37
Ide Mindent lehet írni
-
freepistike #37 sziasztok valaki tud segiteni routeren keresztül hogy tudok szerot csinálni beirom az átjáro ip cimét a keresöbe de nem ad be semmit -
icmi #36 Itt Káosz Professzor beszél.
Most tönkreteszem a rendszert. Lefoglalom a szerver teljes kapacitását ezzel a levéllel muhahahaha.
-
#35 persze persze, furik powaaaa :D -
[Walaki]D`Lair #34 jajajajajjajajjajjjj....majd szétoltok mindenkit ugyanúgy mint eddíg mindenben....de aport főleg...:DDD -
#33 Bazzz DR!Ne tudd meg mekkora volt LAn-Party...Q3A egész végig bazz milyen csaták voltak, te sírva szaladnál el! -
#32 JÓL MEGY néha agyon akar verni az oktató!(furcsa szórakozás) -
[Walaki]D`Lair #31 hát ja... -
#30 Tényleg kiadhatnák már a teljes verziót, egy régebbi demoval játszottam már egy kölcsönkormánnyal, nem volt piskóta! -
[Walaki]D`Lair #29 ehhh...elméletileg hónapok óta kinn kéne lennie az első negyednek, a mostani 0.2-es Demó Márc 21.-én jelent meg...szal nem lehet tudni na...:) -
#28 Mikor jön ki a teljes verziós LFS game? Van erről infó? -
[Walaki]D`Lair #27 wow...én jövő héten kezdem...hogy megy? -
#26 Elkezdtem a gyakorlatot a kreszben.Waaoo -
#25 Az "ide mindent lehet írni" kategóriába simán beleeseik a kétezer, illetve a Jóreggelt... topic.
De mindegy. -
#24 Ez a válasz nem kielégítő, és nem ad magyarázatot arra hogy miért az általánosba, és milyen témákról lehet itt beszélni.
-
#23 De Bobbi ha ezen megint összekapunk akkor a falnak megyek tátott szájjal -
#22 De ezt nem azért csináltam hogy berágjatok...csak azért hogy eldumálhassunk olyan dolgokró is amelyek mondjuk nem férnek bele az LFS igen szűk témakörébe.Például az éti csigák szaporodása a Szigetközi Dunaágakban vagy a cserebogarak szerelmi életéről. -
#21 Nem nem! A képek ok. Ez nem moderálási szándékkal volt létrehozva ez a fórúm cs egy kis eszmecsere más dolgokról egymás közt!Ettől még nyugodtan írhatunk LOL dolgokat.Én is fogok -
[Walaki]D`Lair #20 én is ezért mondtam, amit mondtam... -
#19 természetesen két L-lel -
#18 de ráálhatsz egy-két számgépházra... -
#17 LOL most zavart benneteket az a pár kép meg hozzászólás ??? no szépek vagytok!! van aki jó kedvel nézegette azokat a képeket, pl. CSOCSO ! -
#16 köszi Seake -
#15 Mert leszarok azért! -
[Walaki]D`Lair #14 nagyon gyorsan le fog ám csúszni.... -
#13 De faszomért kell engem baszogatni már,mindenért írjatok bele azt kusss!Faszom! -
[Walaki]D`Lair #12 De miért az általánosba??? Nem ide való, hanem a saját fórumok közé! -
#11 Azért,mert ez a MAgyar Bajnokság résztvevőinek szól. -
#10 Mert általános eszmecserét fogunk folytatni vagy nem? -
#9 ezt nyithatad volna a saját forumok között is, nem vágom miről szol a topic...
LFS-ről vagy minden másrol? De akkor miért LFS a topic cime?
-
[Walaki]D`Lair #8 te fasz! Ezt miért az általánosba kellett??? -
#7 ebben tök igaza van, a faszomtudja melyik junior klánnak nem tom mi köze az LFS ligához..... -
#6 ja, hogy offolni akartok :DD
hajrá -
#5 Palee:bakker, indiccsunk egy junior fórumot is a fiataloknak, ne itt betyárkodjanak.
Nem bírom kihámozni a lolhalmazból az idevágó részeket.
-
#4 A számítógépek sosem fogják átvenni a könyvek szerepét. Nem állhatsz rá egy floppy lemezre, hogy elérj valamit egy magas polcon.
- Sam Ewing
-
#3 Azé hogy ne a topicodat írjuk tele mindenféle faszsággal,mert mindig mondjátok hogy menjetek a dühöngőbe....ezé.
-
#2 Ezt minek kell?? -
#1 Na tisztelet nagyérdemű!Megcsináltam ide lehet írni mindenfélét ami nem tartozik konkrétan az LFS-hez!