Ötvös Tibor

A Walmart leleplezte az E3-as felhozatalt?

Rage 2, Just Cause 4, Lego DC Villains, Borderlands 3, Gears of War 5 - csak pár cím, mely hirtelen megjelent a Walmart rendelői oldalán.

A játékvilágban folyamatosan megy a találgatás, hogy vajon melyik stúdió milyen játékkal készül az E3-ra. Nos, az idei találgatásnak lehet, hogy vége, hiszen a Walmart oldalán, valamilyen titokzatos oknál fogva, hirtelen elég sok, eddig be nem jelentett cím bukkant fel. Ezek között szerepel, többek között, a Rage 2, Just Cause 4, Lego DC Villains, Borderlands 3, Gears of War 5, Forza Horizon 5 és az új Assassin's Creed illetve Splinter Cell cím.

Ráadásul a fent felsorolt címek a már bejelentett és előrendelésre várt programok (The Division 2, The Last of Us 2) között bukkantak fel, így vélhetően nem egy véletlen okozta a gubancot. Persze viszonylag hamar el is tűnt az oldalról a sok bejegyzés, de feltehetően az idei E3-as kínálatot ezzel le is tudtuk. Persze attól még kíváncsian várjuk, vajon mi az, ami mégis kimaradt a felsorolásból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RelakS #8
    ja, én is bevásároltam amiből amennyit csak lehetett, majd kiderült, hogy akár pőrén gatyában is mehettem volna a fő bázisra, annyi muníció akadt szerteszét, és olyan kevesen jöttek kiiktatni
  • Macropus Rufus #7
    egyetértek veled. Én sokat játszom vele, de a vége minden esetben lehúzza az egészet. Pedig a játék nekem nagyon tetszik. A légkör is ott van. (nekem bejönnek az ilyen poszt apokaliptikus világok). Sajna a vége sz@r, sírtam is rajta ([email protected] szabad felhasználásban :) )
  • Macropus Rufus #6
    hát ez picit kamu szagú. Annyira nem vagyko pl. otthon a NES játékokban, de a Dragon Quest 2. az az volt. És 1987-ben jelent meg.
  • Ender Wiggin #5
    A Mad Max sem annyira rossz, mint némely teszt sugallta. Ellenben a Just Cause-tól én hupililát hánytam. A másodikat megvettem, az olyan szinten tré, hogy 30 perc után kuka. Ha kicsit is hasonlít a Max-re, akkor már jobban jár az egész emberiség...
  • Sir Cryalot #4
    Eléggé nem kamu a RAGE2 , azalapján ami a twitter utalgatásokból lejön

    Viszont állítólag a just cause madmax fejlesztő svéd avalanche csinálja ami egy dudebro brigád , hetven-x-százalékos medmeksz-el.
  • Ender Wiggin #3
    A Rage a legjobb posztapokaliptikus játék lehetett volna, ha nem vágják el a végét ilyen nagyhirtelen egy csomó dolgot függőben hagyva. Jobban ráizgulok, mint az Ironside-os SC-re, pedig nagyon utáltam halott hangúval a Blacklistet... Persze lehet hogy ez mind kamu. Akkor :-(
  • Jagdgeschwader #2
    Forza Horizon 5? Az hogy a gecibe' mikor még a négyes se jött ki? De a Borderlands 3-at már nagyon várom!
  • Sir Cryalot #1
    ...ha azért lesz RAGE2 mert megnyerte a zenimax a vr pert a facebook ellen akkor már megérte ez az egész vr mizéria .

    De hogy ennek a mizérának a hátán akarják behozni az AR-t az ettől függetlenül még szánalmas.

    BL3 sajna tuti xar lesz, se tech értelemben , se gameplay, se semmilyen tekintetben nem tekinthető igazi folytatásnak a BL2 se.

    Többi az kiddy meg dudebro meg weeb cím.

    Ha Carmacknél marad az ID akkor a RAGE2 is dudebro cím lenne. Na hátha így nem az.

    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.10. 09:13:10