Ötvös Tibor

Mozgásban a Metro: Last Light


A THQ tanult a Metro 2033 forgalmazási hibájából és a folytatásnak szánt Last Light kapcsán már komolyabb marketing stratégiát követnek.

Ennek első jele, hogy a megjelenés előtt pár héttel már mozgásban is láthatjuk a játékot, mely az E3-on mutatkozott be először. Ám az ott látható játékmeneti trailer csak most jelent meg a neten, de érdemes volt rá várni. A Metro: Last Light nagyon látványosnak tűnik és a látottak alapján a grafika is sokat fejlődött.


Ráadásul nagyon fontos szerepet kap a sötétség. Hősünk jobban szeret a sötétben, lesből támadni, mint nyílt szini harcba bonyolódni. Mondjuk a jelenet végén azért nem spórol a minigun lőszerével. A Metro: Last Light július 28-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zidder #2
    1. A cikkben azt írják hogy július 28.-án jelenik meg, ehhez képest a videó második fele lesz elérhető július 28-tól, a játék pedig 2012-es megjelenési dátumot kapott, ami a videó végén látszik is.

    2. "Hősünk jobban szeret a sötétben, lesből támadni, mint nyílt szini harcba bonyolódni."
    - Hát ezt majd mi eldöntjük játék közben ha megjelent, feltéve ha lesz egyántalán világos rész a játékban, jó mondjuk az első részben volt mikor a felszínen járkáltunk, hihetetlen hatásos volt, hiányolnám nagyon ha kimaradna a folytatásból.

  • Bulics #1
    Jajj de jó. Imádom a 2033-at, jó hogy meghagyták a hangulatot. Bár még kútba eshet az egész ha lespórolják a sztorit. Remélem megint kapunk egy izgalmas kalandot, tanulsággal a végén! Várom!!