Demkó Zsolt

Nyáron érkezik a 187 Ride or Die

Az Ubisoft felbuzdulva a GTA-k népszerűségén úgy gondolta, hogy nekik is kell egy szelet ebből a tortából. A 2004-es E3-on jelentette be a Notorious: Die to Drive című fejlesztésüket. Azóta eltelt közel egy év és sokminden konkretizálódott.

A játékot 2004. május 12-én jelentették be, és akkor még úgy volt, hogy csak konzolra fog megjelenni. De most az Ubisoft helyzetjelentést adott a játékról amely során több fontos dolog is előkerült. A legfontosabbnak azt tartom, hogy a PC-sek sem maradnak ki szórásból, a nyáron ezen a platformon is meg fog jelenni az immár 187 Ride or Die-ra keresztelt játék - ez utóbbi a másik lényeges információ.

A játék egy erősen akciódús autós program lesz, amit talán úgy lehetne leírni, hogy beülünk a Need for Speedbe, az anyós ülésre pedig beültetünk egy fegyverekkel teleaggatott havert aki megtisztítja előttünk az utat. Egyes újságok a Grand Theft Auto-széria riválisának tekintik, de a képekből és a kidolgozásból is látszik, hogy ez "csak" egy "versenyzős" játék lesz. Ami persze nem baj, csak ne várjunk majd városban mászkálást és egyéb hasonló dolgokat.

Amit viszont kapunk: 30 szépen lemodellezett verda, amelyek igen széles választékot nyújtanak majd (musclecarok, sportkocsik, roadsterek); 20 fegyver, többek között pisztolyok, gépfegyverek, shotgunok és persze lesz Molotov-koktél is. Több mint 45 pályaszakasz lesz, ahol megmutathatjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak. Aki nem hiszi, azt legfeljebb lelőjük

Klikk ide! Klikk ide!

A képeket érdemes részletesen megtekinteni, mert igazi effektparádé várható. Motion blur, bumpmapping, filter és még sok más effekt lesz, hogy a tükröződést és a golyó ütötte lyukakat már ne is említsem. Talán a nemrég megjelent Trackmania Sunrise demójában látott vizuális orgazmushoz tudnám hasonlítani ezt az egészet. Szóval a látvánnyal nem lesz gond. A fülünk is megkapja a magát, az exkluzív hip-hop trackek mellett a karakterek hangjait is olyan neves színészektől halljuk majd mint Larenz Tate (Veszélyes elemek - Menace II Society, Ray) és Noel Gugliemi (Kiképzés - Training Day, Halálos iramban - The Fast and the Furious).

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játéknak története is lesz. A főhős, Buck (Larenz Tate) Los Angelesben éli az alvilági emberek mindennapos életét gyönyörű lányok és dögös autók között. (Vagy dögös lányok és gyönyörű autók között?) Dupree a helyi alvilág vezetője, akinek territóriumát meg akarja kaparintani Cortez (Noel Gugliemi) és a bandája. Mindössze annyi feladatunk lesz, hogy ebben megakadályozzuk.

Ha esetleg már végeztünk a sztorival, akkor sem kell aggódni, izgalmas módok várnak majd minket: Death Race, Cop Chase és Assassination. Ezekről részletesebb információink nincsenek, de a nevükben sokminden benne van. Ha az offline játékot már meguntuk akkor lehetőségünk lesz online is játszani mind a PlayStation 2-vel, az Xbox Live-val és PC-n az interneten is. Pontos megjelenési dátum még nincsen, de az ígéretek szerint augusztus második felében várható a boltokban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cicero #16
    Jól teszed
  • M@TriX #15
    van benne valami :)
  • GyaxyBoy #14
    Nagy igazság!!!
  • Borg #13
    Én a driv3r után már semmilyen előzetes screenshotoknak nem hiszek...
  • Zsoldos #12
    Mivelhogy ez nem egy gta klon. colin mcrae rallyban sem csak azert nem tudsz kiszallni, hogy lemossak magukrol, hogy a gta-t klonozzak..

    Volt eleg regen egy ilyen versenyzos-lovoldozos gama vmi o-betus, az nem volt rossz.
  • _Neo #11
    Hát ha még úgy is lehetne multiba játszani, hogy egy ember vezet, egy másik meg lövöldözik és így párok kűzdenének egymás ellen (vagy így lesz?)akkor szerintem nagy sikere lenne a multi részének ...
  • Molnar_T #10
    Az se baj ha gozkieresztos, porgos, akciodus gama lesz. Szerintem (Ez kezd elcsepelt lenni.) Mint elottem mondottak, abbol nem lehet baj, ha csak 20 percekre ul le az ember kicsit jaccani. Legalabb az asszony nem fog csesztetni miatta :). Egyetlen hasonlo feszlevezeto gamat ismerek, persze a hasonlosag eleg csekely, es ez a Tread Marks. Nemtom ismeri e valaki, de keves ilyen allatsagot talalni gepre.
  • M@TriX #9
    deeeeeeeeeeee :)
  • Cactus #8
    GTA -val felvenni a versenyt merész vállalkozás, de ha sikerül túlszárnyalnia, akkor igencsak jövedelmező is lehet. Viszont furcsa, hogy nem lehet majd kiszállni a kocsiból, valószínű ezzel akarják elsöpörni azokat a nézeteket, hogy ez egy GTA klón. Képek meggyőzőek, de ugye azokat nem nehéz "készíteni". Ha lesz benne elég eredeti ötlet, akkor még lehet esélye a játéknak.

    Nők + Autók mindig jó párosítás, maguk nem így látják uraim?
  • Robin Hood #7
    GTA foreva. :)