Ötvös Tibor

Érkezik a Sniper Elite V2 Remastered

A jelek szerint a folytatás előtt még érkezik egy Remastered a Sniper Elite sorozathoz.

A Sniper Elite franchise a Rebellion zászlóshajója, mely jelenleg a negyedik fejezeténél jár. A lassan két éve megjelent epizód óta azonban nem nagyon hallani bármit is a sorozatról - egészen mostanáig. Sajnos nem az ötödik fejezetet jelentették be a készítők - sőt, igazából nem is jelentettek be semmit hivatalosan. Azonban az ausztrál korhatárbesoroló-bizottság honlapján felbukkant a Sniper Elite V2 Remastered, vagyis ezek szerint a folytatás előtt futnak még egy kört a legsikeresebb fejezettel.

A széria hőse Karl Fairburne őrmester, az amerikai sereg elit katonája, mesterlövész. A második fejezetben Berlinben járunk, a világháború utolsó napjaiban és nem csupán a náci, hanem a szovjet sereget is meg kell tizedelnünk, hogy aztán a végén megtaláljuk a V-2 ballisztikus rakéta előállításának helyét. A játék nagyon hangulatos volt és megérdemelten vált sikerré és a DLC-kel valóban sikerült tartalmasabbá varázsolni a programot. Várjuk a hivatalos bejelentést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Vitatkoznék, hogy a 2. rész DLC-i tartalmasak, emlékeim szerint rövidek voltak. Pl. a Hitler elleni merénylet elég unalmas, egy helyről ki lehet lőni mindent.
  • Ender Wiggin #2
    Figyelembe véve, hogy eddig minden résznek Fairburne volt a főszereplője, Sztálingrád és Zajcev 180 fokos fordolat lenne. Az első rész viszonylag realisztikusabb helyzeteit és sztoriját a V2-ben (és utána) kommersz akciójátékos szarságokkal cserélték le (a főhősből is szuperhős lett, aki úgy beszél, mintha a Gears of War egyiktesztoszteronja lenne). Inkább az első részt kellene a SE4 grafikai szintjére hozni, mert a V2 nincs túlságosan lemaradva a mai standardtól.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2018.12.27. 07:40:28
  • GSAgent89 #1
    Személy szerint nekem a V2 tetszik az eddig megjelent részek közül, szerintem helyszínében pont az én ízlésemnek megfelelő, és ezt tudott a legtöbbet mutatni, az első részhez képest....a V3, és a V4 máralig tudott többet, gyakorlatilag ugyanaz volt minden, csak a helyszín más.
    Grafikailag nem gondolnám hogy bármi baj lenne a V2 -vel amiért remastered pályára szánták.
    Viszont sokkal jobban élném ha pl az V5 egy autentikusabb orosz részt kapna, a hirhedt Vaszilij Zajcev szerepében pl. a hírhedt orosz télben, a lebombázott Sztálingrád romjai között :D