Ötvös Tibor

A 2k Czech dolgozik a GTA V-ön és a Mafia III-on

Egyes hírek szerint a Mafia II fejlesztője, a 2K Czech besegít a Rockstar Gamesnek a Grand Theft Auto ötödik részének fejlesztésébe.

A forrás szerint a csapat közel egy éve dolgozik a programon és elsősorban az átvezető jelenetek animációin és egyes játékmeneti elemeken ügyködnek. A dolgot természetesen hivatalos forrásból nem erősítették meg. Ahogy azt sem, hogy a 2K Games a GTA-sorozathoz hasonló sikerré szeretné alakítani a Mafia-szériát és ez a közösködés épp eme irányba mutat (sokat tanulhatnak a Rockstar fejlesztőitől).



Ugyanezen az oldalon olvasható, hogy zöld utat kapott a Mafia harmadik része is, melyen szintén már jó ideje dolgozik a csapat. A pletykák szerint azonban ez a rész is már a következő generációs Xboxon lát napvilágot, így valószínű hamarosan valóban leleplezik a következő konzolos generációt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • COOLancs #6
    Szerintem vizi szárnyas (alias kacsa) az egész.
  • robertone #5
    Sokat tanulhatnak a Rockstar fejlesztőitől?

    A hideg kiráz, ha arra gondolok, hogy azoknak az alakoknak a Mafia III-hoz is közük lesz. Nem volt elég botrány a második rész körül? Elterjedt vélemény, hogy egy sor dolgot "letiltottak" benne, mert annyival jobb lett (még így is) a GTA bármelyik részénél. Csak rá kell nézni a grafikára, ordít a minőségi különbség. Ha tényleg maradnak a fejlesztők ennél a kiadónál a Mafia III szvsz. már tényleg csak egy rossz GTA klón lesz.
  • ntom #4
    ha le tudják nyomni a gta gépigényét mafia-szintűre, már megérte
  • erahurka #3
    Majd direkt elrontják a GTA-t, hogy a MafiaIII siker legyen :D
  • sempron07 #2
    2 játék, amit biztosan végigviszek. :)
  • Ender Wiggin #1
    Akkor talán újra megveszek egy GTA epizódot 10 év után...