyleg nem elek magyarorszagon. ezert aztan nem is tudom aterezni azt ami ott tortenik.

    @Epikurosz: szerinted hanyi romaniai roman szeretne ha moldova csatlakozna romaniahoz? ma holnap kint a seggunk (elnezest) a gatyabol. etnikai tisztogatas? talan csak az aki ott elt es serelem erte. en nem mennek oda hoborogni. mindenki oldja meg a problemajat. a roman allamnak szerintem nincs szuksege meg 4 millio ehenkoraszra. plane most mikor nyakik er a szar.
  • Sanyix
    #42
    Így van. Én cigányozom is, mert van okom rá, mivel VAN cigánybűnözés. Viszont a normális cigányokkal semmi bajom, de sajnos van ok az általánosításra. Én a sötét szélsőliberálisok szerint, "nácifasiszta" vagyok, de volt cigány haverom, és pl most a napokban irakban, egy amcsi katona által lelőtt, egyébként cigány emberkét is sajnáltam, mivel az alighanem tisztességes volt, nem úgy mint az itthon "segílyre" váró "nincsehulmunká"-zó ingyenélő mocsok társai...
    Zsidózásnál is pont így lennék, és igen is zsidók irányítják a gazdaságot, aki nem hiszi vak. És nem a fajukkal van a baj, hanem a viselkedésükkel! Annyi kisebbség van, de ezzel a kettővel szinte az egész világon mindig baj van! Nem azért mert mindenki őket jelölte meg célpontként, hanem azzá teszik magukat.

    Biztos vagyok benne, hogy a szélsőliberálisok folyamatos rasszistázása, még nagyobb gyűlőletet gerjeszt azok ellen akiket elvileg "védeni" akarnak, sőt valószínű, hogy aki nem gyűlölte a cigányokat, azok után ahogy verik magukat a libsik, még is elkezdi gyűlölni őket.
    A liberálisok csak annyit tesznek, hogy feszültséget gerjesztenek az országban, nyilvánvaló hatalmi és gazdasági helyezkedés miatt.
  • Skyline
    #41
    Hja igen a zsidózásról meg a fasisztázásról annyit:
    A magyar történelemben van számtalan magyar érzelmű zsidó,akikkel semmi probléma nincs. Valamint a mai napig jár ki tüntetésekre és Jobbik rendezvényre is Magyar érzelmű zsidó!
    Így egy bizonyos szinten megértem, hogy amikor mocskos zsidózik valaki az fájni is tud. MIndenesetre az a tény hogy a cionista zsidók tehetnek a jelenlegi állapotokról tény!