Ötvös Tibor

Így kezdődik a Transformers: Fall of Cybertron

Megjelent a Transformers: Fall of Cybertron első 15 perce a neten.

Augusztus 24-én jelent meg a Transformers: Fall of Cybertron, mely a sikeres és egyébként meglepően jól sikerült War for Cybertron folytatása. Ezúttal azonban csak az Autobotok oldalán harcolhatunk, az Álcák csak ellenségként jelennek meg. Ma pedig a kiadó megjelentette a játék első 15 percét a neten, mely lejjebb látható.


A Fall of Cybertron egyenes folytatása lesz az elődjének, hiszen szinte azon a ponton veszi fel a fonalat, ahol a War for Cybertron letette azt. Az Autobotok vesztettek, a harc véget ért. Megatron és az Álcák hadai átvették az uralmat Cybertron felett. A vesztes Autobotok, élükön Optimus fővezérrel megszervezik, hogy a még életben maradt társaikat elmenekítsék a bolygóról. Ezt azonban az Álcák nem akarják hagyni és elindulnak, hogy az utolsó életben maradt Autobotot is levadásszák és ezzel örökre biztosítsák helyüket a bolygón.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • A6 Intruder #3
    Talán majd egyszer, egy másik életben tanúja leszek, hogy Cybertron-t Kibertronnak ejtik/írják.
  • DMZ #2
    Igen, mindkét frakciót irányítjuk majd a történet során, szóval a cikkíró eléggé tájékozatlan volt. És a játék nagyon jó, az elődjéhez hasonlóan, elképesztően részletesek a pályák, a grafika is szuper, játékmenetre panasz nem lehet, és még kihívás is van benne nehéz fokozaton. Ajánlott kipróbálásra.
  • Lacc 88 #1
    Szóljatok ha tévedek, de az Álcák oldalán is lehet harcolni nemcsak az Autobotokén