Ötvös Tibor

Készül a Blood Remastered

Megkapja saját remastered változatát a Blood is.

Az Atari a hétvégén jelentette be, hogy Remastered változatot kap a Monolith 1997-es kultikus FPS-e, a Blood. A franchise az eredeti megjelenés után már kapott kiegészítőt illetve egy évvel később már érkezett is a The Chosen alcímet kapott második rész is. Utóbbi sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de ez nem von le az első rész érdemeiből semmit. A fejlesztést a Nightdive Studios végzi, aki a Turok: Dinosaur Hunter és a System Shock 1-2 új kiadásait is készítette, szóval a jelek szerint jó kezekbe került a projekt.

A Blood Remastered Edition alapvető változtatásokat nem eszközöl az eredetihez képest, de minimális grafikai ráncfelvarrást mindenképpen várhatunk. A Nightdive az alaphelyzeten sem változtat, így ismét Caleb, a pisztolyhős irányítását kapjuk meg, aki egy szekta tagjaival és annak mindenféle teremtményeivel kénytelen leszámolni. A megjelenés elméletileg jövőre lesz esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    De a modokat nem lehet újra eladni.
    Érdekes a cikk megfogalmazása, mivel ráncfelvarrás, így még szép, hogy se az alaphelyzet, se a főhős nem változik.
    A Turok nem túl jó remaster ajánló.
  • robogo81 #2
    Ha a cél az hogy elinduljon a mostani windows-on,és minimális grafikai ráncfelvarrás,akkor ezt már megcsinálták.
    Már csináltak hasonlót ,az eduke segítségével,ez a Blood Crossmatching https://www.moddb.com/games/bloodcm/downloads/bloodcm-12-2016 ,meg van hozzá textura pakk is ,ami pár tárgyat,skint felületet lecserél,az meg innen van ,https://sourceforge.net/projects/bloodcmhrp/ ,amit letölt az be kell másolni a BloodCM\autoload mappába. indításkor be kell pipálni a második ablakban az enable autoload foldert,és akkor használja,ha nem,akkor olyan mint az eredeti 97-es dosos kinézet.
  • csicso82 #1
    Ezt a játékot nem remasterelni kell hanem gyakorlatilag újra megírni.