Ötvös Tibor

Assassin 's Creed: Origins - eddig bírta a kettős védelem

Három hónapig bírta az Assassin's Creed: Origins kettős védelmi rendszere.

Nagyon úgy tűnik, hogy érkezhet bármilyen PC-s védelmi rendszer, a warez-világ mindig is győzni fog. Persze ideig-óráig megakadályozhatja egy ilyen védelem a játék feltörését, de végül nem nagyon kerülheti el a sorsát. Éppen ezért elég sok kiadó már úgy gondolja, hogy nem is alkalmazza ezen programokat, hiszen többnyire csak a valódi vásárlók életét keserítik meg velük. A Ubisoft mindenesetre próbálkozik és az Assassin's Creed: Origins két másolásvédelmi rendszerrel is bírt.

A hétvégén azonban az olasz CPY csapata bejelentette, hogy sikerült a PC-s változatot feltörni és egyből elérhetővé is tették a különböző torrent-oldalakon. A Denuvo 4.9 mellett egy másik rendszer, a VMProtect is óvta a játékot, és persze ott volt még a Uplay DRM is. Mindenesetre három hónapig bírta a rendszer és nem nagyon érkezett panasz a valódi vásárlóktól azzal kapcsolatban, hogy számukra gondot jelentett volna a Denuvo, szóval a Ubisoft biztosan alkalmazza majd a jövőben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rita79 #2
    Akkor remélem, egy közeli patch-el kiveszik a védelmeket (tekintve, hogy innentől kezdve teljesen felesleges) és növekedni fog a teljesítmény, melyet eddig épp ezek korlátoztak. A játékot én is Steam-en vettem.
  • takysoft #1
    Megvettem a játékot valamelyik Steam leárazáson. Semmi gondom nem volt a másolásvédelemmel. Még a Uplay - Steam integrációt is egész ügyesen megoldották, gond nélkül futott végig. Kb 50-60 fps között 4K-ban (nekem az már teljesen jó)

    Most az első DLC-t tolom :) Kb 70 órát tettem bele, ismerősöm meg aki át szokott jönni, neki kb 30 órája van benne :D

    Remek játék amúgy, talán a legjobb AC eddig, ha valaki tál tud lépni azon, hogy az AC2-nél nem lehet jobb semmi :D

    Mindenkinek melegen ajánlom... ha mást nem, akkor ilyen feketekópiában is.