Ötvös Tibor

Battlezone 2 - ilyen volt, ilyen lett

Friss trailert kapott a Battlezone 2 Remastered, melyben láthatjuk az eredeti és a felújított játékot.

1999-ben jelent meg a Battlezone 2: Combat Commander, mely a népszerű RTS/FPS hibrid második fejezete volt. A játék megtalálta a saját maga közönségét és szép sikert is aratott, így nem meglepő, hogy eme Remake/Remastered őrületben a Rebellion is elővette a programot és március 1-én meg is jelenik az új kiadása. Ma kaptunk egy videót, melyben a régi és a Remastered változatot hasonlítják össze a készítők.

A sztori szerint az USA és az USSR háborúja után a két szuperhatalom megalapította a Nemzetközi Űrvédelmi Hadtestet, az angol rövidítés szerint az ISDF-et. Egy erős és ismeretlen földönkívüli faj lerombolta az ISDF bázisait és előretolt állásait, így a Föld csak egyesült erővel tud megmenekülni. Az új változat 4K támogatással érkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jkedzs #1
    jó, de reméljük a path finding-ot is lecserélték nem csak a modelleket.
    sokszor az volt az érzése az embernek, hogy az egységek irányításával küzd, nem pedig az ellenféllel. emellett tele volt bugokkal a játék, teljesíthetetlen küldetések stb.

    e mellett az ilyen gámákat moddolhatóvá kell tenni. úgy sok-sok évig élhetnek még. pl opensource lua skripteket futtat a játék a háttérben, pl Supreme Commander. vagy pl Homeworld2...
    Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2018.02.05. 21:35:28