Németh Szabolcs

Medieval 2: Total War - nagyon várjuk a telet

Néhány évvel ezelőtt, amikor az első képek szálingóztak a Medieval: Total War-ból, mindenki el volt halva attól a grafikától, amit a képek magukból árasztottak. Most itt a folytatás, a Medieval 2: Total War.

Ahogy közeledünk a megjelenéshez, egyre több információ és kép lát napvilágot a Creative Assembly műhelyében készülő játékról. Nagyobb csaták, új kampányok, egyszerűbb és átgondoltabb irányíthatóság jellemzi majd többek között a programot az ígéretek szerint. A több száz, illetve ezer egység elvileg egyszerre fog megmozdulni a monitorunkon.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Már csak egy kérdés marad. Vajh mégis milyen gépen fog futni a program? Mert az szinte biztos, hogy az itthon a játékosok körében az átlag 2 GHz-es gépek Geforce 4, illetve ennek megfelelő videókártyával maximum csúnya kompromisszumok mellett lesz futtatható, már ha egyáltalán elindul.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • petersen 4 #16
    Engem csak a stratégiatérkép élménye hajt.Mindig átfut az ideg meg az izgalom a hátamon amikor képeket látok a M2TW-ból mert annyira kell nekem.A Medieval Total War nagyon megfogott.ott se érdekelt a felbontás.Én a játékélményt értékelem. Az a lényeg hogy vigye a gép.Mert ha nem viszi én biz kiakadok.
  • kicsizoz #15
    "egyszerűbb és átgondoltabb irányíthatóság jellemzi majd" hát ez nem hangzik valami jól....
    Mintha minden sikeres játéknak ez lenne az életútja, hogy a végén teljesen leegyszerűsítik...
  • Ecology #14
    Nekem eddig a Rome:Total War jött be a legjobban.Elképesztően jó csaták,várostromok voltak benne.Bizom benne,hogy itt még azon is túltesznek! Hajrá!!!
  • Morden23 #13
    Molnibalage: Egyik kedves ismerősömmel lenyomtunk nem olyan régen egy Marathon-t ráérős időnkben. A diplomáciával félelmetesen jól lehetett finomhangolni, AI-játékos, illetve AI-AI ellentéteket kirobbantani, megtámadtatni, embargóztatni, minden marhaság.
    A kulturális fölényszerzés szerintem kifejezetten klasszul meg lett oldva, a Diplomatic Victory-t kellőképpen nehéz, de nem lehetetlen megszerezni.
    Szerintem egyáltalán nem lett rossz, sőt.

    Abban egyetértünk, hogy a CIV 1-2 kiváló volt, a három meg rettenetes.
  • katarzis #12
    Nemtudom engem a civilization sorozat nem tudott megfogni anno,játszottam a 3-al valamennyit.Viszont a total war a kezdetek ota igaz a strat része lehetne összetetteb ,de ebben a részben már e fele is történnek lépések.
  • Molnibalage #11
    Sajnos nem. Hiába a sok opció CSAKIS háborúzással lehet bármit elérni. Magasabb szinten meg betol az ellen. (5-iken még épphogy meg tudom verni)

    A Call to Power az érdekes volt, de nem játszottam vele sokat.(báytusnak az jött be a legjobban és valljuk be ca civics rendszer alapja is inkább onnan van)

    A CIV2-őt vagy 5 évig játszottam ezt kb. 2 hónapig.... (a 3 ritka szar volt)
  • Morden23 #10
    Call to Power meg a Civ3 valóban nem volt egy nagy eresztés, de a mostani CIV4 az frenetikusan jó.
  • Praetor #9
    A Civilization 1-2 az kegyetlen jó volt. A későbbi verziókat már csak bőrnyúzásnak lehet nevezni.

    A Total War sorozat meg űberelhetetlen.
  • Morden23 #8
    Komolyan, az emberek kezdenek emlékeztetni Beavisre és Butt-headre.

    "Hööhhöhöööhö, Beavis, pull my finger, höhööhöhööö"

    "lol 2Ghz gefos 4? lol :D 2Ghz lol"

    Ellenben beszélsz te itt idióta faszságokat. Minek kéne "dúálmááág LOL" ehhez a játékhoz? És nyilván azért írtak egy ilyen alacsony specifikációt, mert EZEN IS elfut, ha nem kapcsolsz be minden extra funkciót, raksz mindent maxra, beleértve a res-t is.

    Amúgy én is örülnék, ha kijönne ez a játék. Mondjuk egy Civilization 5-ért elcserélném ;-)
  • avman #7
    half life 1ezni p3 1gh-el és geforce 2 tds-el is lehet fullgrafon. "LOL"