Ötvös Tibor

Újabb két csapatot vett meg a Microsoft

Az Obsidian Entertainment és az inXile Entertainment is a Microsoft Studios részévé vált.

A Microsoft Studios tovább bővíti saját részlegét és az este megrendezett XO18 rendezvényen újabb két csapat "megvásárlását" jelentették be. Az Obsidian Entertainment neve feltehetően senki számára nem ismeretlen, hiszen a nevükhöz olyan RPG-k fűződnek, mint a Fallout: New Vegas, a South Park: The Stick of Truth vagy a Star Wars: Knights of the Old Republic II. Nem rossz felhozatal és még ha az Alpha Protocol kicsit bele is rondít az életműbe, de azért kíváncsian várjuk, mi lesz az első közös projektjük.

Szintén az RPG-k világában utazik a másik "szerzemény", az inXile Entertainment, mely a Wasteland vagy éppen a The Bard's Tale kapcsán vetette észre magát. Ezzel egyébként már hatra bővül azon csapatok száma, akik idén csatlakoztak a redmondi céghez (korábban a Ninja Theory, Compulsion Games, Undead Labs, Playground Game, The Initiative szerződtetése volt a hír).


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kissssss0 #3
    márpedig az ms store-ban fognak landolni a jövőbeni obsi meg xile játékok, aztán mikor a két stúdióra már nincs szükség ms szépen kidob mindenkit a pénzt és az IP-ket meg megtartja magának.
  • Sir Cryalot #2
    Nem lenne akkora baj ha nem a fortnite elott nyaladzana epp a fejlesztok kovetkezo generacioja.
  • wraithLord #1
    Csak nehogy az legyen a vége, hogy a játékaikat csak a Microsoft Store-ban lehet megvenni, és Windows 10 kell hozzá.
    Elhiszem, hogy kell nekik a pénz a fejlesztéshez, és nem akarnak folyton a Kickstarterrel szórakozni (mármint az Obsidian), viszont a pénzesbácsi nem csak pénzt ad, de elvárásai is vannak/azt kell csinálniuk, amit ő akar, ha tetszik nekik, ha nem.