Specker Balázs

EA-tulajdonban a Warhammer Online

Az Electronics Art a héten felvásárolta a Mythic Entertainmentet, amely többek között online játékopuszával, a Warhammer Online-nal szerzett magának nevet.

A játékóriás sajtóközleményéből kiderül, hogy a cég a jövőben EA Mythic néven folytatja tovább működését. Az immár teljesen EA-tulajdonba kerülő vállalat leginkább MMORPG termékeivel vált híressé. A Dark Age of Camelottal több díjat besöprő cég jelenleg - a Games Workshop licencengedélyével - a Warhammer Online: Age of Reckoning fejezetén dolgozik.

A felvásárlás után Mark Jacobs, a Mythic vezérigazgató-társalapítója kapja meg az EA Mythic alelnöki-igazgatói posztját, míg Rob Denton társalapító-alelnök az új vállalkozás alelnöki-vezérigazgatói pozíciójára tarthat igényt. A 175 tagú csapat székhelye továbbra is Fairfax-ben marad. "A Mythic mindig is az online piac egyik vezető fejlesztője volt" - foglalta össze Jacobs. "Az EA online piac iránti elkötelezettsége, valamint az a tény, hogy játékaival felülmúlhatatlan minőséget, sokrétűséget és választékot képes nyújtani, olyan lehetőségeket és eszközöket ad a kezünkbe, amiről eddig még csak álmodni sem mertünk volna" - lelkendezett a cégvezető.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

"Az, hogy mostmár a Mythic is az EA családjába került, jól tükrözi az online játékpiac iránt mély elkötelezettségünket. A Mythic az üzletág egyik legtehetségesebb MMORPG gárdáját jelenti az EA számára. Együtt olyan termékeket hozhatunk létre, amelyek eddig sosem látott játékélményt és élvezetet nyújtanak majd az MMO játékosok számára" - vélekedett derűlátóan Pal Lee, az EA Studios elnöke.

A teljes ügylet várhatóan 2007 közepe táján fejeződik be. A felvásárlás pénzügyi részleteit egyelőre nem tárták a közvélemény elé.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HUaRC #12
    Egy link azoknak akik a jatek lattan, meg mindig a WoW mellett dontetenek -.-
    Reszletezve a DAoC/WoW honor rendszeret...hat igen...sajnos ezt meg nem tudtam mikor megvettem a WoW-t ...
    http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=2291
  • WiLDoR #11
    hát ha implementálni fogják az MMORPG-be az eredeti Warhammer Fantasy világ kasztrendszerét, akkor ez egy qrvajó game lesz.

    punk törpe, bazi nagy kétkezes kalapáccsal, giant slayer továbbfejlesztett kaszttal (pit fighter -> troll slayer -> giant slayer), kissé mazochisztikus és öngyilkos jellemvonásokkal a bestof :D

    igazi darálógép :D
  • irkab1rka #10
    Ja, a vitátokhoz: az én fajtám már 100 millió éve fél és irtózik a neandervölgyiektől. A warhammer, wow, fantasy, stb, csak annak a háborúnak gyenge utózöngéje ;)
  • irkab1rka #9
    Ez azért más, mint a WOW, mert...öööö.....
  • Morden23 #8
    A Warhammer eredeti verziója (a "figurás" táblajáték) már a 80-as években is létezett. A Warcraft - Orcs and Humans 1994-es kiadásával ahhoz képest gyerek.
  • DaStorm81 #7
    Igazából a Warcraft világa már a warcraft - orcs and humans (warcraft 1) -tól körvonalazódott, ami szerintem lassan 20 éves lesz. :) Csak gondoltam megjegyzem :)
  • moRtiZ #6
    Forditva igazabol. A wow nez ki WH-san. WH kicsit joval regebb ota leleddzik ;).

    mikloss neked ez ne fajjon.
  • mikloss #5
    egy újabb MMORPG... még több függő ember és kidobott pénz egy virtuális világ miatt... nc
  • TommyGun #4
    Én nem ismerem a warhammer világot de olyan WoW-osnak néz ki szal szönyek meg törpök nagy pajzsal meg viking sapival ezenekem bejövős
  • moRtiZ #3
    Hat ha elhalasztjak a WH kiadasat, amig az uzlet le nem zajlik, teljesen szomoru leszek.