Ötvös Tibor

Készül a Star Wars: Knigths of the Old Republic Remake?

A hírek szerint az EA javában dolgozik a kultikus Star Wars: Knights of the Old Republic feltámasztásán.

Az Electronic Arts jó ideje rendelkezik a Star Wars jogokkal, de igazán elfogadható és valóban értelmes játékot a témában csak idén kaptunk tőlük. A Jedi: Fallen Order több szavazáson is az év legjobb akciójátéka lett, és az eladások is nagyon szépen alakulnak. 2018-ban sajnos leállíttatta a rajongói Star Wars: Knigths of the Old Republic fejlesztését a kiadó és már akkor abban reménykedtünk, hogy ennek oka egy házon belüli fejlesztés. Mától pedig a Cinelinx oldalán megjelent pletykák alapján kezdhetünk reménykedni.

A honlap információi szerint ugyanis javában készül már az új KOTOR, mely nem is Remake lesz, sokkal inkább a két rész legjobb elemeit gyúrják össze egy harmadik, összetettebb történetbe. Egy ilyen játék biztos sikerre számíthat, hiszen az első két rész a mai napig klasszikus és bizony értő kezekben nagyon jó kis játék kerekedhetne belőle. Mindenesetre a pletykát illik a helyén kezelni és várjuk a hivatalos bejelentést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kissssss0 #4
    egy folytatásnak én is örülnék, bőven van potenciál az első két rész által felállított old republic világban, ha akár a felét is sikerül elérniük amit az első két rész már lettet az asztalra akkor már happy leszek.
  • esztyopa #3
    Én is rühelltem a TÖRI tanárnőmet...
    /Ezért nem is játszottam Vele.-Probléma megoldva/
  • wraithLord #2
    Én mondjuk örülnék neki, ha "nem is remake" lenne. 16 éve nem volt KotOR, és most egy 18 évvel ezelőtti rész remake-jét kapjuk meg? :D Jól hangzik. Nem kellett volna lelőni a rajongói remake-elést, ők meg legyenek szívesek, és csináljanak újat.

    (Sajnos nem szeretem az MMORPG-ket, így a TOR többé-kevésbé kimaradt. Azért próbálkoztam vele, de mindig oda jutottam, hogy rühellem az MMO-kat...)
  • Kissssss0 #1
    nem kell semmit se itt összekutyulni, mindkét rész a maga módján adta azt az egyedi hangulatot amiért szerethetőek voltak.

    ide inkább egy resi2 féle remake kellene, megtartani a karaktereket a fő történetszálat és a mellék küldetések nagy részét, kibővíteni a világot még néhány bolygóval, stb.