Ötvös Tibor

Sonic & All-Stars Racing Transformed

A Sega a múlt héten jelentette be, hogy folytatja a sikeres Sonic & Sega All Stars Racing címet viselő alkotását, mely ráadásul PC-re is megjelenik.

A Sonic & All-Stars Racing Transformed egy játékba vegyíti a kiadó legismertebb szereplőit. Így a versenyjátékban irányíthatjuk - többek között - Vyse-t, a Skies of Arcadia szereplőjét valamint a Golden Axe törpéjét, aki a Gilius Thunderhead nevet viseli. Ráadásul minden fontosabb alkotásuk saját pályát kapott, melyeken egyedi, az eredeti alkotás hangulatát idéző elemek vonulnak fel.

Így például a Panzer Dragoon szakaszon egy hatalmas sárkány repül át a pályán, közben pedig mindent ripityára tör. És ilyenkor kell változtatnunk a járművön is - jelen esetben repülőt csinálunk belőle. A Sonic & All-Stars Racing Transformed ugyanis egy járművet kínál, de az három különböző közegben is használható: földön, vízen, levegőben.



Közben fegyvereket is használhatunk, melyek már szinte megszokottnak mondhatók egy ilyen programban. Elágazásokat is találhatunk, melyek segítségével sokkal gyorsabban tudunk befejezni egy-egy szakaszt. Az ilyen rövidítések azonban sokkal nehezebbek, mint a rendes, ám hosszabb szakasz. A legtöbb ilyen lehetőség a Super Monkey Ball pályán lesz, ahol ráadásul különböző helyeken kénytelenek is leszünk választani, mivel a pálya menet közben rendeződik majd át.

A Sonic & All-Stars Racing Transformed grafikája elfogadható képet mutat, de ezen még finomítanak a fejlesztők. A játék elméletileg még az idén megjelenik.

Mennyire várjuk:

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Piszkos Fred #3
    Néha hajlamos vagyok elfelejteni, hogy vannak gyerekek is. Sajnálom
  • shenmuedc #2
    Bizony van ám alig várom! a gyerekeim is imádják. Nem mindenkinek kellenek a faszméregetős tuningautós és vérbő akciójátékok. Tudom manapság gáz gyereknek lenni még ha gyerek is az illető.
  • Piszkos Fred #1
    Még mindig van igény az ilyesmire?