Mortimer

Soul Reaver 2 a következő hónapban

Az Eidos Interactive a következő hónapban fogja kiadni népszerű harmadikszemélyben játszodó akciójátékának folytatását.

Az elsődlegesen PlayStation 2-re szánt játék az 1999-es Legacy of Cain: Soul Reaver folytatása, amiben a játékosok Raziel vámpír szerepében játszva kell megölniük végzetét, Káint. A folytatásban időutazásban vehetünk részt; ahogy halad előre a történet, egyre többet tudunk meg karakterünk múltjáról.

"A következő generációs gépek megjelenésével lehetővé vált számos játékmenetbeni változtatás" - nyilatkozta Andrew Bennet producer. "Az ellenfelek száma, és variációs lehetőségeik is megnőttek, ami a harcot jóval izgalmasabb teszi. Az eltelt időben izmosodtak a gépek, és eddig megvalósíthatatlan dolgokra is lehetőségünk nyílt. A terep hatalmas, nyomasztó és aprólékosan kidolgozott, míg a játékmenet mélyebb lett, és több kihívást rejtő."

A PC-s változat elvileg csak számítógéppel együtt, OEM változatban lett volna hozzáférhető, de az Electronics Boutique and Babbages-sel kötött szerződés miatt novemberi megjelenése biztosnak mondható.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akosBK #16
    elkezdtem vele játszani, előkapartam a 2002-es januári PC gurut, és a demot végigvittem, de a full versiont nemtom beszerezni ingyen, 17€-m meg nincs
  • Majszi #14
    Én az első részt sem játszottam végig mert elakadtam.Tud villámokat,elektromos eltaszitót,mászni a falon.Azon a részen mondtam fel, mikor megkel küzdeni a viziszörnyel oszlopokon ugrálva.Nem tudom hogy kell kinyírni.Kérlek segítsetek.
  • Efreet #6
    Egy mászkálós-gyolkolós-kalandozós játék, kellemes buli az első rész :)

    PyRex: a Dreamcast is kipakolja a 60Frame-et, indításkor csomó európai 50Hz-es program beteszteli a tv-t, és ha tud ntsc képet fogadni (mostanság gyakorlatilag mind tud), akkor szép stabil 60Hz-et ad le. gondolom a ps2-nél sincs másképp.
  • PyRex #3
    "stabil 60 Frame/sec"

    NTSC TV-d van? Erdekes...

    PyRex
  • Konzolos #2
    Én a 80-ezres Ps2-ömön full nagy TV-n stabil 60 Frame/sec-el élvezem majd :))
  • rotator #1
    Hát nóórmálisak ezek, külön emiatt vegyek egy plusz gépet???
    Habár ez a game - majdnem - mindent megér. :)