Ötvös Tibor

Visszatér az alapokhoz a Resident Evil 7 - ismét

Újabb ígéret hangzott el a Capcom egyik vezetőjének szájából a Resident Evil sorozattal kapcsolatban.

Elég sokszor hallhattuk már a Capcom aktuális megmondó emberétől, hogy a Resident Evil sorozat az éppen következő részével majd visszatér a klasszikus túlélő-horror elemekhez és játékmenethez. Legutóbb a hatodik epizód kapcsán hallottuk ezt és valószínű mind emlékszünk, mi lett a végeredmény.

Ezúttal Michael Pattison, a Capcom marketing-vezetője árult el hasonló dolgokat a hetedik epizódról. "Természetes láttuk a vásárlói és a kritikai visszajelzéseket. Volt jó pár pozitív is köztük, de igazából elég vegyesek voltak ma vélemények és ez a pontszámokból is jól látszik. Ezt figyelembe kell vennünk és ezen dolgokat beépítve kell megalkotni a következő Resident Evilt."



"A RE6-ba valószínű túl sok tartalmat tuszkoltunk bele. A Leon-küldetések nagyon jó visszhangot kaptak és a Revelations-szal kiderült, hogy inkább a túlélő-horrorra kell fókuszálnunk a bővítések helyett. A következő rész iránya jobban tetszik majd a rajongóinknak is."

"Sokan azt mondják, hogy a zombik már frusztrálják az embereket és elegük van ebből a poszt-apokaliptikus világból. De ez nem igaz. A The Last of Us jó iránymutatóként szolgált a számunkra, ahogy a Tomb Raider is sikerrel nyerte el a rajongók szeretetét. Szerintem ezek jól mutatják, hogy a műfaj igen nagy népszerűségnek örvend még mindig."

Ez mind jól hangzik, de a hatodik epizódnál is hasonlót hallottunk. Mindenesetre várjuk a hivatalos leleplezést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • metalos #2
    Tomb Raidernél a túlélés részére gondolt, hogy jól működött benne.
  • Evoluti0N #1
    Last of Us ok. De Tomb Raider? Se nem posztapokaliptikus, se nem zombis. Tán nem játszott vele a kedves fejlesztő bácsi? :D