51
Another War - RPG/Action
  • a.carkey
    #51
    Íme egy három kép a második részből, ami vmikor jövő nyáron várható. Sokkal szebb lesz, nagyobb lehet majd a csapatod, több Indyből kilopott dolog lesz benne, mint pl. léghajós rész, a tengeralattjárós, Afrika és kincsei, régészet + min. ilyen sztori, mint az első rész. A készítők a régi Indy filmeket és az Ifjú Indy-t valamint régi háborús filmeket és sorozatokat, mint a "G.I. Joe" - nem a képregény -, "Kloss kapitány", "Stirlic" (A tavasz 17 pillanata) és totál bukásokat, mint pl. a "Windtalkers", "Pearl Harbor", "Ellenség a kapuk előtt" (bár ez szerintem nézhető film volt, a GI Joe is) vettek alapul és figuráztak ki. Szóval király gamma lesz ez is.
    Kár, hogy elhalt ez a topic. Pedig nagyon jó ez a játék. Minden Hallo, Hallo rajongónak kötelező darab. ha van valakinek egy végigjátszása leadhatná ...







    www.ggmania.com
    A készítők oldalát is nézzétek meg, ha érdekel titeket a játék. Elég sok info van ott a 2. részről is.
    A www.hardwired.hu több képet is leközölt ...
  • a.carkey
    #50
    Nem tudjátok, hogy hol a patkó a Jugóknál amit a favágó keres és hol lehet Franciaországban a az a hülye a tekerccsel? Valaki zöld wermacht tábláról beszélt alább, előtte mit csináltál, hogy ez a tábla kérdés előjött?
  • a.carkey
    #49
    Köszi! Közben rájöttem, hogy van egy gomb, ami átvált harcról beszéd módba és így már ki tudtam nyitni azt a hülye ajtót, ahol a német (Johann) volt. Én volt am hülye, de sosem játszom gyors gombokkal. Ezt kihagyták a "hud"-ról a készítő srácok. Szóval köszi. Jó kis játék ez!
  • a.carkey
    #47
    Még mindig nem tud senki egy használható megoldást a börtönös kérdésre, vagy egy végigjátszást?
  • a.carkey
    #46
    Sziasztok! Egyszerűen nem tudok kijutni a börtöből. Kijöttem a zárkámból, felszedtem mindent. Megöltem az összes őrt, aki a T alakú folyosón mászkált, de egyszerűen ott sem tudok átjutni, ahol a késes őrök voltak és a másik cellába - vagy hová vezet az ajtó -, sem tudok bemenni a T alakú folyosóról. Van még egy ajtó, ami előtt egy sima guard és egy izomagy van, de az ajtót sem tudom kinyitni. Végigjátszást még nem találtam hozzá, de tetszik a játék. Nme vagyok egy nagy rpg fan, de ezt megnéztem, mert 2. vh-s és az egyik kedvenc sorozatomra IS épül, a Halló,Hallóra! Ha valaki tud egy végigjátszást, az lsz segítsen egy működő linkkel, vagy legalább azt írja meg, hogy hogyan lehet továbbjutni a börtönből. Azt hallom, hogy vkit kínoznak, de ennyi. Jónak tűnik, de nem tudok továbbmenni. HELP!
  • Ren
    #44
    Ha nyomsz egy jobb klikket a teherauton, akkor ott meg tudod nezni, hogy mi a hiba es utana meg is lehet javitani asszem, ha nalad van az alkatresz
  • Ren
    #40
    Az elso erdoben bal felso sarok -> deep forest-be jutsz, ott megint bal felso sarok -> scary woods es ott a bal szelen kozeptajon van a kijarat a hazhoz
  • Ren
    #37
    Elmondjak, hogy az ellenallok az erdoben egy kis kunyhonal vannak es hogy egy bizonyos futtyjelre jonnek elo (ezt asszem a kocsmarostol es a frakkos alaktol - aki egyebkent a temetkezesi vallalkozo - lehet megtudni, az utobbinak asszem kell valami konyv az antikvariumbol)
    A kunyhot meg lehet talalni, ha a terkepen figyelitek a region fulet is es aszerint mentek. A kis haznal valoban ossze lehet futni egy alakkal, aki megigeri hogy segit, ha elhoztok neki valami szallitmanyt a templombol/temetobol/kriptabol (mar nem emlekszem)
    Csak az a baj, hogy a kis haznal engem lenyomnak a wermacht katonak/tisztek, ugyhogy egyelore tapolok
  • Ren
    #33
    Nekem sikerult megjavitanom a teherautot, de ahhoz, hogy elmehessunk hamis papirok kellenek Johannak, amit az ellnallastol lehetne beszerezni, azok viszont az erdobe vannak es meg nem vagyok eleg eros ahhoz, hogy keresztulverekedjem magam. Ja, meg a siraso motyogott valamit arrol, hogy latta a baratunkat a kutbol/kutba? maszni egy tekerccsel a kezeben, de a kutba nem sikerult lemasznom
  • genya
    #31
    délután megyek a haveromhoz lehet hogy neki megvan jól, amennyiben nem, akkor megbeszéljük, hova tudnád feltölteni a hibás fájlokat.
  • Ren
    #30
    reGens: na most te mondtal nekem ujat :) Mit csinaltal a templomban?
  • Ren
    #28
    genya: hello :) ha az jo, akkor feltolthetem a hibas rar-okat valahova...
  • genya
    #27
    csá ren, nem tudsz nekem mondani egy helyet, ahol normálisan fent van a 3-as cd, jó privát is (insane, dakota, stb), vagy honnan szedted te le?
  • Ren
    #26
    En is elkovettem ezt a hibat :) A kastely kijaratanal el lehet am menni jobbra is es akkor visszajutsz a faluba :))
  • Etele
    #24
    Tudtok mondani egy nyilvános helyet ahonnan le lehet tölteni a 3-as CD-t? Mert több helyen is crc-sen van fenn. THX.
  • Lazarus
    #23
    Légyszives valaki jöjjön fel DCre mert kéne a ims-aw1.bin és a 2
    Már csak 3 mega kell a 2esből, az 1esből 300
    PLZ! Hamar meglenne
  • genya
    #22
    honnan szedtétek le, én egy privát ftp-ről próbálom húzni, de a 3-as cd-t már 3-jára töltik fel hibásan, pls segítsetek
  • aiguo
    #21
    Ritek,Yamaha,Traxdata,Ricoh stb. :80min/700MB
  • Lazarus
    #20
    Ez 4 CDs cucc???
  • Lazarus
    #19
    érdekesnek tűnik, letöltöm
  • Ren
    #18
    reGens: ja, ugy erted, hogy rogton a zarkanal levo racsot nem tudtad kinyitni? Azt hiszem azt tobbfelekepp lehet kinyitni, attol fuggoen, hogy milyen karakter vagy. En strongman-nel jatszom o siman kinyitotta job klikkre. A tolvaj gondolom meg tudja piszkalni a zarat az agybol kiszedegetett szogekkel, a harmadik karakter nem tudom mit tud...
  • Ren
    #16
    LazarusÉ http://aw.gry-online.pl/aw_grafiki_en.asp
  • Ren
    #15
    A rácsot én sem tudtam kinyitni, de a másik ajtónál nem emlékszem, hogy gond lett volna. A ket fazont aki a baratodat kinozta lenyomtad mar?
  • Lazarus
    #14
    milyen a játék? Képeket rakjatok plz!
  • Randal
    #13
    És ha szabad kérdeznem milyet? 80perces tokosat? mer akkor érdekelne, mondjuk "pár" darab, nemcsak engem.
  • Ren
    #11
    Tenyleg nem ismeritek a daemon-tools nevu kis programot? Nagyon hasznos, csinal egy virtualis cd-rom-ot, amit windoz teljesen rendes cd-rom-nak lat es ilyen cue/bin, meg clonecd-s image file-okat lehet ugy betolteni, mintha cd-re lennenek kiirva. http://www.daemon-tools.com
  • aiguo
    #10
    Ja otthon lehet ,de en 52 ft-ert veszek egy Ritek cd-et!:)))---Taiwan---
  • Ren
    #7
    Daemon-tools a te baratod :)
    A jatekrol: mondjuk ugy, hogy erdekes probalkozas egy lengyel fejlesztocsapattol. Leginkabb BG jellegu, tehat elorerenderelt hatterek, sprite karakterek. A felbontas nem tul nagy es nem is allithato, igy szerintem kicsi lett a belathato terulet, ami foleg a lofegyverek miatt nem kifejezetten hasznos. A grafika eleg kozepes (talan BG1 szinvonalu), de pl. latszanak a felvett felszerelesi targyak.
    Maga a rendszer egyelore atlagosnak tunik: tulajdonsagok, skillek, kulonleges kepessegek. Szintlepeskor ezeket lehet novelni. Harom fajta karakter van: harcos, tolvaj, varazslo (nem igy hivjak oket, de ez a lenyeg)
    A harc sajnos nem lett tul jo, teljesen real-time. Szerintem egy koros, vagy egy BG szeru megallitos jobb lett volna (itt is van pause, de kozben nem lehet parancsokat adni :( ) Idaig kesekkel, pisztolyokkal, puskakkal es granatokkal talalkoztam.
    A tortenet egyelore erdekesnek tunik (bar felek, hogy elcseszik a veget): a 2. vh alatt franciaorszagban vagyunk, egy eldugott kis faluban, egy regi baratunk hivott oda. Mikor talalkozunk vele valami terkeprol motyog, ami nem kerulhet a nemetek kezere, aztan jonnek a nemetek es elkapnak. Ezutan meg kell szokni majd meg kene keresni a terkepet aztan innen valahogy lesz tovabb...
    Szerencsere (legalabbis en orulok neki) nem csak harc van, hanem kalandelemek is, az emberekkel sem art beszelgetni.
    Ja es nem konnyu a jatek, 1-2 katonat meg le lehet nyomni, de mikor 3-4 esik az embernek az eleg kellemetlen, meg ugy is, hogy eleg koran osszeszedhetunk egy NPC-t.
    Na eleg a szomenesembol mara :)
  • aiguo
    #6
    Hi,
    4x52 = 208ft nem olyan draga!?
    :)))
  • M.A.D.
    #2
    A játék leginkább talán a Diablo-hoz vagy a Planescape Torment-hez hasonlít majd, csak második Világháborús környezetben és a kardokat és a mágiát majd az MG42 és a Mauzer 98K helyettesíti. A játékban egy zsoldost alakítunk, majd aki beleártotta magát a világot uralni vágyó erők dolgába és most meg kell küzdenie az életéért és céljaiért. Egy kis francia falucskában kezdődik majd a történet, ahol a német erők megszállva tartják a helyi kocsmát, és Leningrádban fejeződik be. Ötven helyszín lesz majd a játékban, ellenfeleinket pedig harmincféle különböző fegyverrel likvidálhatjuk. A tolvaj, a kém vagy az izomember közül kell majd kiválasztani a nekünk tetszőt és teljesíteni a feladatokat. A játék 2002 harmadik negyedévében lát majd napvilágot.
  • M.A.D.
    #1
    Nem láttam, hogy nyílt volna neki topic....pedig most lett arany! Az infók alapján nem lesz rossz. :)