Ötvös Tibor

Készül a Deus Ex: Human Defiance

Úgy tűnik, hogy a Square Enix folytatja a nagyon sikeres Deus Ex sorozatot is.

A Human Revolution sikerrel támasztotta fel a Deus Ex szériát és épp ezért nem lenne meglepő, ha a kiadó folytatná a sorozatot. Korábban már lehetett hallani különböző pletykákat arról, hogy ez a dolog már a kiadó fejében is megfordult, ám ma egy hivatalos hír jelent meg a dologgal kapcsolatban.



Az Eidos Montreal ugyanis tegnap délelőtt bejegyeztette a Deus Ex: Human Defiance címet, mely nagy valószínűséggel a franchise következő darabját takarja. A kiadó természetesen nem árult el még semmit, de a korábbi pletykák szerint a Human Revolution előtt játszódik majd a következő cím. Várjuk a hivatalos leleplezést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KP27 #8
    miből gondolod, hogy elkúrják? A human revolutiont is megcsinálták, ahogy kell. Ha ugyanazzal a hozzáállással állnak neki ennek a résznek is, akkor jól fog sikerülni az is.
  • galocza #7
    dx:iwben megoldották, hogy a dx mind3 befejezése benne legyen az alapsztoriban. area51 elpusztult (collapse) ÉS jc megpróbált összeolvadni helios-szal ÉS az illuminati kiterjeszti hatalmát. bármelyiket is választottad annak idején, nem érezted idegennek a dx:iw-t.
    (amit egyébként nagyon elhanyagoltnak tartok: sok mindenért haragudtam rá annak idején én is - ebből pár megmaradt a mai napig, de ahányszor újrajátszom, annyiszor értékelem többre és többre az ötleteket és a történetet. persze az első a király, csillagos ötös, de a dx:iw is ér gyenge 5öst, 4/5-öt vsz.)
  • Ender Wiggin #6
    ja, végül is van remény rá a cím alapján, hogy a Human Revolution utózménya lesz, nem előzménye...:-D
    azt kéne megvalósítani, amit a Mass Effectben, hogy az előző játékben választott végkifejletet alapján alakul a következő története, ha pedig nincs mentésed, akkor a három (az kiesik, amiben Jensen feláldozza magát)lehetséges végződésből az egyik lesz a default és annak alapján folytatódna.
    De egyetértek. manapság minden franchise-t tönkre tesznek az elvetelen pénzéhes kiadók.
  • Kalman11 #5
    Paul Dentonnal szívesebben játszanék mondjuk egy olyan időszakban, ahol JC-t még kiképzik, kíváncsi lennék, hogy mi történt Hong Kongban
  • súter #4
    Ember, konkrétan 0 hivatalos infó van a játékról. De nem baj, vegyél készpénznek minden alaptalan találgatást...
  • Zero 7th #3
    Eh, na menjenek már a picsába, de komolyan!

    A Deus Ex a nem túl távoli cyberpunk jövőben játszódott.
    A Human Revolution ennek előzménye volt, egy maihoz nagyon hasonló világban, ahol épp elkezdtek elterjedni a kibernetikus beültetések.
    A Human Defiance ennek az előzménye lesz, ami...a mai időkben játszódik? Vagy miafasz már?

    Miért kell manapság tönkrekúrni MINDEN frencsájzt?
  • Bulics #2
    Végül is minden kiderült a játékból nem?
  • Ender Wiggin #1
    jobban örültem volna, ha az adam körüli rejtélyeket boncolgatnák...