ZAX

PainKeep Arena

Az Evolve egy új DeathMatch modot készít a Quake III-hoz, aminek a neve PainKeep Arena lesz, erről vannak információink és új képeink.

Végre újból átélhetjük a Q1-es idők PainKeep legendáját. A fejlesztők ugyanis arra vállalkoztak, hogy az eredeti kiegészítést teljes egészében átültetik Q3-ra, és természetesen a saját ötleteikkel tovább is fejlesztik. A modban - DM lévén - a cél ugyanaz: minél több frag gyűjtése, de ezt a PainKeep tradícionális fegyvereivel, tárgyaival, és saját készítésű térképein tehetjük meg.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A készítők az eredeti Quake 1-es térképeket újítják fel, ezek az új motornak köszönhetően természetesen sokkal szebbek lesznek, lenyűgöző vizuális effektusokat ígérnek a kiéhezett quakereknek. Előkerülnek a régi fegyverek, tárgyak is: Gravity Well, Auto Sentry, Baked Beans, Chain Lightning Gun, Nailgun, Harpoon, Airfist, ezek mind felbukkannak, és mellettük még új meglepetésekre is számíthatunk. A mod egyik érdekessége a HUB, ahol a játékosok a gyilkolászás előtt demokratikusan megszavazhatják, mi legyen a következő pálya. A fejlesztők egy nagyon profi statisztikai rendszert is ígérnek a PainKeep Arena-hoz, a tervek szerint mindenre emlékező adatbank, és örökranglista is lesz.

Akinek a PKA felkeltette az érdeklődését, nem árt ha tudja, hogy ugyan a végleges verzió még nincs kész, a mod már Béta állapotban van, ki lehet próbálni, a mod és hozzá a térképek teljesen ingyenesen letölthetők az Evolve hivatalos oldaláról. A kész PainKeep Arena megjelenési időpontja még nem ismert, úgyhogy menjetek és segítsetek befejezni a fejlesztést a Beta nyúzásával!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!