950
Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
  • tudomhollaksz
    #950
    most meghódítani vagy elijeszteni akarod? :D
  • semmikozod
    #949
    A 4chan erre található -> http://boards.4chan.org/b/
  • öregember
    #948
    mondd neki h beleszerettél és azt akarod h ő legyen 200 évig a feleséged

    ULTRAMEGALOL vagy



  • semmikozod
    #947
    Kössz! Milyen taktikát érdemes használni?
  • GyuriX2572
    #946
    Persze, nem kérdés.
  • öregember
    #945
    "A gond az, hogy én a találkán beleszerettem a csajsziba"

  • semmikozod
    #944
    Csövi srácok! Lehet tanácsot kérni a fórumlakóktól?
    Szitu: Találka után megbeszéljük, hogy legyünk inkább barátok. Lány szerint nem voltam elég kezdeményező, határozott. Mindketten kezdők vagyunk még, eddigi kapcsolat nélkül. A gond az, hogy én a találkán beleszerettem a csajsziba. (Csajszi találka végén még benne volt egy következő, "igazi" randiban.)
    Tehát a kérdés: Megbeszélt maradjunk barátok után egy ilyen helyzetben még lehet belőle valami a jövőben?
  • kovacsgellert
    #943
    Na ezt el kell olvasnom még egyszer, hogy teljesen felfogjam, már ha sikerülni fog. Amúgy meg szerintem nagy igazságok jól megfogalmazott formában. :)
  • GyuriX2572
    #942
    jókat ír
  • Aquir
    #941
    Ha már a szépségről van szó, cikk a tavaly februári IPM-ből rövidítve (eredetileg máshova szúrtam be magyarázatként, érdemes elolvasni :)

    A nagy Ő

    az énünkben több, egymástól eltérő réteget különböztetünk meg, ha a szépségről alkotott értékítéletünket vizsgáljuk

    1.
    Az első a biológiai alapréteg. Annál erősebb a biológiai hatás, minél erőteljesebben alakultak ki a másikban az ellenkező nemre jellemző külső jegyek

    2.
    A második a kulturális réteg. Nincs közvetlen biológiai céljuk, viszont hangsúlyoznak egy bizonyos kulturális környezethez való tartozást. A szépség ezen formái érzékenyen reagálnak a divat változásaira, és rövid idő alatt megváltozhatnak.
    Mindenki két, alapjában véve teljesen különböző dolgot talál szépnek: a divathoz való alkalmazkodást és az egyediséget. Az ellentétek közötti lavírozás azt jelzi, hogy az illető akkor szép, ha együttműködik a közösséggel, képes beilleszkedni - azaz elfogadja a divatját -, de akkor még szebb, még izgalmasabb, ha egyúttal ki is válik belőle, egyedi vonásokat tartalmaz, amelyeket mások is hamarosan követni kezdenek; ezzel új divatirányzat alakul ki, és a körforgás folytatódik.

    Minthogy az azonosak tömegéből való kiemelkedésre csak kevés lehetőség kínálkozik (például egyforma frizura esetén az eltérő hajszín), ezért különböző ismertetőjegyek alapján kialakult típusok szolgálnak a legmegbízhatóbban a hasonlóság és különbözőség határán mozgó szépség megjelölésére. Így például vannak férfiak, akik főként a szőke, mások pedig a fekete hajú nőket tartják szépnek. Ha valamely típus tetszik nekünk, ebben a tetszésben többnyire öntudatlan kívánságaink törnek felszínre.
    A mélylélektan ezt így fogalmazta meg:
    Minden nő számára létezik egy meghatározott, saját lelki énjét optimálisan kiegészítő férfitípus.
    És ez fordítva is így van. Ha ezek az egymást kiegészítő emberek találkoznak (az ellentétek vonzzák egymást), elsősorban azt kedvelik a másikban, az nekik a vonzó és szép, ami belőlük hiányzik, és amit a társas kapcsolatban az illetőtől kapni szeretnének: például akaraterőt, gyengédséget, mély érzéseket, megfontoltságot.

    3.
    A fentiek alapján megállapíthatjuk, hogy a korábban említett biológiai és kulturális rétegek után a harmadik a tipológiai réteg. A biológiai indítékok, továbbá a kultúra, a divat által meghatározott körön belül azt az embert tartjuk különösen szépnek, aki saját típusunk kiegészítése. Ezt az ítéletet az életünk alatt szerzett tapasztalatok összessége alapozza meg. Ezután kutatószenvedélyünk újabb lépcsőfokra hág: a nagy ő az egyetlen, akik igazán szép a számunkra. És ez nem romantikus rajongás, hanem szépérzékünk iránymutató megnyilatkoztatása. Nem embercsoportokat, hanem csakis egyes embereket vesz célba, mégpedig a szeretet, a szerelem érzésének segítségével.

    Ez az utolsó, talán leginkább emberi fokozat mély biológiai előkészítésre épül. Élete kezdetén mindenki először a szüleivel kapcsolatban kezdi edzeni ítélőképességét. Az anya, apa: a nő és a férfi egy nép, egy kultúra, egy bizonyos divat és szokásvilág, valamint egy-egy típus megtestesítője is. De elsősorban olyan ember, aki az állandóság jelképe, aki a gyerek lelke számára a jó, a helyes és a szép mércéje.

    Vak -e a szerelem?
    (Itt a cikk kitér arra hogy ami az állatvilágban egyértelmű (a legnagyobb agancsú szarvas tényleg a legerősebb), úgy az emberek esetében lehetséges, hogy a szépség megbízhatatlansággal, hamissággal, vagyis negatív tulajdonságokkal párosul, és fordítva, a visszataszító külső mögött is rejtőzhet remek, nagy formátumú személyiség)

    Szerencsés esetben olyan Ő-höz jutunk el, aki nemcsak biológiai, kulturális és tipológiai szempontból, hanem pótolhatatlanul és éppen a mi számunkra szép és igaz. Ezzel eljutottunk a szépségről alkotott értékítéletünk legfontosabb rétegéhez

    4.
    Ez a nagy jelentőségű negyedik réteg személyes jellegű, és a biológiailag, kulturálisan és tipológiailag megfelelő, kívánatos személyen túl elvezeti az Én-t a megfelelő Ő-höz. Itt már nem azt szeretjük, ami szép, hanem megfordítva: Akit szeretünk, az a szép, és az az ember mérce a többi szépség megítélésében. Az anya és a gyermek ősi találkozása előkészítette a terepet az Én-Ő kapcsolathoz. Ez már biológiai kényszerek nélkül, az egyén önmegvalósításával jön létre.
  • GyuriX2572
    #940
    Hegyi beszéd vol2.:
    Intro: a szépség ugyan relatív dolog, hogy kinek mi tetszik, DE azért mindenkiről meg lehet mondani, hogy ő mennyire közelít az átlagízlés ideáljához, azaz "mennyire kapós". Ennek megitélésében próbáljunk ne csak magunk véleményére alapozni, ill nem feltétlen arra, amilyennek a lány mutatni akarja magát. Ezek alapján:
    Mit akarnak a nők hallani:
    -a csúnyák: azt hogy foglalkozol velük (ha szépnek mondod őket még ők sem fogják elhinni)
    -az átlag: azt, hogy milyen szépek (hogy jobbnak higgyék magukat az átlagnál)
    -az igazán szépek: azt, hogy meg akarod ismerni. Dicsérni a külsejét teljesen felesleges, mert úgyis megteszik mások. Bárki megdugná őket, úgyhogy ha beállsz a sorba, azzal nem érsz el semmit. Add meg a tiszteletet, hogy közlöd felé, hogy nem csak "arra kell".

    Ettől függetlenül: bárki lehet értékes vagy nulla ember, nem minden arany, ami fénylik (ezért sem rossz az elejében egy csipetnyi fenntartás) bár mint szerintem egy csúnya nővel felesleges kezdeni ha nem indít meg, akár milyen érdekes személyiség is és el lehet gondolkodni, hogy van-e értelme olyan nőt tartani, akit állandóan elhappolnának mellőled... ill. hogy nekik (joggal) milyen igényeik vannak feléd (akár anyagilag, akár emberileg). Nekem az ideális nő 10-es skálán 7-8 pontos és a lényeg, hogy szeressen :) Elutasítani azért a jobb nőket sem kell :D
  • GyuriX2572
    #939
    Hát ez sztem nem minden esetben igaz. Valamilyen szinten sztem tudatalatt el van döntve, hogy mennyire vonzódsz hozzá, azzal ha így rámozdulsz felgyorsíthatod az eseményeket és lehet valóban sikered, de könnyen lehet, hogy csak egy kellemetlen élménnyel gazdagodtok :S Ezért jó építeni is egy kicsit egy kapcsolatot, mert nem csak a külső az, ami vonzó lehet (főleg egy férfiban).
  • Megtörhetetlen
    #938
    vagy lánccal habosra verdesi...
  • Looooser
    #937
    azt a végén ott kötünk ki hogy a mellkasomra szarik, és egy szívlapáttal pancsolja szét XDXDXDD
  • Fbn Lx
    #936
    inkább kezdj el kélyesen ordítozni. EZ AZ TE SZUKA MÉÉÉÉÉG POFOZZ FEL CSAVARGASD A MELLBIMBÓIMAT IS
  • IXEMGabeo
    #935
    xD
  • Looooser
    #934
    csak kérdés hogy kel viselni ha pofon vágást vagy tökön rúgást

    -ha tűröd fa pofával a pofán vágást kemény vagy
    -ha elsírod magad, gyenge
    -ha össze esel és sírsz a tökön rúgás után puhány vagy
    -ha fapofával bírod akkor töketlen
  • IXEMGabeo
    #933
    hidd el egy pofon vágás, vagy egy tökön rúgás után már szeretni fog xDDD egyszerűen törvényszerű h a hormonjai beindulnak és akkor már vágyni fog rá h alányúlj xD érdekes "dolog" az ember!
  • GyuriX2572
    #932
    Nem a végén :D Egy nők könnyebb megdugni, mint érzelmileg közel kerülni hozzá ...
  • Looooser
    #931
    hát ha kéretlenül alá nyúlnék szerintem nm boldogság hormon terjedne el benne XD
  • Steel
    #930
    on:
    figyelmet, gyengédséget, törődést és a végén egy kiadós baszást
  • kovacsgellert
    #929
    Ezzel most nagyon megvigasztaltál .

    Amúgy megvolt az első kapcsolatom amit nem én lőttem el. :D
    Így nem annyira lehangoló.
  • IXEMGabeo
    #928
    lehet hogy érzéketlenek vagyunk vagy lehet h nem is bunkózni kéne, hanem csak meg kell fogdosni őket előre tudod pozitív energiák, hormonok beindítása stb:D
  • Looooser
    #927
    nekem haverjaim törték össze a fém testet... noh nem gáz a közös pipát bármikor használhatom ^^
  • Looooser
    #926
    nah épp ez a baj hogy haverilag, barátilag szeretnek, és nem tudom mit cseszek el, az az egy fix hogy sosem fogok bunkózni egy lánnyal csak azért hogy belém szeressen...
  • GyuriX2572
    #925
    Aki férjet keres: egzitesztencia, talpraesettség, határozottság = biztonság

    Aki nem férjet keres: "szórakoztató személyiség", izgalom

    Fiatalabbak: jóképűeket
  • 89
    #924
    :D:D
  • Herr Lehrer
    #923
    ezt hívják álszentségnek
  • Herr Lehrer
    #922
    akkor tultárgyaltuk a témát akár zárható is :DDDD
  • Fbn Lx
    #921
    ugyanilyen shisám volt, amíg össze nem törtem a tartályt :D
  • IXEMGabeo
    #920
    ilyet, megnéztelek közelebbről pedig téged tuti szerethetnek a csajok haverilag biztos...a képekről ítélve te társasági ember vagy, én még 100x antiszociálisabb vagyok, nem értem tök átlagos normális srácnak tűnsz:O:O (nekem is volt hosszú hajam, de nem copfban) xD
  • Looooser
    #919
    Ugyan azt tudom mondani mint Gabeo, nem mondanám magam unalmasnak, ha randira viszek egy lányt próbálok mindent a lehető legjobban tenni, és a lányhoz illő helyre szervezni a randit, és csak akkor viszem még egyszer oda ha nagyon élvezte, és akkor sem azonnal hanem egy jó idő után, már ha megéli azt az időt a kapcsolat
  • Looooser
    #918
    jó hír, hogy tapasztalatod lesz, a rossz ,hogy ebből nagyon sok rossz
  • Looooser
    #917
    igen, én is hasonlót kaptam egy lánytól, de akkor miért hangoztatják lépten nyomon hogy nekik érzékenyebb fiú kel?????
  • IXEMGabeo
    #916
    egyébként talán ez is hátráltat h utálom a tömeget és az embereket is, ráadásul sok mindentől félek és olyankor összrezzenek, erről se tehetek vagy lelki vagy agyi betegségem van(nem tudok vmit talán legyőzni magamban) de komolyan. Sőt olvastam már olyat is, h valszeg a túlérzékenységben szenvedek:)
  • IXEMGabeo
    #915
    ha le kéne írnom magam akkor minden jót el tudnék mondani kivéve pont azt, hogy magabiztos lennék. A jellemem gyerekkoromtól kezdve ugyanolyan, a kamaszkor se változtatott meg határozott célom volt, h legyek vki tanultam meg minden...külsőre 2 vagy 3 évvel fiatalabbnak tűnök, de ez se lenne ok. Szeretek és tudok is a csajokkal dumálni minden megvan még olyan is volt h Ukrajnába elmentem egy csajért, 6 hónapos beszélgetés után hátha összejön valami ott pl csak a távolság miatt veszítettem, de mondta h milyen bátor voltam, h képes voltam olyan messzire elmenni érte. Szval vannak dolgok amikben nagyott nőttem vkik szemében, de mégis olyan érzésem van mintha tőlem mindig is tartózkodtak volna, talán az az érzés h nem tudják elképzelni velem milyen az ágyban sztem. xD Csak hát elég frusztráló és természetesen a rengeteg csalódás hatására mindig felmerül a kérdés h érdemes e még próbálkozni? sztem még az is benne lehet a dologban h egy picit belsőre válogatós vagyok, külsőre nem annyira.
  • 89
    #914
    "hiányzik a magabiztosság is"
    lehet itt van a kutya elásva...
  • IXEMGabeo
    #913
    óó bőven ráérsz én 20 vagyok, de még sosem jött össze 1 kapcsolat sem:)
  • kovacsgellert
    #912
    Érdekes, hogy én is épp így vagyok, de én még tapasztalatok terén is nagyon gyengén állok, ezt be is vallom(15 évesen szeritenm nem nagy szégyen). :)

    Én is itt figyelek a suliban és a sok parasztnak állandóan van barátnője, aki meg normálisabb,n etán még tanul is, az mehet a francba...
  • IXEMGabeo
    #911
    köszi ez talán nyugtató hsz volt, de a kilátások a jövőre nézve hosszú és magányos:D 20% hmm. úgy érzem, hogy nálam talán max a negyede vagyis 5%-ra csökken ez az esély töb okból is amit sztem nem részletezek, de végülis az is valami:) fő az optimizmus