Ötvös Tibor

Egy főszereplővel jön a The Last of Us Part II

Ellie lesz az egyedüli főszereplő a The Last of Us folytatásában.

A Sony természetesen a The Last of Us Part II kapcsán is tartogatott jó pár érdekességet ez E3-ra és ezek mindenképpen figyelmet is érdemelnek. A legfontosabb, hogy ezúttal csak Ellie lesz a történet főszereplője, nincs megosztott figyelem. Ráadásul, ahogy a mostani jelenetben is látszik, egészen érdekes kapcsolatokat is kialakít majd a tábor más lakóival.

Amint a játékmenetre vált a videó, láthatóan elindul a brutalitás. A kezdeti vidámabb világból hirtelen becsöppenünk a véres valóságba és ez persze jelentős váltást jelent. Mindenesetre a The Last of Us folytatása továbbra is pazarnak tűnik és reményeink szerint hamarosan kapunk már végre egy megjelenési dátumot, hiszen ezzel továbbra is adós a kiadó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • professional #7
    Remélem raknak bele valami jó kis leszbi jelenetet zombikkal vagy gyilokpornót...
  • NEXUS6 #6
    Még tavaly megvettem a remasteredet, mert elhittem, hogy ez nem olyan zombis, ennek története van, meg minden (utálom a zombis műfajt, de pl a stúdió más játékait imádom). Hát dehogynem, pont olyan.
    Szal erőltettem kb az egynegyedéig, aztán meguntam.

    Igen a gémpléj marha jól néz ki ebben az új részben, de Einstein sem tudná eldönteni, hogy mi scriptelt benne és hol tudsz te is játszani egyáltalán. Mondjuk nekem az eddig megjelent videók is már túl erőszakosak voltak, bár grafikai szempontból letettem a hajam, tényleg frankó.

    Aztán jött ez a vidéki diszkós videó a lezbi enyelgéssel és ez volt a végső lökés, hogy eldöntöttem, hogy igen, bármennyire faján néz ki, bármennyire jók a Naughty dog játékai, én bizony ezt a játékot nem veszem meg. Túl erőszakos, túl zombi, túl gender. Nem az én stílusom, pont.
  • Evoluti0N #5
    Van egy csomó zombis játék, ami arról szól, h "szakadnak a végtagok, omolnak a belek, halnak az emberek halomra". Ha játszottad volna az első részt, akkor tudnád, h a "zombik", valamint a poszt-apokaliptikus világ a keret. A játék fő eleme az emberi kapcsolatok és az, h mivé válik az emberiség egy ilyen helyzetben. Mondjuk így, h nincs és soha nem is lesz PS-ed, akkor nem értem, h miért érdekel egyáltalán, h miről szól a játék. Úgyse fogod játszani.
  • hawkie22 #4
    1. nincs PS-em, nem játszottam az elsö résszel, lehet, hogy már abban is voltak ilyen részek, 2. igen, számomra túl megy minden határon. Nem elég, hogy mindenhol az megy, hogy fogadd el a másikat, meg a másságot, ha nem fogadod el, akkor diszkriminálsz meg stb., de még egy játékban is azt kell nézzem az átvezetö videókban, ahol egymással nyomják. Egy ilyen játék nem erröl kéne, hogy szóljon. Igenis egy ilyen játékban szakadjanak a végtagok, omoljanak a belek, haljanak az emberek halomra, erre vágyom, nem pedig a fentebb említett dologra.
    A mértékkel van a bajom, ami mostanság mindenhol ömlik ránk. 10 évvel ezelött alig-alig hallottunk emberekröl, hogy leszbikusok/buzik, mindenki titkolta, tudtuk, hogy vannak, de nem nyomták a képünkbe. Most meg akármerre nézel, majdhogynem csak ilyeneket látsz a közmédiában, stb. A végén még ez lesz a normális.

    A játék egyébként jól néz ki, hangulatos a gameplayes rész alapján, de csak ezért nem fogok PS-t venni, maradok a PC-szekciónál.
  • Evoluti0N #3
    Te se játszottad a Left Behindot, mi?
  • BrockSamson #2
    Omlanak a belek, szakadnak a vegtagok, gurgulazva halnak emberek jobbra balra, de valoban... ket lezbikus mar tulmegy minden hataron.
  • hawkie22 #1
    De miért kell ebbe is leszbikusokat rakni? Nem lehetne e ezt kihagyni a játékokból? Semmi köze a zombikhoz. Nem elég, hogy a TV-ben folyamatosan a buzikat nyomatják, most már kezdenek a játékokban is elterjedni.