Ötvös Tibor

Battlefield V - loot box-os ko-op móka

Újabb érdekességek láttak napvilágot a hivatalosan még be nem jelentett Battlefield V kapcsán, melyeket persze illik helyén kezelni. A loot boxok visszatérése már most megosztja a rajongókat.

A Battlefield V az eddigi hírek alapján visszatér a világháborús közegbe, ám ezúttal már a második világégést élhetjük át ismét. Persze hivatalosan a DiCE és az EA még nem leplezte le a programot, ám ennek ellenére mégis egymás után érkeznek a különböző forrásból az információk. Ma ismét kaptunk egy jó adagot, ezúttal is a Venture Beat jóvoltából. Az első hír, hogy a Battlefield 1-hez hasonló kampányt kap az új rész, azaz több szereplő és több helyszín vezeti át a játékost a történelmi eseményeken.

A Battlefield 1-ben tapasztalt ko-op kampány is visszatér, azonban az osztott képernyős módról ismét nem esik szinte semmi szó. A loot boxok, a Battlefront 2 botrány és az ESRB bizottság új címkéje ellenére is visszatér, bár a hírek arról szólnak, hogy ezúttal csak különböző kozmetikai termékek, azaz a karakter és a fegyver külsejét átalakító cuccokat tartalmaznak. Vagyis aki egy ilyet sem szerez be, az is felveheti a versenyt a tudásával a többiekkel szemben. De persze ez nem hivatalos és a Star Wars FPS-ben is olvashattunk hasonlókat még a premier előtt, szóval ezt a részét érdeklődve várjuk.



A Rainbow Six: Siege lefekvős rendszerét is átemelik a készítők, melynek lényege, hogy a sarkoknál lefeküdve úgy tudunk kinézni, hogy a karakterünk nem lóg ki. Ezt pedig a rendszer úgy oldja meg, hogy hátra fekszünk és oldalra fordítja harcosunk a fejét és így valóban csak a feje látszik ki. A dolog a Siege világában remekül bevált, kíváncsian várjuk a DiCE-féle változatot. Végül pedig, bár minden oldalon Battlefield V címmel szerepel a játék, de feltehetően a DiCE nem ezen a néven dobja piacra majd a kész terméket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #2
    Szerinted. Szerintem meg túltolják, de alapvetően a lootbox téma a battlefront 2 miatt izzik ennyire. Úgy tűnik, h az EA-nál nem szedik a gyógyszert rendesen.
  • muerte2 #1
    A BF1 ben is lootboxolunk, de allatira nem zavaro.