Németh Szabolcs

Pro Stroke Golf: World Tour 2007

A játék filozófiáját igen frappánsan foglalják össze a fejlesztők. "Könnyen megtanulható, de nehezen elsajátítható."

Ez a pár szó mindent magában foglal, amiről ez a sportjáték szól. A kezdők is megtalálják a zöld gyepen a számításaikat, hiszen több tutorial illetve különálló részegységek várják a zöldfülűeket hogy elsajátítsák a golf alapjait. A program lépésről-lépésre mutatja meg eme sport szépségeit. A fogyaszthatóságról a fokozatosság gondosodik, ugyanis a játék fokról-fokra nehezedik, azaz nem állít a játékos elé hirtelen leküzdhetetlen akadályt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A kezdőkön túl a vér profik is nagyon sok kellemes órát tölthetnek a ProStroke Golf: World Tour 2007-el el. Igényeiket brutálisan erős mesterséges intelligenciával (remélhetőleg ez a fejlesztői megfogalmazás nem a szokványos csaló gépet rejti...) megáldott ellenfelek elégítik majd ki. A fejlesztők a programba nem csak híres golfozók karaktereit, hanem digitalizálással azok mozdulatait is beleépítették. Így találkozhatunk többek között Sergio Garcia, Ben Curtis, Justin Rose vagy éppen Colin Montgomerie nevével. A készítők azt ígérik, hogy minden egyes játékos egyedi stílussal illetve hatékonysággal fogja használni az ütőjét. A grafikáról nem érdemes a képek alapján nyilatkozni, hiszen annyira nem magával ragadó hogy szuperlatívuszokban beszéljünk róla, viszont annyira nem is rossz hogy eltemessük a programot.

Amíg a ProStroke Golf: World Tour 2007 nem érkezik meg, talán érdemes néhány próbaütést elvégezni valahol, hiszen ez a sport még mindig a szabadban a legszórakoztatóbb. Szeptemberig meg már amúgy sincsen sok idő hátra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Razgon #10
    Még véletlenül se próbáljátok ki ezt a programot!!! Én megtettem. Hiba volt. A grafika olyan amilyen, az nem lenne gond, de az irányítása hihetetlenül gyagyi, elfogadhatatlan, játszhatatlan. Komolyan, a golf elleni bűntett ez a játék.

    Ami külön feldühített, az az, hogy telepítéskor nem lehetett kiválasztani a célmappát (többször is kipróbáltam!) bezúzta a játékot a c:\program files-ba. Ilyet 10 évvel ezelőtt sem engedhetett volna meg magának egy valamirevaló fejlesztő..

    Szóval, nem ajánlom senkinek.
  • arty #9
    az golf program? akkor hogy jön ide? miért nem azt irod, h inkább várjuk meg a crysis-t ...
  • Grusi #8
    Érdemes megnézni a házat a harmadik képen, elképesztő :D
  • zorrobomber #7
    nézzétek meg a rockstar table tennis-ét, na arra lehet csorgatni a nyálat, kár hogy x360as :(
  • Dragonlords #6
    mér uyganszép grafikája van! sztem
  • quentit #5
    így ránézésre 5-10 évvel van lemaradva...

    Ez 20. de semmiképpen sem 21. századi gfx
    Ha egy program egyik része ENNYIRE igénytelen akkor a többi sem lehet túl jó. Max. az elfogult hardcore-ok játszanak majd jókat, mert őket nem érdekli se gfx, se feeling, hanem csak a nyers számadatok...
  • quentit #4
    "A grafikáról nem érdemes a képek alapján nyilatkozni, hiszen annyira nem magával ragadó hogy szuperlatívuszokban beszéljünk róla, viszont annyira nem is rossz hogy eltemessük a programot."

    De-de! Ez gyík, és ocsmány!
  • balvin #3
    *úgy
  • balvin #2
    hát nemtom, kövezzetek meg, de én jobb szeretem ha egy játékban vagy mindent kidolgoznak szépre, vagy minden csak ugí szimplán jó. Mert a képen az ember tökéletes, viszont az a háttérépület az kicsit húzós.
    Még nem játszottam vele, nem ismerem, ennyit látok rajta.
  • rorr #1
    Xbox-on mintha már lenne ez a játék! :)
    Egyébként nem rossz!