6
  • kvp
    #6
    Idealis esetben a kartyan rajta van az egyedi azonosito. Ha ez kiolvashato, akkor az osszes tobbi adat megvan a kozpontban. Elorelato ember pedig automatikusan szinkronizalja a telefonja, a simkartyaja es a szamitogepe kozt az adatokat. (es erdemes leirni az imei/imsi szamokat is igy a lopott telefon letilthato, esetleg megfelelo felszereles eseten megkeresheto az uj 'tulaj' igy el lehet vele beszelgetni)
  • fourgee
    #5
    Én meg a gépemen, így SIM kártyától függetlenül pár másodperc alatt az új telefonomon rajta van minden telefonszám. Sőt, ha esetleg kártyafüggő telefont vennék, akkor is egyszerű lenne a szinkornizálás. Ez utóbbira meg most nagyobb esély lesz, mert itthon már nem veszek több telefont, túl drága. Pl. az U600-as Samsung a T-Mobile-nál ha jól láttam 45 ezer 2 éves hűségnyilatkozattal, a brit T-Mobile-nál meg Pay As You Go, vagyis prepaid kártyával 99 font. Nevetséges
  • davos80
    #4
    A neveket csak a sim kártyán tárolom,így egyik telbő a másikba nem kell írogatni.
  • sanner011
    #3
    Milyen hasonlat már. XD
  • rigidus
    #2
    Foleg, hogy ma mar nem a SIM kartyan tartjuk az adatainkat, hanem a telefonban. A SIM kartyara IMHO akkor kerul altalaban telefonszam amikor migralunk egyik keszulekrol a masikra - egyebkent nem sok ertelme van.
  • M0RN1NGST4R
    #1
    ez azért jó, mert ha felgyújtanak egy parkolóházban, és a hamvaidat megtalálják egy konténerben, akkor meg tudják mondani, a telefonkönyvedben szereplő neveket, már ha a telefonodat előzőleg nem nyúlták le.