33
  • Inquisitor
    #33
    Elég aranyos sorozat, és lehet sci-finek talán egyszerű, de a társadalom kritika ami Kyle megjegyzéseiből árad az emberek viselkedését és szokásait illetően, na az talán "igazi" sci-fi elemekt is tesz bele. Meg bírom milyen lazán veszi a dolgokat és olyan egyszerűnek látja a főhös a dolgokat mint faék. Az embrek szeretnek túlbonyolítani :)
    A rendőrrel való "fight" meg nagyon über volt az első részben.
  • DarkEvilPiccolo
    #32
    Kíváncsi leszek, ha végre kész lesz a Star Wars tv sorozat akkor melyik csatornán fogják adni, de szerintem a tv2-őn, az biztos nagyot tarol majd.
  • aDannyBoy
    #31
    ahhhahhhaaa

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kyle tud magyarul is... ihhhihii vizalatti means underwater... since when do u speak hungarian.... smile :D, persze a latnok is jó volt :P
  • winnie
    #30
    így van, de a százasával, ezresével rávetés is csak töredéke a tévézőknek. de ugyananez a helyzet a többi sorozattal, és mégis van siker.
  • AnarchoiD
    #29
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amugy elsore amikor lattam a plakatot, nemtunt fel hogy azt mutatja a fohos , hogy nincs koldoke ... ;) pedig ez a lenyeg ;)
  • AnarchoiD
    #28
    en lattam az osszes epizodjat, szvsz nemrossz csaladi "drama" de kis scifi is van benne
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (legalabbis elejen ugytunik)
  • Deffyant
    #27
    mondjuk ez a berögződés a szűk környezetemben is világosan látszik. manapság amióta az emberek az űrhajót meg a nem manapság használatos katonai egyenruhát vagy a star wars-al, vagy a star trek-el azonosítják, azóta esélyt sem adnak valami másnak, merthogy izé, fura csákó+űrhajó+néha lőnek=hülyeség c. képlet túlságosan beléjük ivódott, azt mondjuk ne is említsük, hogy ha kiderül, hogy a rosszfiúk robotok, akkor meg a jól beidegzett "te nézed ezt a szart?" az első megnyilvánulás... most páran biztos megköveznek ezért a mondatért, de pont ezt érte el a star wars, amit én nem tartok sokra a sekélyes történetért, és hogy a fő hangsúly mindig az akción van. (erős magánvélemény, de azért nem kell leharapni a fejem mert nem értesz egyet.)
  • Deffyant
    #26
    hát, amikor lemegy egy rész a scifi-na akkor másnap reggel itthon amint megjelennek a torrent oldalakon, az emberek százasával vetik rá magukat már reggel 7 kor is, arról nem is beszélve, hogy ez csak egy oldal, és nem nézegetem vissza, hogy akik a hét folyamán töltik csak le később ők hányan vannak, és akkor a mostanság dc-n meglepően megélénkült sorozat forgalom is elég számottevő. ha valaki ezt le tudja majd mérni annak gratulálok :D
  • aDannyBoy
    #25
    birom az ilyen okostojglikat... önjelölt noob profok :)
    látom winnie rólad is lepattog már :P
  • winnie
    #24
    a john doe-nak az összes része lement már itthon. ez csak ismétlés.
  • feamatar
    #23
    jókat kuncogok amikor valaki magyarban a reklámokat kifogásolja. Mintha külföldön jobb lenne a helyzet... sztem még a magyar reklámidőtartamok elfogadhatóak amcsihoz képest. Egyszer volt olyan hogy kb a 15 percel a film vége előtt szakították meg a filmet egy 7 perces reklámmal, mindezt scifi channelen, meg olyan amikor 45 perces sorozatot 2 reklám is megszakít...
  • magyarszurke
    #22
    John Doe rulz!!!
    most folytatják?
  • kalapos01
    #21
    Szokott az sg hülyeséget írni, de szerintem te is utánanézhetsz bármilyen nézettsgi listán annak, hogy egy 19 milliós House-hoz, egy heti 18 milliós Született feleségekhez képest a Szökés 7 milliója mennyi. Tavaly a Jericót 9 millióan nézték és ezért mondta a CBS, hogy nem kérnek belőle. A Szökést pedig nézik 7 millióan, amivel még az 50 legnézettebb amerikai sorozatban sincs benne.

    (Amerikában 30-szor annyian laknak, mint nálunk és 5ször annyian nézik a Szökést. A feleségeket viszont 25-ször annyian.)
  • ProfAndris
    #20
    Hello!
    Ilyen bődületes baromságot még nem olvastam! Szokott az Sg hülyeségeket írni de ez tényleg ott van! Kedves Sg szerkesztők honnan szerzitek ti az információkat nagyon kíváncsi lennék! Pl ez:D:D:D
    "Amerikában kisebb nézettségnek örvendő, ámbár megbízhatóan teljesítő sorozatok, mint a Szökés"
    Utána néztetek mekkora volt a nézettsége az 1. évadnak az USA-ban vagy a 2.nak
    "Last things first: Prison Break. The drama's third-season opener on Monday night averaged an estimated 7.4 million viewers"
    Akármennyien is laknak ott én azért ezt nem nevezném "kisebb nézettségnek!:)
    De azt azért elismerem hogy ámbár a Született felségek is nagy kedvenceim között van sajnos annak tényleg elég kicsi a nézettsége! De azért ezt a bukás dolgot nem nagyon értettem vele kapcsolatba!
    NA mind1
    OFF!
  • Wittgen
    #19
    Pedig mindig ez van.
  • aDannyBoy
    #18
    ahh ez nagyon durva :)
  • L3zl13
    #17
    Magam részéről szeretem a reklámblokkokat. Ez teszi lehetővé, hogy egyszerre 2-3 filmet is nézzek, olvassak, internetezzek, kajáljak, WC-zzek stb anélkül, hogy bármiről is lemaradnék. :D
    Csak akkor van baj, ha pont egyszerre van reklám mindegyiknél...
  • wolruf
    #16
    Véletlenül néztem bele, de ez egy nagyon aranyos kis film volt :) Ha ráérnék amikor adják, még nézném is.
  • winnie
    #15
    szerencsére te sem mész szomszédba hasonlóért:) ellenben elvárom, hogy engem is lekezeljenek, ha olyat írok, hogy 50 prc reklám, 40 perc film. (múltkor is korrekt módon, jogosan helyreraktak, fülemet-farkamat behúztam.)
  • Loverman
    #14
    nem szoktad meg még winnienél a lekezelő hangnemet? ;) az olyan együtt mint a kereskedelmi televíziózás meg a reklám, elválaszthatatlan:D
  • sanner011
    #13
    A nézők pár csoportja

    1. - továbbkapcsol
    2. - ha "bocik lennének réten" azt is nézné
    3. - megnézi tv-ben
    4. - megnézi tv-ben és ha tetszik letölti
    5. - nem néz tv-t, csak eredeti hang éredekli
    6. - nézi, de nem érti (BSG)

    szerintem:)
    Én az 5-ös vagyok. Viszont mikor múltkor véletlen átnyomtam av1-ről a tv-t örömmel láttam hogy adnak BSG-t itthon..
  • Sance231
    #12
    Sztem nem a sorozat emészthetősége a probléma, hiszen ha alánézünk, tulajdonképpen egy háborús drámasorozatról van szó, elég sok érzelemmel dobálóznak benne, és ez emészthetővé teszi az átlagnéző számára is sztem. Ami inkább gond nálunk, az a hozzállás, vagyis hogy a többség ha meglát a tévében egy fickót egyenruhában űrhajón, azonnal továbbkapcsol, mondván, hogy "megint vmi hülye mesefilm". Pedig a BSG felépítése, az emberi kapcsolatok ábrázolása kb. a legmélyebb drámákkal vetekszik. Rengeteg ismerősömnek tetszik a sorozat nagy meglepetésemre, ráadásul úgy, hogy a többség első ránézésre "mi ez a szar, amit nézel" stb. mondatokkal illette. Fél óra múlva meg láss csodát, kirobbantani sem lehetett volna a dvd lejátszó elől őket. Ezen ismerőseim egyike sem volt kocka, technikaőrült, nő is akad közöttük, utálja a Star Trek-et / Csillagkaput, szal nem az a sci-fizős fajta. A gond tehát nem az emészthetőség, hanem a berögzülések a sci-fikkel kapcsolatban (ezzel a sorozat amúgy az amiknál is küzd).
  • Wittgen
    #11
    MEgnéztem az 1. rész, érdekesnek tűnik. Csávó matematikában van otthon, de nagyon.
  • winnie
    #10
    ". a bsg meg azóta is olyan letöltési mennyiségeket produkál, hogy a tv2 nem gyakran lát olyat nézettségi mutató gyanánt... "

    ja. letöltik 3-4 ezren, a tv2-n meg nézték 350 ezren:) ég és föld. rossz időpont meg nem nagyon van, hiszen, ha valami nem nézett, az azt jelenti, hogy a másik csatorna akkor éppen nézett (nemtom mi volt akkor az rtl-en). szerintem az emészthetőség volt a gond, ami írsz, de hát..., ez is csak egy vélemény.
  • winnie
    #9
    nyilván nem, ezért sem nagyon tévézek, de még mindig akad, aki úgy veszi, hogy a reklám az valami hozzáadott rossz - holott éppen az az alap (tetszik, nem tetszik), és a reklámmentesség az extra dolog. (amiért lehet fizetni pénzt, ld. hbo, vagy az adót ld. mtv)
  • Deffyant
    #8
    azt már hozzá sem merem tenni, hogy a battlestar galactica a lehető legrosszabb időpontban volt, pont amikor az emberek nagyrésze épp nem ér rá, mert mondjuk eszik. amúgy meg később sokan vannak úgy, hogy csak nézik a tv-t a tök mind1 mivan benne mottóval, úgyhogy ha azt tennék be, ahogy tehenek legelésznek a mezőn azt is sokan néznék, már csak úgy megszokásból. (csupán zárójeles megjegyzés, hogy hiába zúzott akkorát a SG Atlantis, az a szinkron eléggé, nos, kellemetlen, így nem csoda, hogy sokan inkább letöltötték később az eredetit, mintsem halgassák az eredetileg csak az első részben viccként elnyomott "zetpéem"-eket meg hasonlókat... a bsg meg azóta is olyan letöltési mennyiségeket produkál, hogy a tv2 nem gyakran lát olyat nézettségi mutató gyanánt... amúgy meg nemcsoda ha nem kedvelték olyan sokan a bsg-t, mert hogy nem egy könnyen emészthető a műfaj iránt kevésbé erdeklődőknek az biztos. arról nem is beszélve, hogy az emberek a szombat délutáni tv előtti agydeaktiválás során nem nagyon szoktak/szeretnek gondolkodni...)
  • Sance231
    #7
    Akkor ezek szerint te imádod a reklámokat:). Attól, hogy mindenhol így van, még nem biztos, hogy jó is, + szétszabdalja az élményt, na meg elalszol a tv előtt (engem reklám szempontjából amúgy idén akkor ért tragédia, amikor a kedves RTL Klub már a Forma 1-es futam közben is reklámokkal bombázott - oké, hogy a germánoknál is így megy, deazémármégsekéne), szal nem hiszem, hogy jogos ez a lekezelő hangnem. Persze az is igaz, hogy a legtöbb szarba egyszerűen beleszokunk és nem törődünk vele ahelyett, hogy javítanánk rajta.
  • winnie
    #6
    16 perc reklám - mondjuk valahol vicces lenne, ha pont magyarországon valósulna meg a reklám nélküli kereskedemi tévézés (segítek, mindehol máshol is így megy), miközben a tévék hoznánk a jobbnál jobb sorozatokat:) (oké, ott az m1, meg a régi szép idők, amikor nem volt reklám, de az utóbbi 10 évben hozzá lehetett már szokni, hogy nincs ingyenebéd.)
  • Spectrum
    #5
    TV-s scifit nézek, mégis jól elkerülöm a TV2-t. Meg úgy a tv-t is. Nevetségesnek tartom, hogy 50perc reklám közé bevágva kell néznem egy 40perces epizódot.
  • Kobaljov
    #4
    Esetleg hasznosabb lett volna az írást még az első rész előtt lehozni, nem utána 3 órával.
  • ezerforintélopo
    #3
    A múltnélküli ember jobb szerintem
  • Cat #2
    jó a kyle, aranyos sorozat, nézzétek! Lehet rajta jókat röhögni, főleg a fiatal kiscsávón. A második szezonban viszont néha a magyar szomszédok ugrott be, pl. amikor együtt bulizik anyuka meg a gyerekek... NAGYON családi sorozat, anyukáknak készült.
  • wanek
    #1
    Ezt még hányszor sütöd el? Nem volt elég egyszer?
    "A TV2 ismét scifi-sorozattal verné le az RTL Klubot
    2007. november 9. 13:33, Péntek - Szekeres Viktor"