Ötvös Tibor

Így fest a Lego Marvel Super Heroes borítója

Az év elején derült ki, hogy újabb résszel bővül a népszerű Lego-univerzum.

Sokan kezdenek rögtön tippelgetni arról, hogy vajon mely franchise világát láthatjuk viszont "legosítva". A második Batman rész megjelenése után szóba került a Prince of Persia, a Mátrix, de még a Fűrész feldolgozása is (utóbbi persze csak egy rajongói vágyálom volt). Ám végül, valószínű a Bosszúállók nagy sikere miatt ismét a Marvel-univerzumba tesz sajátos kitérőt a fejlesztő TT Games.

Ma pedig megjelent a játék hivatalos borítója, melyből kiderül, hogy Farkas, a Fantasztikus Négyes, Pókember, Thor, Hulk, Amerika kapitány, Fekete Özvegy, Vasember és az Ezüst Utazó biztosan elérhető lesz. A TT Games elmondása szerint azonban közel 100 hőst és gonosztevőt nyithatunk majd meg, mellyel szinte a teljes Marvel univerzumot lefedik. A játékmenet természetesen marad a megszokott és még az idén, feltehetően év végén minden platformra meg is jelenik. És a legfontosabb: a pletykák szerint visszatér a "gügyögő" beszéd.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #1
    Örülnék a gügyögésnek...valahogy a verbális humor többet vett el a móka faktorból, mint amennyit hozzá tudott volna adni. A pantomimes gügyögést meg minden gyerek megértette, és a nonverbális humor valahogy kidolgozottabb is volt.