Ötvös Tibor

Mindent megváltoztathatunk a Worms: Ultimate Mayhemben


A Worms sorozat továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend és a Team 17 szinte csak ebből a címből él.

Hamarosan egy új műfajban is kipróbálja magát a kukacoskodó csapat, mely a Crazy Golf címet viseli. Emellett természetesen készül újabb, klasszikus alapokra épülő játék is. Ez a Worms Reloaded - és lesz egy harmadik bevetés is, mely azonban a Worms 3D és a Worms 4: Mayhem HD-s remakeje lesz. Ez az Ultimate Mayhem, melyről újabb infók érkeztek.


Ahogy az a fenti videóban is látszik, a készítők ezúttal a megszokottnál is szabadabb kezet adtak a játékosoknak és mostantól nem csak kukacaink színét, fejfedőjét és hangját változtathatjuk meg, hanem bajuszt, szemüveget, kesztyűt és más dolgokat is felpakolhatunk "hőseinkre". Készíthetünk saját fegyvereket és saját szabályokat kreálhatunk egyes pályákon.

A Worms: Ultimate Mayhem szeptember 28-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vogel #4
    A worms hangulatot hazaváhja a 3d szerintem, főleg ha ennyire szögletes és gyerekes. Reloadedet viszont nagyon álveztem :)
  • Adam815 #3
    Huh, azért egyes SG.hu-s cikkek sokkolnak tartalom szempontjából. Egy csomó dolog már igen régi dolog ebben. Kb. az egyetlen dolog, ami számomra hírértékű volt, hogy lesz az Ultimate Mayhem című rész a Worms szériában, ez az, amiről nem tudtam. De többi "új" hír...

    Worms: Reloaded, nem tudom, hány hónapja játszottam végig...

    Már a Worms 4-ben tényleg benne voltak ezek, és azért az már egy elég régi játék, ha jól tudod 2005-ben adták ki.

    Na mindegy, sokadik csalódásom az SG.hu-s cikkekben...
  • Fresh Duke #2
    "mostantól nem csak kukacaink színét, fejfedőjét és hangját változtathatjuk meg, hanem bajuszt, szemüveget, kesztyűt és más dolgokat is felpakolhatunk "hőseinkre". Készíthetünk saját fegyvereket és saját szabályokat kreálhatunk egyes pályákon."

    Úgy rémlik ezt eddig is tudta a Worms 4.

    Tibi, nézz utána a dolgoknak, mert ennek a cikknek 0 hírtartalma volt. Ami kiderült, hogy mennyire alkalmatlan vagy a cikkek írására, de sajnos ezt eddig is tudtuk.
  • NEOreg3 #1
    "Emellett természetesen készül újabb, klasszikus alapokra épülő játék is. Ez a Worms Reloaded"

    Worms Reloaded már rég megjelent