Spencer

Zoo Tycoon - családom és egyéb állatfajták

A szimulációk korát éljük. A Sim City-ben építhetünk városokat, a Civilization-ben országokat, civilizációkat, a Sims-ben babaházakban nyúzhatjuk az embereket. Ezek után nem is meglepő, hogy a Microsoft egy izgalmas állatkert szimulációval jelenik meg a piacon.

Pillantsunk be egy állatkert egy napjába!
Majmok veszekednek a ketrecben az utolsó banánért, kisgyerekek esnek be az oroszlánokhoz, a pandák nem akarnak párosodni... Az állatkert igazgatójának élete csupa öröm! A szoftveróriás persze nem a problémákra akarta a hangsúlyt fektetni, hanem célja az volt, hogy egy izgalmas stratégiai / erőforrás menedzselős játékot dobjon piacra.

A feladatunk, hogy egy szép és nagy állatkertet építsünk fel, ahol mindenki jól érzi magát, de különösen a fizető vendégek. Adoptálhatunk állatokat, felvehetünk gondozókat, és figyelhetjük, ahogy a pénz befolyik, és lassan meggazdagszunk.

Természetesen azért nem ilyen egyszerű az élet. Az állatok elszállásolásánál nagyon gondosan kell eljárnunk, mert nem mindegy, hogy melyik fajt milyen körülmények közé telepítjük. Nem könnyű ám a feladat, hiszen több mint 40 állat, 40 épülettípus van a programban. Az állatok közül vannak olyanok, amelyek minden állatkertben kötelezően megtalálhatók, például oroszlánok, zsiráfok, elefántok és medvék, illetve ritkább fajok, mint például a panda, és a fehér szibériai tigris.

Az állatkertek méretét szabadon növelhetjük. Jobb kerítéseket építhetünk, fákat, növényeket, utcákat helyezhetünk el. Hogy a terjeszkedéshez meglegyen a kellő motiváció bizonyos épülettípusokat csak akkor érhetünk el, ha elég nagy hozzá az állatkertünk.

Két játékmód van a programban: szabadmód és egy olyan, ahol speciális feladatokat kell megoldanunk. (Például építs olyan állatkertet, ahol nem érzik bezárva magukat az állatok!)

Várható megjelenés: 2001. ősze

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Scooter #11
    Ki mondta cukorkáim, hogy kvékbuzi vagyok? Nem vagyok!!
    Csak az ilyen játékokban nincs semmi húzóerő!!!
    Az Emperor: Battle for Dune-ben lesz.
    egy csöppet se írtam, hogy kvéker vagyok, honnan veszitek???
    Csak az ilyen játékok már halálra untattak! Semmi pörgés nincs benne, csak a monoton építgetés és slussz.
  • Anee #10
    bazze látom nem sokra futtya.....iqból...csak tod ha ilyenekkel nyomulszaz a személyiségeden is meglátszik s a gondolkodásmódodon...
    szal vigyél egy kis észt az életedbe
  • Geronimo #9
    ujabb kvekbuzi......nulla iq-val...
  • Scooter #7
    Ja és hangulat az végképp nincs benne!!!
    Egykaptafára készülnek ezek a programok.
    A cégek csak az üzletet látják benne és nem törődnek a felhasználókkal (semmi újdonság).
    Miért szerintetek van???
  • Scooter #6
    A SimCity is szar volt, az összes Tycoon sorozat is és megmondom a Zoo Tycoon is SZAR lesz!!!
    Az ilyen sorozatoktól elmegy az embernek a kedve, amikor már egy jó napja fejlődik az ember és mégsincs egy vasa se! Ez egy kínlódó szimulátor :-)
    Ja és az se utolsó szempont, hogy tök hamar meg lehet ezeket unni, mert a végén már akkora a tereped, hogy nemgyőzől mindenre figyelni!
  • Rincewind #2
    Nekem is tetszik!
    Fogok vele játszani az biztos, aztán, majd meglátjuk...
  • Geronimo #1
    A Rollercoaster T. es a Transport T. utan ez is jol nez ki