Ötvös Tibor

Így fest játék közben a RAGE 2

A RAGE 2 egy elég őrült és gyors akciót kínáló játéknak tűnik, így elsőre.

A RAGE első része alaposan megosztotta a rajongókat, hiszen temérdek hibával bírt, amik jelentősen rontották az egyébként remekül felépített világban megtapasztalható élményt. A folytatás már előző hónapban bemutatkozott, de a Bethesda természetesen elhozta a játékot az E3-ra is, ahol egy kicsit bővebb bepillantást nyerhettünk a játékmenetbe. Az biztos, hogy nem lesz lassú a program, a RAGE 2 egészen gyors harcokat kínál, taktika itt nem nagyon játszik és maga a világ is elég extrém.

Hősünk, Walker mindent elvesztett és úgy dönt, hogy ezért mindenkinek felelnie kell. A játék, mint már említettem, nagyon gyors és elég őrültnek is tűnik. A bemutatott változatban ugyanis a végén Walker lehív egy eco podot, amiben egy fejlesztést talált. Ennek alkalmazása után szupererőkre tesz szert és könnyebben igázza le az ellent. A RAGE 2 jövő tavasszal érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    az első részhez nem sok köze van. és nem is úgy néz ki, mint egy rpg elemekkel teli sztori és NPC interakciókkal teli sztoriorientált játék. meg egyáltalán. a lepusztult világban honnan lett hirtelen minden high tech?
  • Gyuszopapa #2
    "gyors harcokat kínál, taktika itt nem nagyon játszik"
    No comment.
  • ugh #1
    A rage 2 egy nagy szar lesz, az latszik.
    Igazi avalanche-os foskupac.
    Kb egy serius sam ami nem rossz jatek csak nincs lenyege.
    Rage 2-nek eladni ezt a szart...
    Utoljára szerkesztette: ugh, 2018.06.11. 14:21:47