Ötvös Tibor

Érdekes pletykák a Star Wars Jedi: Fallen Orderről

Érdekes pletykák jelentek meg a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel kapcsolatban.

A Respawn Entertainment továbbra sem nagyon nyilatkozik a Star Wars: Fallen Order kapcsán, de ma mégis érdekes dolgok derültek ki a projekttel kapcsolatban. A Reddit oldalán azonban megjelent pár érdekesség, melyeket mindenképpen érdemes megemlíteni. A megjelenés kapcsán eddig csak azt tudhattuk, hogy 2019 végén jön, de az információ alapján november elején lesz esedékes a premier. A történet kapcsán megtudhattuk, hogy a sztori 5 évvel A Sith-ek bosszúja után kezdődik.

Hősünk Cal, egy padawan, aki megússza a 66-os parancsot és ennek köszönhetően titokban is tartja képességeit. Mentora a Ceres nevet viselő nő, aki mellett még számos ismerős karakter bukkan fel. Elsősorban a most futó képregények világából érkeznek majd a szereplők, így az Inquisitorok és a nővérek is felbukkannak majd. A hivatalos megerősítésre még várni kell, de reményeink szerint hamarosan azért el kezdenek beszélni az EA marketingesei a projektről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kissssss0 #4
    akármi is volt lukács apónak a terve midikloriánokkal és az erővel az már rég kukában van...
  • wraithLord #3
    Az SW-ben a varázslás az Erő manipulálásából ered. És vannak "boszorkányok" is.

    Gyakorlatilag az Erőhasználók varázsolnak, amikor pl. villámot szórnak a kezükből, telekinézissel mozgatnak tárgyakat stb. Tulajdonképpen egy szemantikai kérdésen akadsz ki.
    KI vagy mana helyett Force szenzitivitás. Misztikus energiák, misztikus dimenziók helyett Erő. Amit egy ideig a midikloriánokkal magyarázott George Lucas, most megint egy misztikus akármi.
    Nincs új a nap alatt.
  • Zoliz #2
    A Star Wars világa már csak az emlékeidben él, mert a világ 40 év alatt gyökeresen megváltozott és nincs megállás. RIP SW.
  • Kelta #1
    könyörgöm csak a varázslókat meg boszorkányokat, meg hasonló marhaságokat hagyják ki..
    az nem a Star Wars világa...mi jön még? tinivámpírok??? (vámpír padavanok?)

    nemá...
    Utoljára szerkesztette: Kelta, 2018.12.04. 09:17:37