Ötvös Tibor

Készül a Killzone 4

A Killzone sorozat a PS3 egyik fő zászlóshajója (az Uncharted és a God of War szériák mellett) és nem meglepő módon tovább folytatódik a sorozat.

A legújabb hírek szerint ugyanis az eddig megjelent három részért felelős Guerilla már javában dolgozik a negyedik részen, mely ugyan nem biztos, hogy a Killzone 4 címet kapja. Elképzelhető ugyanis, hogy itt is bevezetik az "alcímes" megoldást, így nem lesz fontos számozni a részeket (lásd Call of Duty).



Mindenesetre a legújabb részről még semmit nem árultak el a készítők, de egyes pletykákban már arról lehet hallani, hogy bizonyos fejlesztők megkapták a PS4 fejlesztői csomagot és sokan vélik úgy, hogy a Sony legbiztosabb csapata is egyike ezen kiválasztottaknak. Így nem elképzelhetetlen, hogy csak a következő generációra készül el a Killzone 4.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KopaszIsten #2
    "...nem biztos, hogy a Killzone 4 címet kapja. Elképzelhető ugyanis, hogy itt is bevezetik az "alcímes" megoldást,..."

    Hát én kimondottan utálom, hogy nem sorszámozzák a játékokat, mert ha nem követem egy játék életútját, akkor nem tudom a címből leszűrni, hogy melyik a régebbi. :S (Nyilván utána lehet járni, de az már + időráfordítás.)
  • Béka Benő #1
    Jaj de jó, 5 év és már játszhatunk is vele.