18
Eltűntek a CD/DVD olvasók!
-
#18 és hogy? mert nekem nem nforceom, de ugyanez a hiba, itt a munkahelyi gépen, arrébb duktam már, mester meg slave stb. de nem akarja látni a DC-t, de Dtoolsal sem lehet emulálni egyet... azt sem látja. 5let? -
#17 Hello, nem azért de elég érdekes topik cím. Azt gondolná elsőre az ember, hogy azt akarod mondani, hogy már nem lehet a boltba kapni, Jobb lett volna totyik címnek valami ilyesmi:
OS nem látja a CD/DVD olvasót!
Egyébként nekem is volt ilyen problémám(XP alatt), de már megoldottam.
-
kingke #16 Nekem ott volt az, hogy föltettem az alaplapi drivert és mikor ujraindult és kellet volna még neki a cd már nem volt.
még még egy két proginál is.
Más oprendszernél nem.
Alaplapban a kábelt,ha van hely mindenféleképen tedd arébb, vagy a szedd szét a két meghajtót egy mástól, vagy operációs rendszer csere... -
kingke #15 Az operációs rendszer nem véletlenül windows 98 -
#14 Jaj, jaj, elment a CD olvasó :-CD -
Emmegki #13 Biztos átszöktek hozzám, mert gonosz voltál velük! -
#12 Ez szvsz jo lesz : NForce2 Generic MS IDE Driver -
#11 Nem kell az egesz rendszert ujra tenni.
Eleg az MS fele IDE drivert feltenni es utana jo lesz. -
#10 Ismerősa topic irtam is benne DEZSAVŰŰŰŰŰ, de hol az én üzenetem? -
#9 Nem!
5.10-es van fent...bassza meg újrarakom a rendszert!
Azé thanks a lot! -
Borg #8 Nem véletlenül a 6.11-es béta nforce2 drivert tetted fel?
Ez egy elég common bug abban. -
Devla #7 nagyonloál
Najo, hogy ne csak fikazzak:a windowsnak van egy "last known good config" opcioja, a bootmenuben erheto el (ahol a csokkentett mod es tarsai is), esetleg meg lehet probalkozni vele. -
#5 Nem tudom Scandiskelni mert a sajátgépben nem jelenik meg a két meghajtó! -
#4 Újrainstalláltam az eszközöket,oprendszert nem szeretném,a scandisket megnézem! -
#2 Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) -
#1 Segítség!
Eltűntek a CD és DVD olvasók a sajátgépből.
A bios felismeri de a vidóz registry hibát jelez!
Mit kell ilyenkor tenni?