Ötvös Tibor

Siker a World of WarCraft: Mists of Pandaria

A jelek szerint mégis siker lesz a World of WarCraft: Mists of Pandaria.

A Blizzard ugyanis ma nyilvánosságra hozta a kiegészítő első heti eladási adatait, ami elég impozáns lett. A Mists of Pandaria a megjelenését követő első héten 2.7 millió példányban talált gazdára és ezzel egyébként ismét 10 millió fölé emelkedett a World of WarCraft előfizetőinek a száma.

Ezzel a Blizzard ismét bebizonyította, hogy nem szabad elsőre ítélni és hogy még mindig tudják, mi kell a játékosoknak. A csapat már dolgozik az első nagyobb összetevő csomagon is, melyről információkat majd az elkövetkezendő hetekben árulnak el.

Most már csak az a kérdés, hogy merre megy tovább a World of WarCraft széria és mi lesz a következő kiegészítő - ha lesz egyáltalán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #6
    Egyreszt nem az EN adaaim, hanem hivatalos Bli$$ adatok, masreszt elhiszem, hogy nehez a matek (nem vagy frostshockos admin? Ok meg tudtak magyarazni, hogy az 1 het alatti 2,7m csak kicsit rosszabb, mint az 1 nap alatti 2,8...nekik sem megy a matek:D)
    Masreszt neked mekkora siker, ha az elozo kiegeszitobol 1 nap! alatt adtak el 3,3 milliot, mig a mostanibol 1 het alatt 2,7-et. (illetve erdekelne, hogy ha igy 10 millio felett van az elofizetesek szama es 9 korul volt, akkor ebbol a 2,7-bol kb 1 millio uj jatekos. A regi 9 milliobol 1 millio vette meg a kieget? A tobbi 8 meg mi a faxot csinal? Tolja tovabb, amit az elmult 1 evben?
  • Lokker #5
    Hova lett a játékból a keménymag? Akikről régen annyit lehetett hallani, hogy ilyen meg olyan gyorsan és nehézségen tolták a raideket? Sorra esnek szét a régi nagy HC guildek. Az adataidból csak annyi jön le, hogy több a casual játékos, ennyi.
  • cateran #4
    The Burning Crusade - 2.4M First Day, 3.5M First Month
    Wrath of the Lich King - 2.8M First Day, 4M First Month
    Cataclysm - 3.3M First Day, 4.7M First Month

    Egyeb kerdes?
  • oreal #3
    Ha az elozo kiegeszitoket vesszuk alapul nem hogy siker hanem hatalmas lee'ge's a MOP :) ezt a cikket is valami WoW-fan irhatta.Majd meglatjuk 1 honap mulva hanyan fizetik be a kovetkezo havidijat...
  • Deer #2
    Érdekes, hogy a Guild Wars 2-ről egy cikk sem született...
  • jackoneill90 #1
    madagaszkár pingvinjei, vagy merida a bátor esetleg aranyhaj irányba is elfognak menni?