52
  • NEXUS6
    #52
    A sima Win egy öszvér oprendszer, rengeteg minden benne van amire az otthoni felhasználónak, vagy épp az irodában nincs szükség.
    Ezek nem egyszerűen opcionális funkciók, hanem kiirthatalanul települnek, hatalmas erőforrásokat felemésztve. A Vista persze már elég sokféle csomagban kapható, de itt is gyak a választás lehetőségét fizeti meg az ember, hiszen lényegét tekíntve ugyan arról az OS-ről van szó.

    Persze létezik kifejezetten multimédia számítógépre megalkotott hiperegyszerű kezelőfelületes win is, csak ez külön nem kapható, csak a hardverrel. De ugyan így az X360 is win OS-sel rendelkezik, de semmi lehetőség a gép funkcióinak bővítésére.

    Szal a gond az a Winnel, hogy a felhasználónak elég szűkösek s lehetőségei, hogy a saját igényeinek/hardverének megfelelő módon konfigurálja a rendszert, de legalább is ehhez a cég nem sok támogatást ad.
  • user67
    #51
    Az "ajándék ló" effektussal maximálisan egyetértek. :) Xp fikázás kilőve. :D Egyébként, DOS 5.0-val kezdtem (emlékszik vki az edlin-re?), majd jutottam el az xp-ig. Szerintem MS opr.-ek közül az xp a leghasználhatóbb.
    Kipróbáltam linux disztrókat is miheztartás végett (Fedora, SuSe, Debian, Centos), ezekben a parancssor és a valódi multitaszk fogott meg.
    De; a munkámhoz MS sw-ket kell használnom, úgyhogy a kör bezárul. Másrészt tetszettek volna oprendszert írni (lehetőség van rá)! Azért megnézném a tisztelt fikázók által megírt prg. kódban hány hiba lenne, ha egyáltalán le tudnának írni egy értelmes kódsort. Nem B.G. a próféta, de vitathatatlanul kvázi szabványt teremtett, ezzel sok pénzt keresett; és ez sokaknál a gazdagok iránti zsigeri gyűlöletben csapódik le.
  • balee66
    #50
    De pont hogy a Win otthoni felhasználóknak lett kialakítva, azoknak akik otthon szeretnének az irodai munkájukon dolgozni, otthon dolgozó kisvállakozóknak, játékosoknak és akik multimédiázni szerettek volna.
    Nem véletlenül van a csicsás GUI. Adatbáziskezeléshez, táblázatkezeléshez ez nem kell (pl. még kb 5-6 éve is sok helyen lehetett látni DOS-t, dbase-t...).
    Nézd csak meg, már Win95-ben is volt joystick, pedál, kormány.. támogatás, és főleg a 98-ban. No meg ott a DirectX, amit szintén nem irodai használatra találtak ki.
  • NEXUS6
    #49
    Az a gond, hogy sem a Win, sem a Linux nem az otthoni felhasználó számára kitalált OS. A Win egy irodai/kisvállalati OS, a Linux meg egy szuper többfelhasználós szerver OS-ének reinkarnációja. Home júzer számára készült a BeOS, vagy az Amiga. Kicsi, minden multimédiás funkcióval ellátva, könnyen bővíthető, ami után továbbra is viszonylag stabil marad, de legalább is a bootolás, nem tart egy félóráig, meg ilyenek.

    A Linux társadalom nagyrésze soha nem is akarta, hogy a Linux ilyen OS-é válljon, a fizetős progik közül pedig mára kihaltak ezek a direkt otthoni felhasználóknak szánt rendszerek, helyettük ilyen böszmeségeket akarnak rásózni az emberre.

    Az, hogy ez így alakult, nem kicsit tudható be a M$-nek.
  • Su0my
    #48
    ezt mondom, tök egyet értek veled. jó dolog a windows, nem kell csak azért utálni, mert monopolhelyzetben van, meg szemét drágán árulják a Vistát. XP az 1 tök okés dolog. nekem spec az osx jön ben a legjobban. bár kíváncsi leszek, ha vista kiforrja magát és megjelennek oda is a programjaim, az mit fog nyújtani: új driver modell és egyebek hátha felb*xxák a teljesítményt?
  • Piem
    #47
    Tulajdonképpen mindegyik oprendszernek megvan a maga előny, és valószínűleg aki használja az meg is találta, hiszen mi másért használná. Szerintem teljesen mindegy, hogy mit használsz, ha profivá képzed magad az adott témában! Én egyiket sem favorizálom, mivel 5 azaz öt féle operációs rendszert használok és mindegyiknek az egy egy szegmensben nyújtott előnyét élvezem!
  • Gerygrey
    #46
    Kép- és videóvágásra nekem tökéletes az XP. Persze profi szakmabeliek dícsérték már a MAC-et, elhiszem nekik. Viszont nekem a gép otthon, amellett hogy munkaeszköz, amolyan otthoni szórakoztató központ is egyben, ami a XX. században a TV meg a videó meg a nintendo volt. És nekem erre a feladatra csak a Win felel meg. Persze, lehet azt mondani hogy vegyek egy MAC-et meg egy PS3-at, de annyit azért nem játszom hogy megérje, egy PS3 játék árából inkább 8-szor teletankolom a mocit, és csutkára húzom a gázt. Nekem az jelenti a "hihetetlen minőség feeling"-jét, a számítógép csak egy igavonó barom, csinálja azt amit parancsolok neki, nem hoz lázba hogy milyen a GUI (persze, tetszik az OSX és a Vista, de amíg az OSX nem tudja azt ami nekem kell, a Vista meg nem elég kiforrott, addig egyik sem kell)
  • Su0my
    #45
    Igaz, aki lopja az MS-t, az csönd, plz. Vagy legalábbis tartsa be az ajándék lónak ne nézd a fogát elvet.

    Igaz, hogy Linuxon nem futnak játékok.

    Azonban kinek mi szimpatikus? Valaki Linuxxal a párnája alatt tud csak elaludni. Én próbáltam Kubuntut, SuSE-t, XP-t(legjobb MS OS, as far as im concerned), Vista-t (továbbra is no comment, csúcsgépen volt két hétig, akármilyen fórum akármilyen beállítását próbáltam is ki. lehet, hogy balfax vagyok, de köszönöm nem.). Szerintem az OS X a nyerő. Igaz, hogy Linux ingyenes (khm khm..), igaz, hogy MS Win legelterjedtebb. Ár/értékben(kb 25 péz) még Linuxot is felülmúlja bőven.. Pedig az ingyenes xD. Köphettek, hogy x*ros APPLE fan, köpjetek. Viszont hihetetlen minőségi feelingje van (köphettek, hogy MO-n milyen x*r a szerviz, köphettek, hogy platformváltás óta sok a hibás darab), professzionális felhasználásra (egy APPLE géppel, egy-két erősítővel, keverővel félprofi stúdiót simán össze lehet dobni otthon. kezdő zenekarnak demo felvételre hibátlan, fejleszteni is lehet etc, továbbá kép- és filmvágásra is hibátlan) nincs alternatívája, és mivel kevésbé elterjedt, kevesebb a vírus is rá. Stabil, APPLE gépre lehet telepíteni a windowst is, ha valaki nagyon játszani akar (bár pl WoW megy OS/X-en is), satöbbi satöbbi. Lehet jönni, hogy egy MacBookPro 4k-nál kezdődik, de mutasson valaki 1 luxuskategóriájú gépet is, amelyik akárcsak megközelíti akármelyik Mac ár/érték mutatóját!

    sorry offért.
  • Piem
    #44
    "Kiváncsi lennék hány MS fikázónak van legális xp/vista akármilye a gépén."

    Ez egy nagyon szuper kérdés, bár én még azt is hozzá tenném, hogy vajon hányan voltak hajlandóak és elmentek egy hivatalos MS tanfolyamra, hogy tudják kezelni a Windowst, pl. hol találják a lemezkezelő alkalmazást az xp alatt, és az egyáltalán mire való!?!?!?
  • kacsi01
    #43
    Kiváncsi lennék hány MS fikázónak van legális xp/vista akármilye a gépén. Bazzeg ha lopok (mert a warez akárhogy is csűröd-csavarod lopás)pl. almát, és savanyú akkor elhajítom a picsába és nem kezdem el a termelőjét különféle fórumokon, itt-ott, pocskondiázni hogy ilyen szar meg olyan szar az almája. Ott van a linux, akármi lehet mást használni. Jaaaa, hogy az alatt nem futnak a legújabb gammák, meg nincsenek driverek...? Ez van. És egyetértek GeryGrey-el, utoljára az otthoni gépemen kb. 2 éve láttam kék halált, nálam a vinyó szállt el. (A cégnél kb 50 gépen fut xp, és azokon sem pedig reggeltől késő estig mennek egyfolytában).
  • NEXUS6
    #42
    Az lehet, hogy az X360-on van haszna meg a játékokon is, de az az üzletága, amibe ez is meg a Zune is tartozik még mindíg veszteséges. Szal összedobhat egy ócskaságot, csak ugye a szervízre az elkövetkező 2-3 évben plusz 1 mrd-t fog letejelni. Ha ehhez hozzávesszük, hogy kb 100 milliós nyereséget remélnek, akkor az eddig befektetett 5-6 mrd $-t az Xbox meg a Zune kb 50 év alatt hozza majd be! Szal jobban jártak volna ha Demszkinek adják a pénzt és metrót építenek belőle!;)

    Mind a Zune, mind az X nem arra való hogy ömagában is megálljon, hanem hogy ezeken a piacokat is kontrollálja, a neki megfelelő szabványok, formátumok elterjesztésével, a konkurencia visszaszorításával. Ha az X-be befektetnek évi 1 mrd-t, de ezzel elérik, hogy a PC gámerek nem mennek át tömegesen konzolozni, akkor a PC eladások után 10 mrdt nyernek.
  • Piem
    #41
    Ha valaki le tudná írni, illetve meg tudná fogalmazni a Linux és az MS működése közötti különbséget, akkor azt is tudná, hogy mi a különbség a két oprendszerfejlesztése és fejlődése között!!!
  • BlackRose
    #40
    Szerintem Bill már rég elveszítette a Microsoftot és most a Microsoft is elveszíti Bill-t. Szerintem éppen ezért is távozik, mert egy ideje felfogta, hogy a kígyók és cápák között csak kígyóként és cápaként lehet megmaradni és ő nem kígyó és nem cápa. Nem tökéletes az biztos, de nem is kígyó és nem is cápa. Persze a kígyók és cápák az nem csak a Microsoftra vonatkozik hanem mindenre akivel Bill-nek az elmúlt években foglalkoznia kellett. A szoftver és az IT ma már nem a technológiáról és innovációról szól, hanem politikáról, jogászokról, pénzéhes semmirevaló útbanállókról... és szerintem Bill ezt nem képes emészteni. Ő csak egy geek aki sokszor azt csinálta amit muszáj volt neki és nem azt amit szeretett volna. De hát ahogy mondani szokás "comes with the territory..."
  • Gerygrey
    #39
    De ha mással egyeztek volna meg akkor most más op. rendszer lenne elterjedve, ami vagy fejlettebb lenne mint a windows, vagy sokkal szarabb

    Igen, és most azt a másikat lenne divat fikázni, és a Windows-rajongók szűk tábora verné a mellét hogy ők mennyivel komolyabb felhasználók.
  • Gerygrey
    #38
    odaig sem jutnak el, hogy egyaltalan a valasztas lehetosegen elgondolkozzanak
    Egy időben gondolkoztam rajta, aztán rájöttem hogy nincs választási lehetőség. Illetve talán lenne, olyan szinten mint amikor a Balcsira megyek, elméletben van választási lehetőségem hogy autópályán, országúton, vagy vonattal megyek Siófokig, de a gyakorlatban az M7-esnek nincs alternatívája, és akkor is azon megyek ha van rajta pár kátyú.



    idióta közhelyekkel dobálódzol és ezzel érvelsz a szimpátiád mellett.
    Miért idióta közhely az, hogy a MAC/Linux fanok által előszeretettel emlegetett "állandó kékhalál meg fagyás" jelensége Win XP alatt nekem utoljára akkor fordult elő, amikor hibás RAM volt a gépemben? Persze, nekem is úgy kezdődött, hogy a sokadik kékhalál és adatvesztéssel járó Windows-elszállás után elküldtem Billyt az anyjába, utána viszont inkább elkezdtem gondolkodni és benchmarkolni ezerrel. A memtest86 lefuttatása és a többoldalas hibalista láttán megvilágosodtam, elvittem a RAM modult a boltba ahol vettem, még volt rá gari, szó nélkül kicserélték. Furcsamód aznaptól a "köcsög bugos fagyos Windows XP" olyan betonstabil lett, hogy öröm nézni.
  • narumon
    #37
    "Az ibm-nek köszönhető a pc-k elterjedése. "

    Ez igy természetesen nem igaz.
  • narumon
    #36
    Ajánlom figyelmébe mindenkinek a Szilikon Völgy Kalózai cimű nagyon jó filmet.
    És egy dolgot semmiképpen nem szabad elvitatni Bill bácsitól. Ő azon kevés milliárdosok egyike akik nagyon nagy összegekkel támogatnak kutatásokat, karitativ szervezeteket.
  • homeless
    #35
    "Sajnalom, hogy befejezi, ha o nincs a szamitastechnika/informatika maga az internet meg ma is csak egy szuk szakmai reteg jatszotere lenne"
    Ezt honnan szeded? Az ibm-nek köszönhető a pc-k elterjedése. Bill Gates csak vett egy op. rendszert(dos) potom pénzért, amit gyakorlatilag változtatás nélkül tettek az ibm által forgalmazott pc-kre. Azt még azért hozzá tenném, hogy mindezt azután csinálta miután megállapodott az ibm-el. Tehát úgy kötött velük üzletet, hogy semmiféle op. rendszer nem volt a tulajdonában. A dos-t tudta megvenni ezért az terjedt el. A windows megjelenésére már jócskán monopolhelyzetben volt(az ibm-nek köszönhetően). A windowst se ők találták fel. Már évekkel a windows előtt volt ablakkezelő. A lényeg, hogy az ibm op. rendszert keresett a pc-kre, megegyeztek Billel, a pc-k olcsóságuknak köszönhetően elterjedtek, Bill kaszált. De ha mással egyeztek volna meg akkor most más op. rendszer lenne elterjedve, ami vagy fejlettebb lenne mint a windows, vagy sokkal szarabb, ezt nem lehet tudni, de nem kéne úgy beállítani Bill Gates-t, mintha neki köszönhetnénk a pc-k elterjedését. Az internet elterjedését meg végképp nemtudom, hogy miért kell belekeverni.
  • t0ma
    #34
    nekem bill mindennap eszembe jut, amikor leveleim 80% spam...
    azoknak, akik dicshimnuszokat danolnak, ez is eszebe kene, hogy jusson. meg az is, hogy a mai windowsok nem azert vannak a gepeinken, mert ez bizonyult a legjobbnak, hanem mert a tobbi lehetoseget undorito modon nem hagytak szohoz jutni. ez diktatura kerem!
    de amugy nem csoda (csordaszellem, ugye), hogy ennyien nemhogy a windows istenitik, de odaig sem jutnak el, hogy egyaltalan a valasztas lehetosegen elgondolkozzanak. en is hasznalok windows, nincs is vele gondom, de azert nem gondolom hogy csuda jo dolgokat tett/tesz az MS. jogom van valasztani. jogom kene, hogy legyen. de nincs, es ezert az MS-t teszem felelosse.
    nekem ijenek jutnak eszembe.

    kicsit zavaros ez hsz, de remelem nehany gondolat atmegy azert...
  • DjDano
    #33
    Sok ilyen vidám fickóra lenne szükség mint Steve Ballmer :D

    És ha nem ismered a Vista-t akkor minek fikázod? Én februárban váltottam Vista-ra és szeme ágában se lenne visszatérni az őskövület XP-re... Bill Gates helyébe már sz SP3-mal se szarakodnék...
  • fixpont
    #32
    Sajnalom, hogy befejezi, ha o nincs a szamitastechnika/informatika maga az internet meg ma is csak egy szuk szakmai reteg jatszotere lenne, az ahol ma az otthoni szamitastechnika van, amilyen helye a szamitogepnek szinte mindenes egyes lakasban van, az a jelenseg ahogy az informacios tarsadalom kialakult es valt vilagformalo erove, nelkule es a cege nelkul valoszinuleg csak joval kesobb, mas korulmenyek kozott ment volna vegbe. Nagyon sokat koszonhet neki a vilag.
    Az en szememben a .NET alkalmazasfejlesztesi platform az ami elsonek beugrik az MS szo hallatan, nem is az oprendszeruk, vagy a jatekgepuk, mar reges regen tudtak, sok program akkor fog keszulni a rendszeredre, ha olyan fejleszto kornyezetet teszel a programozok ele, amiben elvezet dolgozni, marpedig a .NET-nek parja nincs es sokaig meg nem is lesz ezen a teren, az a rengeteg innovacio es otlet ami felvonultatnak benne szerintem meg jopar evig (evtizedig) meghatarozo jelentosegu lesz. Es bar nyilvan ezekhez mar csak nagyon kozvetve volt koze Billinek, remelem a ceg jo kezekbe kerul a jovoben.
  • asysoft
    #31
    Apple miért ad ki új OS-t jóval kisebb időközönként?:)
  • noss
    #30
    bill géc nem nagy ember, max e a gyerekhez képest..
    amúgy meg banktulajdonos(?) szülőkkel megtámogatva igazi a mozgórajt.

    ha ő nincs, lehet h nincs annyi ócska pc és lehet h több amiga lenne, ami ugye már akkor bő 10-15 évvel megelőzte a korát, vagy mac bármi más. ne higgyük, h pc-über-alles, ill. idealizált világban a minőségileg (tech. színvonal) színvonalasabb termék maradt volna fenn, nem pedig az ócsó, jobb marketingű.
    biztos jó, h ennyi pc van a piacon?

    mondjon bárki bármit is, mit érdekel az téged. még jó, h neked van egy ilyen sg-tombolóhelyed, ahová a véleményedet egyoldalúan benyögheted. olvassa, aki rá van szorulva, ugye?

    és tényleg, amibe nyúl, totál nem lesz mind tutti siker.
    a böngészőpiactól kezdve nem1 dologhoz későn és alulinformáltan nyúlt, ennek meg is fizette az árát, de kellő tőkével a szarból épített váratakat sem olyan nehéz téglából újraépíteni.

    10-15 éve, mikor mégcsak ismerkedtem a számtekkel, jó haverom mondta, h minden, ami microsoft (termék), bőven hagy maga után kívánnivalót. nem akartam elhinni, de végül megtapasztaltam. felhasználóként, fogyasztóként korántsem vagyok megelégedve a sok vacakkal, amiket gyártott.
  • noss
    #29
    idióta közhelyekkel dobálódzol és ezzel érvelsz a szimpátiád mellett.
    itt is a b) változatod az érvényes.
    igazából a megkövezést sem érdemled meg üres hozzászólásod miatt...
  • Gerygrey
    #28
    A Windows olyan, mint a demokrácia. Nem tökéletes rendszer, de jelenleg nincs nála jobb. Megkövezhetnek az elvakult ANTI-MS fanok, de én szeretem a Windowst. Régen voltak problémáim vele, de utólag mindig kiderült hogy
    a: a gépemmel volt valami szar
    b: én kúrtam el valamit
  • Su0my
    #27
    NO COMMENT. MICROSOFT ÉS A SZÍNVONAL.

    Én azt nem értem, miben nyújt nekem annyi újat a Vista, hogy meg kelljen vennem? Professzionális felhasználásban biztos semmit. Játékban: igaz, nem játszok, de még roszabb is állítólag Vistan a játékok teljesítménye kb 40%-kal. Szebb? Maybe. Apple OSX Leopard, akárhogy is köveztek. Én 1 dolgot nem értek: itt van XP, 6-7 éves, tök faxa, emgvagyunk vele. de miért akarnak 3 évente oprendszert, újat kiadni? Pénzük van. Ez nem egy folytatásos teleregény/játék? Jó, az jogos, hogy 64 bit/több magos procik megértek egy gyökeresen megváltoztatott rendszert. Viszont egyelőre Vista nem kell. Ami nem gond: lentebb nagyon jól írták: ugyanaz lesz vele is, mint az XPvel: 1-2 hibajavítás után eltűnnek a fikázók (mint én). Addig: OSX/Linux/XP. Kinek fáj? Senkinek. Nemtom mit kell xarozni?


    Bill Gates: köszönjük, hogy elindítottad az otthoni számítástechnika forradalmát(tehát kicsit a nem otthonit is?). És köszi, hogy végre eltakarodsz a b*dös f*szba. Élvezd az életed, többet ne halljunk felőled
  • Narxis
    #26
    Nekem csak Ballmer-ral van bajom, paraszt módon tesz nyilatkozatokat.
  • danithe
    #25
    Ez eddig rendben is van.. de a Windows 7-et 2008-ra igérik.. :) (régebbi nevén Vienna) A Vistát elsőnek 2003-ba aakrták kaidni... és 2006 január 31.-én adták ki.. :S
  • Darth Sith
    #24
    Előre mondom, nem vok M$ fan, csak hogy tisztázzu a dolgokat:

    Az XBOX360 már régen nem veszteséges, sőt minden példányon kb 100dollár haszon van, és már így is olcsóbb, haszonnal mint a PS3.

    A zune tényleg nagyon kis szegmenst hódított meg eddig, pedig technikailag jobb mint az iPod. Mondjuk az iRiver meg szinte a legjobb a hordozhat zenelejátszók piacán, mind hangzás/szoftver/strapabíróság/aksi ár/érték arányban, mégis nagyon kis százalék csak az övé. A Zune ár/érték arányban jobb mint az iPod, de még nem terjedt el eléggé a köztudatban. Továbbá az igénytelenség netovábbja az iPod. Egy köepes-gyenge lejátszó becsomagolva egy szép dobozba 3xor annyiért mint a kategóriában lévő lejátszók, jó marketingel. Marketing. Ez a kulcs. Idővel ebben is felfog jönni a M$-t, hiszen reklámot csinálni bárki tud, ha van hozzá tőke, az meg van. Ahogy az Xbox első szériája veszteséges volt, úgy a második széria már eléggé befutott. MIvel a konzolok több év alatt cserélődnek, úgy a zenelejátszók évek alatt. Így valószínüleg lejátszók terén, több generáció váltásra lesz szükség mire jelentős részesedést elérhet a Zune, de szerintem befog futni. Eléggé populáris-trendy a kinézete, olcsóbb mint az iPod. Adjunk neki időt.. iPod se 1 év alatt terjedt el ennyire.

    A Vista egyáltalán nem szar. Nálam spec több mint fél éve fut a 64bites Ultimate verzió. Sokkal stabilabb mint a SP2-es XP. Nekem spec, töredék annyiszor fagyott csak le mint az XP, és az is többnyire olyan programok miatt volt, amelyek kifejezetten 32bitesek voltak, és én a win figyelmeztetése ellenére felraktam őket, illetve amelyek nem voltak 100%ig kompatibilisek a Vista-val. Gyorsabb, stabilabb és megbízhatóbb mint az XP. Arról meg nem a M$ tehet hogy bizonyos gyártók csesznek driver-eket írni hozzá. És főleg ez a probléma a Vista-val a felhasználók szerint, tudtommal.
  • trogerzsiger
    #23
    Mért elkorocsosult?
  • archkoven
    #22
    Hol van az a fiatal cég? Mert már várunk rá egy ideje:)
  • archkoven
    #21
    Na ja, a gép maga egyelőre veszteséges, de a játékokon szokták a nagy pénzt keresni és nem magán a hardveren. Csak megsúgom, hogy játékeladásban a box nagy fölénnyel vezet.
    A zune valóban nem túl sikeres, de az xbox első verziója sem volt éppen egy átütő siker. A sikerért dolgozni kell, ha nem jön azonnal akkor talán adják fel?
    Nem a Vista olyan szar, hanem az xp olyan jó. Annak idején szidták azt is mint a bokrot, ma meg senki nem akar megválni tőle. Ugyanez lesz a vistával is.
  • danithe
    #20
    Igy biztos nem fog győzni a Microsoft :S Bejöhet egy újabb fiatalabb cég akik ezekel foglalkoznak azt annyi :S
  • heyman8909
    #19
    egyetértek
  • kernerster
    #18
    Egyébként Bill nagy ember. Ha ő nincs, most nincs ennyi személyi pc a piacon. Mondjon bárki bármit is. És tényleg, amibe nyúl, abból tuti siker lesz.
  • uTomi
    #17
    Hát nem tudom de mondjuk az XBox 360 még mindig csak veszteséges, a Zune sehol sincsen mert a kutyának sem kell, a Vista olyannyira szar ,hogy sorra tanácsolják inkább az Xp használatát a nagy vezetők is. Akkor ,hogy is van ez? Ki lát rossz szemüvegen keresztül?
  • kernerster
    #16
    bocs 52 azér annyira nem öreg
  • kernerster
    #15
    Jelenlegi időszámítás szerint 57 van......
  • archkoven
    #14
    Megszólaltak az okostojások is:)
    Nem tudom milyen torz szemüvegen keresztül lehet a microsoftot elkorcsosultnak látni:)
    Érdekes, hogy mindenki szidja a vezetőket, de mégis csak ők hozták létre a világ egyik vezető vállalatbirodalmát. Ezt lehet, hogy az itteni okoskák nem tudták volna elérni.
    Vicces, hogy az MS akármibe is fog, mindent sikerre visz, még az olyan piacon is fordítani tud az erőviszonyokon pár éven belül ahol a konkurenciának már-már nyomasztó volt a fölénye (konzolpiac). Ők cselekednek, a többiek meg csak pofáznak, meg méltatlankodnak.
  • Alec
    #13
    a pénzügyi eredményekből ítélve mint cég elég jól funkcionál..