Ötvös Tibor

Nyolc játék az Origin rendszerében

Újabb játékok váltak ingyenesen elérhetővé az EA PC-s Origin Access rendszerében.

Korábban már beszámoltunk arról az örömteli együttműködésről, mely a Warner Bros éa az EA között köttetett és melynek eredményeképpen a filmes kiadó játékai is elérhetők lesznek az Origin előfizetői, Access rendszerében, ingyenesen. A Batman: Arkham-sorozat Rocksteady részei illetve a Lego Batman-széria már meg is jelent ilyen formában, ma azonban újabb 8 (!!) program került fel a felületre és már tölthetők is. A játékok a következők:

Mad Max
Pillars of Eternity
Torment: Tides of Numenera
Prison Architect
Brothers: A Tale of Two Sons
Ember
Virginia
Spore

Az elsőt gondolom senkinek nem kell bemutatni, a játék pazar kalandok kínál a már ismert apokaliptikus világban. A következő két RPG sem szorul bemutatásra, ahogy a Brothers: A Tale of Two Sons sem, ami számos díjt gyűjtött be a maga idejében. Már ez a négy játék olyan, ami megéri az éves 10 ezer forint körüli előfizetési díjat. Ráadásul ezekkel a címekkel már 100 feletti játék érhető el ingyenesen és feltehetően hamarosan a WB istállóból a Gyűrűk ura játékok is felkerülnek a kínálatba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kissssss0 #3
    szar click bait cikk...
  • Vanek úr #2
    Kedves híríró! Felejtsd már el ezt az "ingyenesen" jelzőt, hiszen az Origin Access pont arról szól, hogy fizetsz. Vagyis még véletlenül sem ingyenesek!
    És bár a hírben már ki van jobban fejtve, de még így is félreérthető. Figyeljetek már rá legalább egy kicsikét!
  • zola2000 #1
    "gondolom senkinek nem kell bemutatni"

    már évek óta kb a siliconera oldalon tájékozódom videójátékok terén, és például most is csodálkozom hogy mennyire nem vagyok képben.

    (a mad maxnak a címe onnan ismerős hogy a fist of the north starnál emlegették páran, de nem néztem utána, meg egyszer régen játszottam a sporeal ennyi ismerős ebből a listából)
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2018.04.30. 17:25:55