Ötvös Tibor

Az év legemlékezetesebb trailerei

A Gamespot.com összeválogatta az idei év legemlékezetesebb és leglátványosabb trailereit.

A lenti látható, közel 13 perces videóban a magazin munkatársai árulják el, hogy számukra melyik volt 2011 legemlékezetesebb előzetese és azt el kell ismernünk, hogy elég változatos képet mutat a felsorolás. Jelen van többek között a Battlefield 3 Caspian Border trailer, az Assassin's Creed: Revelations E3-as videója és a Portal 2 Valentine's Day Ajándékvásár trailere is.


És ha már a témánál vagyunk, akkor eláruljuk, hogy számunkra melyek voltak az idei év legemlékezetesebb előzetesei. A harmadik helyen a Max Payne 3 bemutatkozó előzetese került, mert végre mozgásban is láthattuk azt a játékot, amelyről csak pletyka szinten értesültünk addig. A második helyen az Assassin's Creed: Revelations trailere áll - ez a hangulat terén volt emlékezetes.

Az idei év győztese számunkra a Dead Island visszafele forgatott trailere, mely egy valódi hangulatbomba volt és telitalálat. Nektek melyek voltak a legemlékezetesebb trailerek az idén?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lucifer9393 #9
    Tomb Raider? eszméletlen hangulatos trailerje van edig neki! És sehol sem említik?
  • Bhalage #8
    skyrim, deus ex hr, assassins creed revelations, caspian border, star wars the old republic, dragon age 2, a legfaszabb trailerek iden sztem
  • Evoluti0N #7
    Dead Island trailere egyértelmű nyertes nálam.
  • morden #6
    Uh de idegesítő a csaj hangja, inkább valami jó zenét vágtak volna be alá.
  • Bulics #5
    A deus ex hr trailere jobb volt mint a játék... mégsem láttam.
    Viszont mondják a videóban hogy a prey 2- ben mennyi minden ötvözve van: mass effect, blade runner, mirrors edge... minden csak nem a prey!!
  • jackoneill90 #4
    Half life 2
  • nessboth #3
    00:43-nál van.
    Egyébként elég gáz videó, csak simán bemutatták a húzónevek trailer-ét. Nioshock 3 trailere nem mondhatnám, hogy "ütős" volt
  • amitakartok #2
    És a Mass Effect 3 trailerei hol maradnak a toplistából?!
  • Szefmester #1
    Nekem egyértelműen a Dead Island trailere tetszett. Igazán művészi és látványos volt ahogy a két idősíkot közelítették egymáshoz a jelenetekben.