Ötvös Tibor

Előkerülhetnek az elásott E.T. játékok

A Minden idők legrosszabb játékait bemutató sorozatunkban megérdemelten szerepelt az Atari gondozásában 1982-ben megjelent E.T.

A programot még a címe sem adta el, így a legenda szerint a kiadó fogta magát és az összes, nem értékesített kártyát - szó szerint - elásta a birtokukon 1983 szeptemberében. A 30. évforduló alkalmából egy dokumentumfilmes-csoport úgy döntött, hogy utána jár a legendának és felássák az új-mexikói területet.



Mindezt természetesen rögzítik és ha bármi előkerül, akkor azt felvétellel is tudják majd bizonyítani. A sztorihoz ugyanis hozzátartozik, hogy a kiadó állítólag pár Pac-Man játékot is eltemetett és ez összességében már igen komoly összeget is érhet a gyűjtőknek. Várjuk a fejleményeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #4
    Na én meg már azt hittem újra gondolt játék készül..
    Ma már volna ötletem egy E.T.játékra,mikor virágzó műfaj a Simses,gyűjtögetős,fejlődős stílus...el tudtam volna képzelni váltott szereplőssel...E.T.otthon és a Földön gyűjtöget és felfedez..váltás..A gyerekek különböző képességekkel segítik,bújtatják,menekítik.váltás..A kulcsos ember meg hajtóvadászat meg üldözés..igaz jócskán ki kellene bővíteni a film és a történet helyszíneit és cselekményeit
  • Seth #3
    AZ állapotuk szerintem senkit nem érdekel. Meglegyenek,az a lényeg :)
  • kjhun #2
    És a sok eső, fagy, nem tette tönkre még őket ennyi idő után?? Vagy bedobták őket egy nagy széfbe és úgy ásták el?
  • Gater #1
    AVGN?