Ötvös Tibor

Tovább zajlik a Guitar Hero 5 balhé

Courtney Love után most a Nirvana ex-tagjai és maga Jon Bon Jovi is negatívan nyilatkozott az Activision Guitar Hero ötödik részéről.

Mint ismeretes, Kurt Cobain özvegye, a magáról sokszor nem is tudó Courtney Love a napokban perrel fenyegette meg az Activisiont, mivel szerinte egykori férje Guitar Hero-beli szerepeltetésével szerződést szegett a kiadó. Love ugyanis kifogásolta, hogy Cobain nem csak Nirvana-számokat ad elő a játékban, hanem például Bon Jovi nótát is énekel.


Az Activision mindezt letudta a szerződésre való hivatkozással, ám közben az egykori Nirvana két tagja, Dave Grohl, és Kirst Novoselic is negatívan nyilatkozott a megoldásról és ha ez még nem lenne elég, az újságírók felkeresték a Bon Jovi frontemberét is, aki szintén elítélte a dolgot.

"Megcsináltam a papírmunkákat, majd felkértek, hogy szerepeljek a játékban, de én elutasítottam" - kezdte Jon Bon Jovi. "De soha senki nem mondta, hogy a saját dalaimon kívül mások nótáit is el lehet velem énekeltetni. Nem tudom, hogyan reagáltam volna rá. Hallani, hogy más hangján szólal meg a rajzolt másom? Elég érdekes."

Mindenesetre a fenti videón Kubain épp Bon Jovi klasszikusát énekli. Mindenki döntse el maga, hogy vajon valóban rossz ez az egész vagy sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quent1n #7
    Gagyi játék? Hát nem tudom szerintem elég feelinges kis party játék. Elég sok meló van benne a készítők részéről de nem is dicsérgetem szerintem amire kitalálták arra nagyon jó játék 3-4 an remekül el lehet vele szórakozni. kb Wii élmény.
  • BaSSeR #6
    Hogy ki nem sz=arja le? Monnyuk azok akik még sok évvel a halála után még most is isteníti? Egyébként a többiről igazad van. Most sírhatnak a "kemény" városi rockerek.
  • Nazir #5
    Vagy egyszerüen csak ki nem sz*rja le?
    Egy gagyi játékról egy halott énekesről meg a cuccos nőjéről van szó.
    Hahóóó!!!
  • Szefmester #4
    Nekem sem tetszik az ahogy Cobain énekelget meg riszál mindeféle dalra... ez gyalázat.. akkor már tettek volna bele valamiféle karaktergenerálást.. ott ha valaki megcsinálja magának a hasonmást énekeltetheti.. vagy akkor már minden énekes szerepeljen...
  • Quent1n #3
    Nehezen hiszem el,hogy egy drogos csajszinak van igaza egy több száz főt foglalkoztató multinacionális, profi cég ellenében... Ráadásul volt már GH ezelőtt is, tehát nem hiszem, hogy most nézték el a szerződést. A két egykori tag meg inkább az özvegyről nyilatkozzon negatívan meg, hogy hogy került minden jog kizárólag hozzá, holott annyi köze volt a bandához, hogy a frontember volt a férje. Bon Jovi is játssza a kis tudatlant, hogy hú de meg van lepve meg minden. Talán mielőtt aláír egy papírt érdemes lenne utánanézni a dolgoknak. Egyébként meg kár ezért a nagy hajcihőért mert a papírok úgyis bizonyítják egyik vagy másik fél állítását, minden esetben. Max arra tippelek, hogy az Activision valami kétértelmű dolgot írt vagy kiskaput használt de azért meg soha a büdös életbe nem fogják őket elítélni. Vagy max peren kívül adnak egy kis pénzt a csajnak kokóra és ennyi volt. Persze Cobain meg forog a sírjában szerencsétlen már mióta.... A hülye picsa azon van kiakadva, hogy más dalait is énekli a karakter. Az nem zavarja, hogy karaoke-zni is lehet rá? Vagy egyáltalán minek adta el az Activisionnek? Miért nem lehet a jogokat visszaadni a régi bandatagoknak? Miért kell ilyen pénzéhes ringyónak lenni? Rengeteg itt a kérdés és ezek közül a legkisebb az, hogy egy rajzolt figura mit énekel...
  • blessyou #2
    Kubain?!
    figyeljünk már oda...
    Az elején még ment.
  • vmiki88 #1
    Úgylátszik Courtney Love be volt drogzova, amikor aláírta a szerződést ^^