350
Online szerepjátékok rabjai
  • holeee
    #350
    Sziasztok!

    Egy teljesen új MAGYAR fejlesztésű játék.

    http://beta.foosio.com/index.php?r=registration/refer&refcode=TP6sq9pX
  • Jeri
    #349
    Sziasztok szeretném veletek megosztani az általunk indított de még nem igazán népszerű facebookos oldal az MMO Ajánló egy videóját amit a most hétvégi Wildstar Beta alatt sikerült készíteni, egyelőre 3 videó van fent a youtube csatornánkon, a facebook oldalunkon van pár általunk készített leírás és élmény beszámoló is. Szívesen várunk mindenféle kritikát, de azért a trágár szöveget tartsa meg mindenki magának. Köszönjük :)
    https://www.youtube.com/watch?v=sCpvmDyzcOc
  • Tray001
    #348
    Ez egy többszereplős nemzetközi játék, mely a valós életből vett egyes elemekre (az országok neve, területi elhelyezkedése, nyersanyagai) alapozva fiktív történelmet ír a politikai és gazdasági élet valamint a háborúk révén.

    Gyere és játsz Magyarországért!

    http://secura.e-sim.org/lan.169048/
  • Tompudex
    #347
    Csak úgy tudtok regisztrálni ha bemásoljátok a címsorba: http://www.the-west.hu/?ref=westplayer_invite_linkrl&player_id=156417&world_id=8&hash=4d78&inviteVia=reflink
  • Tompudex
    #346
    Mindenkinek ajálnlom ezt a játékot: http://www.the-west.hu/?ref=westplayer_invite_linkrl&player_id=156417&world_id=8&hash=4d78&inviteVia=reflink

  • meawilliams
    #345
    Sziasztok% Tekkenes szerepjáték nyílt itt: www.armleg.com/tetekkenrpg Mindenkit szeretettel várok!
  • baajint
    #344
    http://nemexia.hu/?recruit=1N6480 köszi
  • solikka11
    #343
    Sziasztok!

    Én a Végzetúr rabja vagyok :)

    Ez egy online Fantasy RPG. Érdemes kipróbálni, ha még nem ismeritek és érdekel a téma. Talán a legszínvonalasabb online játék, nem más mint a Beholder készítette.
  • Rundstedt17
    #342
    Lol mint az fpsben,csak mert jól klikkel ahhoz nem kell ész.A skill pedig azt jelenti az idióta fpsekben hogy napi több órát kockul,ennyit az fpsekről
  • Rundstedt17
    #341
    reklám topic lett?
  • richard092
    #340
    Találtam egy nagyon érdekes gengszteres játékot - %game-link%! Elfoglalhatsz utcákat ami pénzt hoz neked. Harcolhatsz más gengszterek ellen. Bandát alapíthatsz más játékosokkal. Sokféle fegyverek, autók és kutyák vannak amivel felfegyverkezhetsz. Regisztrálj <a href='http://gengszteronline.hu/?affuid=735'>http://gengszteronline.hu/?affuid=735</a>!
  • Butterbean47
    #339
    jobbulástXD
  • Bruk
    #338
    Minden jó csak mértékkel.

    Én ezzel játszom:

    netmaffia.net
  • Keresztapa81
    #337
    Ezt próbáljátok ki! Ez egy jó játék. Mindenkinek ajánlom.

    http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Andree27
  • Corrupt
    #336
    Én 12 évesen kezdtem el masszívan kockulni. Előtte is gépeztem, de nem egész nap és eljártam a haverokkal hülyülni. UT-val kezdtem, ezt nyomtam 1,5 évig, aztán jött a Lineage2. Utóbbi eléggé megfogott, minden szabadidőm erre áldoztam. Csak az számított, hogy minél nagyobb
    szintű legyek és jobb cuccokat szerezzek. Hétvégén amint felkeltem, gép elé ültem, aztán éjszakáig csak játszottam. Ha az iskolából hazaértem, rögtön mentem kockulni, nem tanultam semmit. Most 16 vagyok, végre sikerült abbahagynom.

    Igaz, az aláírásomban is az van, ne foglalkozzunk a múlttal, de mégis, hogy élhetek tovább azzal a tudattal, hogy a negyed életem elbasztam a semmire? Ráadásul pont azt a korszakot, amikor a személyiség kialakul. Kezdtem észrevenni magamon, hogy beszélgetés közben néha nem találtam a szavakat. A beszédkészségem közel áll a nullához, mivel játék közben nem nagyon kellett kommunikálni. Ez az UT-nál kezdődött, ott ugye csak lőni kell, de az L2-ben is inkább egyedül játszottam, mert a többiek csak akadályoztak. Aztán jött a kissé homályos látás. A szemem úgy nézett ki, mint egy drogosnak, alig látott napfényt. Még két jó haveromtól is elhidegültem, mert egyáltalán nem mentem ki az utcára.

    A legjobban az bánt, hogy a szüleim hányszor mondták, hogy hagyjam abba. Ha segíteni kellett otthon, még én voltam felháborodva, hogy nem gépezhettem. Sokszor veszekedtünk emiatt. Apám mondogatta főleg, hogy mozduljak ki egy kicsit, mert ez így nem lesz jó. Láthattam volna, hogy az állandó gépezés tönkretesz, de nem akartam látni, mert jól éreztem magam így.

    Bárcsak újrakezdhetném az életem, de sajnos nem lehet. Most azok a kérdések merülnek fel bennem, hogy helyrehozhatom-e a hibáimat? Lehetek-e az, aki lenni akartam? Miért kezdtem el kockulni? Miért nem hagytam abba előbb? Ráadásul alig tudok valamit a társadalmi életről. Már bánom az egészet...

    Ezek után senki ne mondja nekem, hogy kockulni jó, mert a mértéktelenség ide vezet. Aki mostanában sokat gépezik, az gondolja át, mit tesz és inkább menjen szórakozni a haverokkal, többet ér a társaság, mint az állandó gubbasztás otthon.
  • boolka
    #335
    http://www.maffiozo.hu

    Online Maffiozo MMORPG
    Gyertek játszani! :)
  • boolka
    #334
    http://www.maffiozo.hu

    Online Maffiozo MMORPG
    Gyertek játszani! :)
  • Noname1
    #333
    http://www.Kingdoms.hu

    A legújabb és a legjobb online stratégiai játék!
    Próbáljátok ki ti is!
  • Siriusk
    #332
    http://toribashgamers.on.toribash.com/ Katt rá egy jó kis verekedős játék. Mindent felülmúl ;)
  • lolicska
    #331
    Egy kicsit lebutított, de állati jópofa kis nyomozós játék van itt:
    http://www.canyoucatchme.eu
  • PJack
    #330
    így igaz
  • panther112
    #329
    Mivel egyre kevesebb munkát kell elvégeznie egy átlagos embernek, ezért több szabadideje van sokaknak. Ezzel az idővel pedig a többség (99,99%) nem tud mit kezdeni. Vagy valamiféle pót munkát keres magának (pl. kertészkedik), vagy a szórakoztatóipar egy termékéhez nyúl (mmorpg, tv..), vagy (tudatmódosítást végez), esetleg sportol, barátokkal tölti az idéjét, szexuális kapcsolatokat létesít. Nem látok kategórikus különbséget a fenti opciók között. Mindegyik az idő elütésére szolgál. Lehet érvelni amellett, hogy az egyik káros, a másik nem, vagy egyéb szempontot választani, de akkor sem lehet letagadni, hogy mindegyik az üresjáratban töltött idő észrevétlenné tételében, azaz az unalom elűzésre szolgál (amúgy a munka is, de ha azt nem végeznénk összeomlana a társadalom). Az mmorpg-k, és általábana virtuális elfoglaltságok (olvasás, tvzés...) azért terjednek rohamtempóban, mert könnyen, olcsón és gyorsan hozzáférhetőék, ill. biológiai/pszichológiai ismeretek beépítésével hozzák őket létre.

    Kicsit más: ha valaki a fentieket vitatná, véleményem szerint akkor is kár kiemelni az mmorpg-ket más játékok közül, mert azok is kb. uolyan mértékben addiktívek. Az mmorpg-k szerintem akkor már jobban, mivel, még ha a valós szociális kapcsolatoknak csaka paródiáját is, de mégis valamiféle szociális kapcsolatot kínálnak. (egy wow-on felnőtt gyerek kevésbé lesz visszamaradott, mint egy fps-en nevelkedett)
  • kocsisgabor9999
    #328
    Hát te aztán tudod kinek van igaza
  • vegicsek
    #327
    Pedig igaza van
  • kocsisgabor9999
    #326
    Calver szerintem te vagy az evolúció nagy tévedése! Nem sokáig fogsz élni, de én erre nem mondom hogy örülök neki! Inkább sajnállak mekkora bunkó vagy! Keress egy olyan topicot ahol szakemberek állapítják meg hogy amit te csinálsz az helyes! Sok szerencsét! Majd akkor vágom fel az eremet ha nem lesz értelme az életemnek!
  • j0nNyKa
    #325
    végre valamiben egyetértünk :)
    szintbeli különbség valóban van köztünk.
  • Calver
    #324
    ha leereszkedek a ti primitív arcoskodó szintetekre, érteni fogjátok amit írok, ilyen egyszerű. minek beszéljek körmondatokban a marhacsordához?
  • j0nNyKa
    #323
    nem értem h mit kellene veled "meccselnem"
    viszont idejöttél, beugattál 2 embernek, és most gondolom azt kéne feltételeznem rólad, hogy okosabb vagy, mint egy szelet kenyér ?!
  • Calver
    #322
    dohányos vagyok és wowozok. jössz egy meccsre? szívesen javítok evolúciós hibákat.
  • Calver
    #321
    idézek már kicsit #119-es hozzászólásból amit roppantul kedvelt témanyitóm írt: "elolvastál volna 20 commentet és rájöttél volna hogy jóindulatú topic..."
    kedves kocsis gabika, te egy retardált hulladék vagy, aki nyitott egy témát hogy random embereknek beugathasson és nagyfiúnak érezhesse magát miatta. nem vagy nagyfiú. még beugatni se tudsz rendesen. kicsi vagy és szánalmas. de tehetsz ellene, jobb ember lehetsz! menj, fogj egy borotvapengét és javítsd ki az evolúció egy nagy tévedését. probléma megoldva.
  • Rundstedt17
    #320
    nem játszok WOW-ot.szerintem egy nagy baromság egy félórát játszottam vele az életem alatt eddig.mmorp-éket rühellem szóval erről ennyit.
  • kocsisgabor9999
    #319
    Vagyis te wow függő vagy... értem én :D de nem erről szól az élet hogy alkoholista leszel vagy dohányos vagy wowos! Ne csináld egyiket se!!!
  • Rundstedt17
    #318
    mármint én most itt az alkoholistákra gondolok.
  • Rundstedt17
    #317
    na meg aki sok alkoholt fogyaszt olyan büdös mint a dög...ez áll a dohányosra is....
  • Vaxi
    #316
    ezen ne agyaljatok, mindig voltak faszkalap emberek, mindig is lesznek.
    aki kocka? hát ha neki az jó, hogy 0-24ben kockul, ám legyen, csak nekem ne kelljen. Az már szarabbul értint nyílván, ha a társaságomból valaki szarik mindenkire, mert ő wowozik, ezvan. most ha mondom neki, hogy KOCKA VAGY és CSAK A ROHADT WOWRÓL BESZÉLSZ, nem érek el vele semmit. annyit tudok tenni, hogy nem keresem a társaságát.
    igazából nem értem mit lehet egy játékon több éven keresztül kockulni. nyílván én is wowoztam, akad, hogy még most is. és igen, volt olyan is, hogy több órán keresztül. de hogy ezt folyamatosan éveken át, meghogy azt mondjam a havernak, hogy nem megyek sörözni (az iskolában nyújtott teljesítmény csökkenéséről ne is essen most szó), mert wowozom, na azé' az kemény.
  • j0nNyKa
    #315
    hááát, talán nincsenek ekkora határok..
    alkoholista mivel árt a környezetének? szétver 1 embert, vagy bebasz 1 kirakatot? hm.. láttál már wowfüggőt, aki alól kikapcsolják a netet, vagy "tesója max sebességgel tölt, és lagol tőle a wowja?" .. nem vagyok benne biztos, hogy a masszív alkoholista az agresszívabb
    dohányosokat egytől egyik gázkamrába raknám, róluk talán túl elfogultan van túl negatív véleményem... egyébként egy wowfüggő is lehet éppen dohányfüggő -is-... :\ legrosszabb... amikor épp nincs szerver/net/gép/vár a raid tagokra, akkor cigizik. argh, ütném
  • Balumann
    #314
    Jelenre nézve igazad van, jövőre nézve viszont már nem annyira másodrendü probléma.
  • Rundstedt17
    #313
    nagyobb gond szerintem az alkoholisták plussz a dohány függők illetve a szerencsejáték függők.ezt másodrendű problémák közé sorolnám,mint az egészségtelen táplálkozás illetve a nem sport.és hogy miért?az alkoholista saját környezetének is árthat nem csak magának,a dohányzók meg mások egészségét is elszarják nem csak a sajátukét.míg példul ha sokat wow-zik valaki csak saját magának árt,ugyanígy az egészségtelen táplálkozással stb.
  • Balumann
    #312
    Nem. Egyszer talán megérted, hogy miért...
  • j0nNyKa
    #311
    szvsz ezt te unod, mi nem szvsz.