Németh Szabolcs

LMA 2007 - foci a javából

A Codemasters nevéről minden más az eszünkbe jut, csak a football-manager szóösszetétel nem. Pedig idén érkezik a 2007-es LMA Manager.

Az első fontos információ minket, PC-seket nem nagyon mozgat meg, de az Xbox 360 tulajok mindenféleképpen örömmel konstatálhatják, hogy az LMA 2007 immáron az ő dobozkájukra is megjelenik.

A program a hírek szerint sosem látott mélységekig hatol, kezdve a szerződésektől egészen a mérkőzések kimeneteléig. Az adatbázis és a játék motorja is komoly fejlesztésen esett át. Az adatfeldolgozás sokkal gyorsabb lett és így nem kell megőszülnünk a gép előtt, amíg várjuk, hogy feldolgozza a temérdek információt. Adat pedig lesz bőven: világszerte mintegy 50 ország futballját fogja magába tömöríteni az LMA 2007. További jó hír, hogy nem lesznek előre szkriptelt eredmények, hanem az első perctől az utolsó lélegzetvételig mi befolyásolhatjuk a mérkőzések kimenetelét. Ebben igen nagy segítségünkre lesz a 3D-s meccsnézet, amit már nem egy menedzserben láthattuk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

További szimpatikus lépésként könyvelhetjük el azt is, hogy a Codemastersnél úgy döntöttek, átgondolják a játék interfészét és ahol javításokat érdemes eszközölni, ott nem lesznek restek és kényelmesebbé teszik az irányítást. Igazából minden együtt van ahhoz, hogy szeptember elején egy igazán élvezetes darabbal játszhassanak az önjelölt Lippik, Morinho-k, Erikssonok vagy éppen Bozsik Péterek. Bár lehetünk önmagunk is, hiszen nem biztos, hogy néhányan nem tudnának hasznos tanácsokkal szolgálni a magyar labdarúgás fejeseinek.

Klikk ide! Klikk ide!

Igaz ugyan, hogy egy vérbeli menedzsernek nem az LMA-nál kezdődik (és fejeződik be) a kapitánykodás, hanem mondjuk a Championship Manager sorozatnál, de néhány kellemes órát a Codemasters részről-részre egyre csak fejlődő játéka mellett is biztosan eltölthetünk majd. A hivatalos információra alapozva az LMA 2007 szeptember 2-án jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra valamint természetesen PlayStation 2-re.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Marksz #2
    Na ja, de az(igaz hogy nem hivatalosan de) a Championship Manager sorozat.
  • Akkush #1
    "Igaz ugyan, hogy egy vérbeli menedzsernek nem az LMA-nál kezdődik (és fejeződik be) a kapitánykodás, hanem mondjuk a Championship Manager sorozatnál,"

    Én mostanában inkább már az fm-hez hasonlítanék...