Ötvös Tibor

Három perc Tomb Raider

A héten egyszer már láthattuk mozgásban az új Tomb Raider játékot, ám ma megjelent egy trailer, mely közel 4 perc színtiszta akciót foglal magában.

A lent látható jelenetsorban szinte csak és kizárólag magából a játékmenetből származó részeket láthatunk, mely nagyon látványosra sikeredett. A jelek szerint a Crystal Dynamics ismét sikerrel támasztja fel Lara Croftot, aki a trailer végén ki is jelenti: Gyűlölöm a sírokat.


Lara Croft ebben a kalandjában még épp csak betöltötte a 21. életévét, de máris bajba kerül, mikor a hajó, amin utazik elsüllyed és ő egy ismeretlen szigeten kénytelen biztosítani saját túlélését. Őslakosok és különböző állatok támadják meg és neki ezúttal az életéért kell harcolnia és nem valami ősi kincsért.

A játék március 5-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #24
    Az első Tomb nem használt 3d gyorsítást, már, ha a full 3D alatt ezt érted. Pixeles volt a lelkem.
    Abban forradalmasította, hogy hála az Core-nak a külsőnézetes kalandjáték felkerült a térképre. Innetől gombamód szaporodtak a hasonló termékek.
    A Fade To Black előbb jött, de nem volt valami nagy durranás a Flashback-hez képest. A Tomb viszont minden szempontból tökélestes játék, amit az eladások és a kritika is mutatnak.
    A baj inkább az, hogy a Crystal Dinamics csak annyit lépett előre 1O év után, hogy nem annyira feltűnő a Tomb moduláris világa. A kocka elemek nem szúrnak szemet, mert szebb textúrák borítják. Én minden előremutató módosítást támogatok az új játékban, kivéve azt, hogy a hagyományokon - a szereplők múltján - változtatnak.
  • Molnibalage #23
    Fade to Back = Fade to Black
  • Molnibalage #22
    Miben is forradalmasította? Egy szebb Fade to Back volt, logikai részekkel fűszerezve egy bögyös macával. Van egy sejtésem, ha nem egy bögyös alkat lett volna a főszereplő, akkor nem lett volna nagy durranás, max. technikailag. Abban sem volt formabontó, "csak" erősebb vas volt hozzá, mint az FB-hez ezért valszeg full 3D-s volt.
  • Ender Wiggin #21
    Naív vagy. A játékmenet pont ugyanaz, mint volt, csak a körítés más. Az első Tomb forradalmasította a játékipart. Ezek a modern szarok csak utaznak a farvízen.
  • Molnibalage #20
    Én meg potosan azért utáltam ami volt. A fenti videó alapján meg a végén még meg is fogom venni.
  • tomcsa4 #19
    Én régen hatalmas TR fan voltam (Anniversary részig bezárólag az összessel játszottam és terméeszeten meg is volt mind - még a kiegészítők is). De ez egy szar. Már az Underworld sem tetszett, de még talán fogyasztható volt.

    De ez szar. Minek kell ennyire véres, brutális szart csinálni? Meg ez a kameramozgás. Mint valami film. Tudom ez a divat ma,de ez egy szar. Régen 12+ kategóriába simán belefért és a játékon volt a hangsúly. Most meg. Ebben a trailerben is Lara szinte csupa vér, meg sütögeti azt a kibaszott húst. Szánalmas! Le se töltöm, annyit sem ér.
  • Ender Wiggin #18
    "Bőven van köze csak valamivel valósszerübb oldalról közelíti meg Larát."

    Aki kb két játék története alpján meglehetősen profi akcióhős volt már tini korában is. Erre itt van ez a szar, ahol megtudtuk, hogy Lara 21 évesen csak nyögni tudott, és el kellene hinnünk, hogy egy kaladtól lett az, aki 30 évesen volt...
    Toby Guard, vazze, okos vagy.
  • shenmuedc #17
    Egyébként az eredeti Tomb raider nem csak Lara körül forgott volna "nem véletlenül featured:Lara Croft volt az alcím" mindenesetre várjuk meg mi lesz belőle.Számomra mint régi tomb raider rajongó eddig híg fos mint a többi mai játék nagy része, de a régi felújításánál is ezt gondoltam és mégis egész jól sült el. Ha nem akar túlságosan is az unchartedhez (ami szerintem megint csak szörnyű) hasonlítani, még jó is lehet. Persze ez csak magánvélemény. Persze lehet azzal is példálódzni hogyha nem tetszik játsszon az ember mással csak hát a mai igények miatt már nem marad a végén semmi.
  • morden #16
    ezalatt a 3 perc alatt Larának eltört kb minden csontja és sok liter vért vesztett :D
  • Yagami #15
    Pedig tele lesz "nyomkodással". De más szavával élve, akkor is QRVAJÓ lesz:)