Ötvös Tibor

Spin-off lesz a Lara Croft: Reflections?

Két hete néztük meg mi is kritikus szemmel a megújult Tomb Raider alkotás, mely egyszerűen a széria egyik legjobb darabja lett.

Ráadásul az Crystal Dynamics a mellékág tekintetében is képes volt újat alkotni, hiszen a Lara Croft and the Guardian of Light egy más szemszögből mutatta be nekünk Lara Croftot. És bár már készül a második rész - hiszen az új epizód nagy siker lett - ám a fejlesztők a jelek szerint egy újabb spin-off ötletével kacérkodnak.

A Square Enix ugyanis bejegyeztette a Lara Croft: Reflections címet, melyről azonban nem árulnak el semmit. Az biztos, hogy nem egy szóló DLC lsz, hiszen a Tomb Raider nem kap csak multis kiegészítőket. A folytatás címét még korai lenne levédetni, ráadásul abban a Tomb Raider név biztosan szerepel. Így szinte biztos, hogy egy újabb mellékág készül.

Várjuk a hivatalos leleplezést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vinc3nt #2
    osztom...
  • shenmuedc #1
    Azért az hogy a széria legjobbja eléggé szubjektív. Egészen jól szórakoztam vele és valahol tetszett is de számomra a sorozatban hátul helyezkedik el. Ettől még egy remek játék de ennyi. Attól hogy a mai játékosoknak ez kell még nem lesz a legjobb.