ZAX

Harry Potter: The Game

Hiába próbálkozik a film- és a játékipar is minden erejével, bizony, még mindig vannak, akik olvasnak könyveket. Ráadásul ez a megállapítás a különösen "veszélyeztetett" fiatalabb korosztály esetében is igaz, amely nem utolsó sorban a világ minden táján - így hazánkban is - óriási népszerűségnek örvendő Harry Potter könyveknek is köszönhető.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ennek megfelelően a menetrend szerint érkező filmváltozat mellett játékot is készítenek a főhős kalandjaiból. A Harry Potter: The Game egy 3D-s akció/kalandjáték lesz, amelyben végigkövethetjük Harry kalandjait, azután hogy beiratkozott a varázsiskolába. A történet közvetlenül a legelső könyvhöz és az ugyancsak ezt alapul vevő filmváltozathoz lesz hű.

A Harry Potter: The Game elsődleges célcsoportja a 8-14 éves korosztály, a játék még az ügyetlenebbek számára sem okoz majd gondot, az átlagos képességűek számára várható tiszta játékidő 12-20 óra körül alakul majd, a profibbaknak szerintem egy délután is bőven elég lesz. A program fő elemei a világ felfedezése és a lopakodás mellett a varázslatok megtanulása és a seprűs repkedés lesznek. Ez utóbbinak fortélyait a nehezebb feladatok előtt külön oktatópályán sajátíthatjuk el.

A Harry Potter: The Game megjelenésére - és a film premierjére - novemberben kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • martin01 #48
    tomcs te vigignyomtad te tudsz segíteni???


    ui:lécci
  • martin01 #47
    PLEASE HELP!!!
  • martin01 #46
    sztok vlakinek megvan a játék???
    azt sztném kérdezni::az 1. próba megvan de még kéne egy trimáguspajzs hogy tovább engedjen a prefektusi fürdőbe,na szóval az ucssó pajzs egy dísztónál van a hogwarts exterior-ban de sehogy se tom feklszedni me nem tok repülni és má minden szar abraka dabrát kipróbáltam de semmi!!!
    PLEASE HELP ha vlaki tud vagy itt tart vagy má kinyomta
  • nosferalto #45
    HI!
    Gyertek a www.hunchat.net Főnix Rendje szobába, és csatlakozatok a Főnix Rendje HP Clubhoz!!!
    Üdv: Nosferalto
  • gift #43
    Én olvastam a könyvet, tetszett, de az a baj vele, hogy mindig előre lehet tudni mi fog történni.
    A játék szar, mert nagyon látszik rajta hogy csak a pénz miatt dobták össze, hogy a gyerekeknek legyen mivel nyaggatniuk a faterjaikat.
    A film is jó, habár a computeres jelenetek nagyon gagyik!
    CSak ennyi. Hello
  • tomcs #40
    ize.. a jatek egy igenytelen sz@r atirat, ossze lett ganyolva, latszik hogy CSAK azert keszult hogy eladjak, meg a gyerekek kedveert se birtak normalisan megcsinalni. ez van, amikor meg 1 no sztori szar lovoldozos vackot is jobban megirnak.. ennek nem kell minoseg, a neve is eladja :(( (mellesleg vegigjatszottam) a konyv viszont tetszett, egyenlore csak az elsot olvastam de el fogom olvasni a tobbit is. a film meg okulva a jatekbol 1xuen nem erdekel..
  • kuk@c #34
    A könyvek pedig nagyon királyak!
  • kuk@c #33
    Többet vártam tőle!Ez a gamma kisgyerekeknek való!
  • azazel #22
    A HP rohadt jó,aki nemhiszi menjen a francba.
  • Lacc #19
    Herri Kókler, ez jó! Hol lehet megszerezni a paródiát? >=)