SG.hu

Elindult a Nintendo.hu

A mai napon a Stadlbauer Kft. gondozásában elindult a Nintendo termékeivel, újdonságaival foglalkozó magyar nyelvű hivatalos honlap a www.nintendo.hu címen.

A cég közleménye szerint a honlap indulásával a Nintendo új asztali konzoljának premierjére készülnek, hiszen a weboldal látogatói mindent megtudhatnak a Wii U-ról és a Nintendo Magyarországon forgalomba kerülő termékeiről. A Wii U mellett a jelenleg is kapható Nintendo konzolokról (Wii, Nintendo DS és Nintendo 3DS), a forgalomban lévő Nintendo valamint a SEGA kiadásában megjelenő videojátékokról található részletes információ, magyar nyelven.

A honlap célja nem más, mint hogy tájékoztassa a Nintendo márka rajongóit a hazai megjelenésekről, a platformokról és az itthoni boltokban is elérhető Nintendo kínálatról. Videókkal és képgalériákkal ellátott dedikált aloldalakon olvashatunk kedvenc játékainkról, valamint az összes hivatalos Nintendo közlemény is megtalálható lesz a hírek szekcióban az összes hazai vonatkozású információval együtt. A weboldal üzemeltetője a Stadlbauer Kft., a Nintendo hivatalos magyarországi forgalmazója, így a lapon mindig naprakész és hazánkra érvényes hivatalos információkat találhattok majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #2
    Nem hinném, mivel a Stadlbauer Kft csinálja aki behozza a Nintendo termékeit, és nem a Nintendo, és gondolom továbbra is németnek kell hazudnunk magunkat, ha online akarunk venni valamit.
  • Etinger #1
    http://www.nintendo.com/countryselector

    Itt még nincs feltüntetve. Majd lesz?