Ötvös Tibor

144 milliós eladásnál a Minecraft

Nem panaszkodhatnak a Minecraft készítői, hiszen decemberben rekord mennyiségű aktív játékossal rendelkeztek és az eladások is az egekben.

A Minecraft szép csendben halad előre a saját maga kis útján és decemberben ennek az útnak újabb állomására érkeztek el a készítők. Helen Chiang a PopSugar oldalon elárulta, hogy decemberben a játék elérte a 74 milliós aktív játékost, azaz jelen pillanatban ennyien lépnek be a játékba naponta legalább egy alkalommal. Ez a szám már önmagában is impozáns, de ha még mellétesszük azt a tényt is, hogy 144 millió példányt értékesítette a programból, akkor nem lehet letagadni a Minecraft sikerét.

A Minecraft szinte mindenre elérhető, amin csak játszani lehet és a 144 milliós szám is minden platformot érint, de ebben nincsenek benne a mellékszálak és az egyéb leágazások. A kérdés persze, hogy egy ilyen siker után merre lehet folytatni a dolgot. Feltehetően egy Minecraft 2-re nem várhatunk, hiszen a játék folyamatosan frissül és terebélyesedik, így a készítőknek sem érné meg lecserélni egy ekkora bázist. Szóval valószínű más témában készítenek majd új játékot - már ha úgy látják, hogy megéri.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!